Author |
Topic  |
GitaristRoko
Average Member

Croatia
659 Posts
Member since 21/05/2020 |
Posted - 23/03/2023 : 20:23:27
|
Ima dobrih momenata 3. sezona ali me zasada ne oduševljava nimalo. Bad Batch mi veći hype baca i bolje epizode radi. I živo me zanima kako će teći taj spomenuti zadatak spajanja triloga. Vjerovatno sporo i dugo ali može ispasti jako zanimljivo. |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7532 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
GitaristRoko
Average Member

Croatia
659 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 26/03/2023 : 13:34:27
|
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by Lord Vader89
uprkos svemu, nisam ziv dok se ne pojavi Thrawn napokon:)
Ovo i ja čekam!
On bi trebao gostovati kod Ahsoke?
iskreno, posle druge epizode Mandoa kad je imperijalna eskadrila razjebala zamak bo-katan, ocekujem ga vec u ovoj seriji, makar indirektno nekako xD (doduse, posle ovog bezveznog reveala u 3. epizodi, bojim se da ce samo da ostane na tome da je u pitanju samo Moff Gideon)
on that note, bas mi je bila blah ova treca epizoda, tojest ceo flashback pored toga sto sve i dalje izgleda kao pozoriste u kuci, visuals izgledaju gore nego u prequelima od pre 20+ godina, sve je nekako plasticno, sljastece sjajno, nem pojma i onda sam reveal, koji je so random, da ono.... ima tu jos price da se otkrije, al za sada ne obecava, jbg |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7532 Posts
|
GitaristRoko
Average Member

Croatia
659 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 27/03/2023 : 15:45:31
|
uprkos svemu, nisam ziv dok se ne pojavi Thrawn napokon:)
Ovo i ja čekam!
On bi trebao gostovati kod Ahsoke?
iskreno, posle druge epizode Mandoa kad je imperijalna eskadrila razjebala zamak bo-katan, ocekujem ga vec u ovoj seriji, makar indirektno nekako xD (doduse, posle ovog bezveznog reveala u 3. epizodi, bojim se da ce samo da ostane na tome da je u pitanju samo Moff Gideon)
on that note, bas mi je bila blah ova treca epizoda, tojest ceo flashback pored toga sto sve i dalje izgleda kao pozoriste u kuci, visuals izgledaju gore nego u prequelima od pre 20+ godina, sve je nekako plasticno, sljastece sjajno, nem pojma i onda sam reveal, koji je so random, da ono.... ima tu jos price da se otkrije, al za sada ne obecava, jbg
Pobrkao si epizode. Druga epizoda je bila ona u rudnicima Mandalorea. Treća je ona s bombardiranjem Bo-Kataninog zamka i dr. Pershingom.
Meni je vrhunac ove zadnje epizode bio Ahmed Best i kanonizacija Kellerana Beqa, njegovog Jedi majstora. Drago mi je vidjeti da Bestu ide dobro i unutar franšize. Itekako to zaslužuje. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 27/03/2023 : 15:52:53
|
jeje, to je to, bukvalno nista ne menja od overall poente (tipa da je nebitno potpuno to sto Ahmed Best igra nekog jos nebitnijeg dzedaja iz Diznilenda i slicno) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 27/03/2023 : 16:22:21
|
jeje, to je to, bukvalno nista ne menja od overall poente
Na to nisam niti ciljao.
Samo sam ti korigirao faktografiju. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 27/03/2023 : 21:01:18
|
ma jasno mi je to skroz, zato sam i dodao "to je to", itd. nego htedoh samo da naglasim - mozda uzaludno, nadam se da ne - da tzv faktografija nema ama nikakvog uticaja na sadrzaj, tok, ishod, pouku, ili bilo sta drugo neke price nekad cigara nije samo cigara nekada irak jeste iran |
 |
|
GitaristRoko
Average Member

