forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Star Wars
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 16/12/2015 : 18:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
ako netko ima spoiler neka ga odmah naglasi. da slučajno ne pročitamo mi koji još nismo pogledali. hvala.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/12/2015 : 18:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Malo lakše sa spoilerima. Nismo svi imali tu sreću da već pogledamo film.

Jebiga, zaboravio pritisnit "preview reply".
Ako ti nije bed, samo izbriši ovaj post di si me qoutao.

Sorry.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 16/12/2015 : 18:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker
Pa Abrams, čovječe.

yes, and?

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 16/12/2015 : 21:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Pridonos hajpu:

http://stripos.blogspot.hr/2015/12/may-hype-be-with-you.html

13 videa speed drawing karikatura likova iz nove epizode Ratova Žlijezda: Probud Sline

Intervju s autorom istih Socutsom Condreom

Star Wars name generator:

http://starwars.namegeneratorfun.com/

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 16/12/2015 : 22:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote

Ratovi zvijezda : Sila se budi

PAŽNJA, SPOILERI ( NEMA ONIH NAJVEĆIH ) !!!!!!!!

Nakon jučer pogledanog filma, dojmovi su se slegli pa da kažem par riječi . Film počinje sa već tradicionalnim prologom ( žuta slova ispred svemirskog prostranstva ) te odmah primamo na znanje da se tradicija poštuje , te da JJ nije radio totalni reboot. Centralni lik novoga filma je mlada Rey , koja kao i Luke u originalnom filmu, počinje kao totalno nebitna osoba sa nekog sporednog planeta. Kasnije se u priču ubacuje stormtrooper Finn , čija preobrazba je malo "hrapavije" i prebrzo odrađena. Što se tiče produkcije , ona je odlična. Kostimi, scenografija, setovi , ugođaj , sve je na visokoj razini. Osjeti se pravi pustinjski ugođaj iz scena na planeti Jakku. Nema one umjetne atmosfere koja me smetala u prošloj trilogiji. Solo i Chewbacca . Kylo je uvjerljiv negativac, a i njegov gospodar izaziva strahopoštovanje. Najjača scena se dešava na kraju filma, kako i treba , makar se u njoj skoro ništa ne dešava ( samim time i je jača ). Luke je u filmu, i dobar je , makar nije rekao ni riječ.

Uglavnom, film je zadržao " magiju " Ratova zvijezda , no žao mi je što su se dosta držali recikliranja radnje iz prvog filma. No, pošto je riječ o projektu koji je koštao 2,8 milijardi kuna, iluzorno je bilo očekivati " hrabriji " scenarij.

Ocjena : 8 / 10 ( možda sam prestrog )

Za sada toliko, ostatak kad i drugi pogledaju.

----------
Trenutačno se sluša: Anna Naklab feat. Alle Farben & YOUNOTUS - Supergirl

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/12/2015 : 21:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
SPOILERI! SPOILERI! SPOILERI!

U cjelini jako dobro, ugođaj iz prve trilogije odlično pogođen ili rekonstruiran, dosta humora za koji je najviše zadužen BB-8, vizualno i ikonografski je to baš ono čemu sam se nadao, a kad se susretnu Han i Leia uz prisutnog C3PO-a, koža mi se ozbiljno naježila.

Slažem se s Frikijem, i mene najviše smeta što su i dramaturški okvir i raspored likova i njihovog uvođenja u priču, kao i nova prijeteća zvijezda i zapravo sve ostalo, sve do ključnog sučeljavanja pred kraj, praktički potpuno prepisani iz Nove nade, toliko da se mogu jasno pretpostaviti i zaleđa likova i događaji koji slijede.

Svejedno, Abrams je kao pravi štreber odlično "skinuo" Novu nadu, kojoj daje brojne posvete pa i u sceni u baru, i sve skupa funkcionira jako dobro, osobito ako ste "warser".

Edit: Adam Driver mi nije dovoljno karizmatičan u liku Kyloa Rena, ni s kacigom niti kad ju skine, nema ni glasovnu karizmu Jamesa Earla Jonesa niti tjelesnu autoritativnost Davida Prowsea. Kao da je rashodovani negativac iz "Igre prijestolja".

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 17/12/2015 21:55:14
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/12/2015 : 08:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
9/10

Odlican film, pravo uradjen u stilu originalne trilogije, likovi su mi dobro odradjeni, akcija klasicna, nema previse onih vizualnih/digitalnih efekata kao u onim groznim prequelima.

Jedva cekam Episode XIII.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 18/12/2015 : 10:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Blago razočarenje...Očekivao sam više uzevši u obzir sva dešavanja oko produkcije filma.Najgori su Ren i Finn,po meni totalni promašaji što se tiče odabira glumaca,gori nego izbor Christensen-a za ulogu Vadera...I da,patetičan kraj za Sola...

Wtf?
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 18/12/2015 : 12:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
TKO SE BOJI SPOILERA, NEKA IZBJEGNE OVAJ POST, IAKO ĆU SE TRUDIT NE SPOILATI!

Dakle, ovo je za mene vrlo dobar film.
Ima šmek onih starih SW-a, gotovo bih mogao reći da je verzija 2.0 Nove nade.
Bezbroj je referenci na originale i to mi je super.
Nenadjebiv osjećaj pomaknutosti koji je SW nekad imao je opet tu.
Gledanje je bilo kao vraćanje u djetinjstvo.
Drmnile su me emocije kad je počela početna špica.
A još kada se Falcon prvi put pokaže...

J.J. je igrao na sigurno i rezultat nije izostao pa je onda ovo SW za nas stare hard core obožavatelje kao i za nove generacije koje se tek trebaju zaljubiti.
O tehničkoj strani se nema što govoriti, snimljen je savršeno, sve djeluje vrlo stvarno, nema onih digitalnih crtić debilana, posebno me se moćno dojmila Kylova letjelica.
Glumci su OK. Finn kao lik je malo iritantan. Možda je trebalo pojačati karakterizaciju likova, ali ima vremena u nastavcima.

Ne bih se složio s bagijem da je Kylo pogrešno odabran.
Glumac je dovoljno ljepuškast i dovoljno ružan za tu ulogu. Ima bokun prave muške nosine, a sada kad ga je Rey porezala trebao bi biti još dojmljiviji.

Veselim se nastavcima.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 18/12/2015 14:53:10
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7607 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 18/12/2015 : 19:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
A New Hope 2.0, s tim da nisu popravili bugove, unaprijedili sučelje niti napravili ikakve bitnije promjene, jedino su ušminkali izgled i u svim pogledima prilagodili film današnjim standardima. Da nije u pitanju Star Wars film vjerojatno bih već zaboravio da sam ga pogledao. No u pitanju jest Star Wars film pa će se gledati i nastavci.

http://onlineimpressions.blogspot.com/

Edited by - Shaner on 18/12/2015 19:13:27
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 18/12/2015 : 22:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Donekle je i to.
Medutim, afekti su ovdje u igri.
SW je vise od filma i zato im oprastam sve greske, jer osjecaj je kao kad se covjek nade sa starim prijateljima i do kasno u noc pije, smije se i prica.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 18/12/2015 : 22:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Jedan od rijetkih filmova na kojima sam se borio zadnjih sat vremena ne izaći iz kino dvorane.

Jako loše.

Nadao sam da će biti barem bolji od zadnje trilogije, ali sve u svemu tu je negdje, kamera je puno bolja, scene su realnije, ali je priča čisti mix IV i VI. Dojma sam da je Jar Jar Abrams scenarij napisao u par sati sjedeći na WC-u. Bez imalo truda, maštovitosti, originalnosti. Morao je nešto napisati pa eto da se nađe.

Na trenutke mi je čak bilo i neugodno gledati, sjedim u kinu (koje je btw. bilo gotovo prazno, toliko o raznim medijskim natpisima) i mislim se valjda će biti bolje, ima još 1h i 40min da popravi dojam... naravno ništa od toga.

Po meni, ovo je film napravljen za klince, stara garda iz prve trilogije tu je isključivo da bi navukla nas stare fanove da dođemo u kino, drugim riječima da nam otmu tih 70kn iz džepa. Njihova uloga u filmu, osim HSa je zanemariva.

Ocjena: 3.5 / 10

Ovako visoka ocjena samo zato što sad još više cijenim dobre filmove. :D
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9561 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/12/2015 : 23:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Dobar.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

646 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 18/12/2015 : 23:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Neočekivano dobar film! Sila se zaista budi, možda bude još koji dobar nastavak. Meni je do sada sve posle prva dva bilo na ivici gledljivosti.
Vodio sam sina od 8 godina, koji je oduševljen. Inače voli animiranu seriju Star Wars Rebels.

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/12/2015 : 01:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Svakako sam još pod dojmom.

Ima scena kod kojih ostaneš paf.

Neke jer su dobro režirane/snimljene/odglumljene, ali neke jer baš nadilaze "gledanje filma". Uspomene nisu povrijeđene, oooooo ne, naprotiv.

Novim likovima sam vrlo zadovoljan, jednim pogotovo, no o tom - potom.

Na žalost, film ima i svoje mane. Ali ako autori imaju pravu ideju za nastavak, sve do jedne im zaboravljam. Treba se međutim strpiti i dotad mirno uživati u osjećaju.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/12/2015 : 09:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Dok se dojmovi nakon samo jednog gledanja smiruju, ono što mi najviše smeta jest to što je zapravo sve skupa odlično prepisan recept za spravljanje ukusnog, kaloričnog i svim potrebnim sastojcima bogatog jela, iz kuharice Kako su snimali naši stari, tj. Lucas.

Nije to ništa loše, dapače, ali manje-više sam sve to već jeo/vidio u ipak boljem, zavodljivijem i hoćeš-nećeš atraktivnijem izdanju.

Svi stari likovi su tu, i novi - karakterne i dramske manje-više replike starih, vizualna raskoš također, uvjerljivost i učinkovit "realizam" isto tako, baš kao i jako dobra i odlična režija, osobito funkcionalna aroma "autentičnosti" i u zasebnoj izvedbi i u odnosu prema Novoj nadi, njena "autentična" parafraza, svojevrsna "staromodnost" specijalnih efekata je za svaku pohvalu, "kopiranje" scene razgovora Hana Soloa i onog u baru funkcionira i kao odlična posveta i kao duhoviti detalj, BB-8 je s nekoliko "humanih" glasovnih i "tjelesnih" reakcija u najvećoj mogućoj mjeri profiliran kao "karakter", emocije su u cjelini dovoljno jake a u nekim trenucima i intenzivne.

I sve je super, i sve je za pet, da nije tog osjećaja uživanja u ipak ne podgrijanom prekjučerašnjem ručku, koliko u derivativnom i epigonskom filmu kojem malo više originalnosti svakako ne bi bilo na odmet.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 19/12/2015 : 10:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ukratko, sažeto... Dobar film. Sve je već viđeno, ali mi je opet bilo nekako svježe i to većinom zbog režije koja je uspoređujući je npr. s prequelima triput bolja. Finn i Rey su super, uspoređivati ih s Haydenom Christensenom je praktički uvreda za njihov rad... Odlično se nadopunjuju, imaju dobru kemiju, ne bih se čudio da na kraju završe skupa iako vjerojatno neće. I ne samo oni, svi novi likovi su pogođeni baš kako treba, odličan spoj starog i novog, fino utaban put za iduća dva nastavka. Više u recenziji.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 19/12/2015 : 10:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Danas u kino pogledati ovo čudo

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/12/2015 : 19:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

sKYwalker soLO Ren I am
Who am I actually?

Spoiler alert
Eto ovo predviđanje od 2.11 je bilo pun pogodak.
Samo nije Ren nego Ben

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 19/12/2015 19:42:55
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/12/2015 : 20:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Ali ipak nije, jer Kylo Ren iliti Ben nije Lukeov nego Lein sin, dakle nije Skywalker nego u tom smislu eventualno Organa. Luke mu je ujak.

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/12/2015 : 21:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
SPOILERI!

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Dok se dojmovi nakon samo jednog gledanja smiruju, ono što mi najviše smeta jest to što je zapravo sve skupa odlično prepisan recept za spravljanje ukusnog, kaloričnog i svim potrebnim sastojcima bogatog jela, iz kuharice Kako su snimali naši stari, tj. Lucas.

Nije to ništa loše, dapače, ali manje-više sam sve to već jeo/vidio u ipak boljem, zavodljivijem i hoćeš-nećeš atraktivnijem izdanju.

Svi stari likovi su tu, i novi - karakterne i dramske manje-više replike starih, vizualna raskoš također, uvjerljivost i učinkovit "realizam" isto tako, baš kao i jako dobra i odlična režija, osobito funkcionalna aroma "autentičnosti" i u zasebnoj izvedbi i u odnosu prema Novoj nadi, njena "autentična" parafraza, svojevrsna "staromodnost" specijalnih efekata je za svaku pohvalu, "kopiranje" scene razgovora Hana Soloa i onog u baru funkcionira i kao odlična posveta i kao duhoviti detalj, BB-8 je s nekoliko "humanih" glasovnih i "tjelesnih" reakcija u najvećoj mogućoj mjeri profiliran kao "karakter", emocije su u cjelini dovoljno jake a u nekim trenucima i intenzivne.

I sve je super, i sve je za pet, da nije tog osjećaja uživanja u ipak ne podgrijanom prekjučerašnjem ručku, koliko u derivativnom i epigonskom filmu kojem malo više originalnosti svakako ne bi bilo na odmet.

Izvrstan komentar, a već boldanim sve je rečeno. Na stranu neki momenti praznog hoda (npr. "Dugo sam čekao ovaj trenutak" na početku susreta oca i sina jedna je od rijetkih po meni potpuno, ali baš potpuno bespotrebnih i neukusnih parafraza, srećom ostatak scene je izvanredan; isto tako, nije bilo potrebe da Kylo dvaput na potpuno jednak način izgubi živce, baza s dvojicom stormtroopersa mogla je biti iskorištena i prvi put; također, nisam bio baš naročito oduševljen ni objašnjenjem uvećane verzije Zvijezde smrti), velika većina filma ima sve gorenavedeno.

Što se mene osobno tiče, pravi i ozbiljni problemi započet će ako i osmica prema petici bude baš ovo što je sedmica prema četvorki. Ovdje sam, rekao bih, dobio baš ono što sam htio, ako ne i još puno više (vidim da je i Amos na tom tragu), i zato veliki palac gore za "The Force Awakens"! Ali to je sada to, hvala i krenimo idući put s nečim puno originalnijim. Kao što reče Zagor12, fino utaban put tome već je ostvaren. Vidjet ćemo hoće li novi redatelj ispuniti očekivanja, pošto se nalazi pred još većim izazovom nego prethodnik mu...
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 19/12/2015 : 21:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Sve je to cool, samo scena Chewbaccainog vjenčanja mi je skroz bez veze...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/12/2015 : 21:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
@ Willer

ostali SPOILER! SPOILER!

Ako se nastavi ovim putem, već sad u dobroj mjeri znamo i kako će trilogija završiti, tko će poginuti u obračunu s kim i koji će se sve likovi na kraju vratiti kao hologrami.
U odnosima središnja tri lika (kako stvari stoje, treći je Poe) samo su spolovi zamijenjeni, a glavni protivnici neće biti otac i sin nego dvoje prvih rođaka.

Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/12/2015 : 22:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
Opet SPOILERI!

Iz Polimčevog komentara u Jutarnjem,

Također, Mark Hamill je ustvrdio da se pojavljuje u sceni koja ima isti dramski naboj kao i u ona iz filma “Imperij uzvraća udarac”, kada Luke Skywalker doznaje da mu je Darth Vader pravi otac. To nema veze, no bit će da je to bilo proračunato navođenje na krivi trag: jedna takva scena uistinu postoji, čak je i vrlo slično režirana kao i ona iz spomenutog filma, ali u njoj su posve drugi likovi.

koji je inače dobar, ali vidim da uopće nije "ubrao" snagu zadnje scene, preciznije, efektnu rječitost Lukeova pogrbljenoga i začahurenog stava kao takvog, te još više: zapuštenog, zabrinutog i potpuno preplašenog lica i to ispred one koja ga je, prepuna respekta, dojučer držala tek herojskim mitom. Stari Luke/Hamill ne da nije pomlađen šminkom nego je "postaren" bradom, a sve ostalo učinio je sam, kratkom ali i te kako izražajnom pojavom.

Nešto slično, u kontekstu svog lika, vidjeli smo i kod Harrisona/Hana, u usporenim gestama i replikama, bradicom od nekoliko dana i naglašenim borama. Također, Han (trenutak leta projektila) i Leia (neposredno prije nego ju Han prvi put zagrli, ujedno jedini put uopće i dodirne u filmu) imali su svaki svoj po jedan trenutak ogromnoga straha, pa je Luke završnicom zapravo zaključio taj u filmu vrlo važan aspekt bespomoćnosti.

Snažan utjecaj na sjećanje gledatelja, aktivacija istog uz dugo-trajuće ukazanje kontrasta između mladenačkog poleta i zabrinute starosti, a sve kroz pridodanu "sugestivnost" njihove sada odmakle dobi... e tu je Polimac pogodio s izrazom!

Izvrsno je Abrams izbalansirao i rasporedio te momente strepnje (koje naravno imaju i mladi) sa sjetno-nostalgičnim, ali ipak vrlo vedrim početnim i kasnijim pojavama dvoje od troje starih likova.
Go to Top of Page

Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/12/2015 : 22:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Willer a Private Message  Reply with Quote
I dalje SPOILERI!

quote:
Originally posted by Johnny Difool

@ Willer

ostali SPOILER! SPOILER!

Ako se nastavi ovim putem, već sad u dobroj mjeri znamo i kako će trilogija završiti, tko će poginuti u obračunu s kim i koji će se sve likovi na kraju vratiti kao hologrami.
U odnosima središnja tri lika (kako stvari stoje, treći je Poe) samo su spolovi zamijenjeni, a glavni protivnici neće biti otac i sin nego dvoje prvih rođaka.

Svakako postoji opasnost toga! Tješi me što je Hanova sudbina ipak bila nepredvidljiva (barem meni), a možemo biti sigurni i da novi redatelj čita kritike filma po internetu. Naravno, pitanje je sposobnosti njega i scenarista prije svega ostaloga. Ne bude li te sposobnosti i umijeća, piši propalo. Ali nadajmo se najboljem!
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000