Croatia
659 Posts
Posted - 02/04/2023 : 12:19:26
|
Pogledao 2. sezonu. Ima jednu ili dvije loše epizode, ostale su ili dobre ili super. Sezona je dobra, bolja je od prve, ali mislim da nisu iskoristili puni potencijal i da je moglo to biti puno bolje. Čini se da će serija jako puno popunjavati rupu između Clone Warsa i New Hopea i nadam se da će nam 3. sezona puno toga otkrit te da će se pojaviti ostatak Delta Squada. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 02/04/2023 : 16:58:08
|
dada, bas valja sezona, ovo finale plus mid-season finale bas rasturaju naravno, sada vec nema sta da se ekstrapolira i spekulise kao prosle godine, jer sve trljaju na nos - sada je sve podredjeno objasnjavanju toga (SOME)how exactly Palpatine returned i tu vec gazimo na putanju ciji jedan od ishoda vrlo lako moze da bude da mi sve ovo totalno izgubi sarm, smisao i sve
jerbo izmedju zombi-mutant batrganja sa starim extended universe pricama i idejama, iz kojih ce se izvuci taman onoliko da lici na njih, ali ce sve ostalo otici u smece zato sto ce da se kosi s aktuelnim kanonom i toga da ce dobre price sve vise i vise da budu podredjenu umobolnim proizvoljnostima u obliku sequela (crno na belo poseravanje na celu staru trilogiju napravisvsi od zrtve njenih heroja, pobunjenika itd potpuno besmislen akt time sto je nova republika momentalno postala JOS GORI TRULEZ od stare trule galakticke repulike, pa onda naravno Dzejk Skajvoker, pomenuti povratak Imperatora, itd....)
bolje da cutim i nadam se da ce jos ovih par epizoda Mandoa da daju nesto lepse od gledanja lazne republike, nedajboze opet laznog luka sakajvokera, itd. |
 |
|
GitaristRoko
Average Member

Croatia
659 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 06/04/2023 : 00:55:50
|
jebote, koja pomija ovonedeljni Mando stvarno i ja vise gubim strpljenje....mozda je i bolje da zaseru sto vise mogu, da batalim i ovo, i da se ne nadam vise nicemu |
 |
|
naker
Advanced Member

5273 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 06/04/2023 : 07:59:24
|
Glumačka postava u šestoj epizodi mi je legendarna: Jack Black, Lizzo, doca iz Back to the Future, ponovo vraćena kečerka Sasha Banks... Ko će se sledeći pojaviti, Shia LaBeouf? Uopšte nemam osećaj da gledam SW :( |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 06/04/2023 : 22:18:39
|
ne znam sta da kazem vise, ali sinocna epizoda je takav cirkus i picvajz bio, da ne znam opet jos jedan RPG quest within a quest within a quest, stvarno vise ne kapiram za cije babe zdravlje su se uhvatili za taj narrative device, i nista drugo i onda nabacaju toliko real-world zajebancija, koja uz HD jeftine kostime i specijalne efekte, i genericke nove svetove, likove, itd. toliko otezavaju suspense of disbelief, da ne znam vise stvarno....
svidja mi se doduse sto (spoiler)ce da ispadne da nije Mandalorijanac nego Mandalorijanka, i.e. Bo Katan, to mi je za sada stvarno cool (jbg, Clone Wars & co whore talking here)(/spoiler) |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2067 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 06/04/2023 : 23:38:55
|
quote: Originally posted by Paka01
Šta je sa Mandalorianom? Nisam još niti započeo treću sezonu... Al ne valja?
Gledljivo, na trenutke solidno zabavno, ali ništa sad spektakularno (pogotovo u usporedbi s Andorom). Ne znam, pratim i dalje, iako mi ovo nije ni blizu prvoj.. ajd, donekle i drugoj. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13520 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 07/04/2023 : 13:40:03
|
Ako je slabiji od Andora onda je baš problem jer je Andor epski dosadan. Elem, nisam još počeo, čekam lepo da sve izađe. Ako useru i njega mogao bih lepo da batalim SW serije u kompletu. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
|
fler
Senior Member

Croatia
2067 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 07/04/2023 : 17:40:23
|
quote: Originally posted by Imrahil
Ako je slabiji od Andora onda je baš problem jer je Andor epski dosadan.
Najbolje pogledati pa zaključiti - preporuke nemaju baš smisla jer očito ovisi koga se pita, Andor mi je uz Rogue One najbolje od SW-a unazad brdo godina. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
GitaristRoko
Average Member

Croatia
659 Posts
|
GitaristRoko
Average Member

Croatia
659 Posts
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7532 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 07/04/2023 : 23:46:17
|
quote: Originally posted by GitaristRoko
Pazi ovo!
https://www.starwars.com/news/swce-2023-new-star-wars-films
Članak o 3 filma u planu, jednog bi režirao Filoni!
mogu u hall of fame da prave drustvo filmovima taike waititija, onih GoT blizanaca, Patty Jankins, Riana Johnsona, Damona Lindeloffa.... xDD
"Heir to the empire"

Još kad bi to adaptirali...
Pa evo ako ne bude sad u Ahsoki (tesko da ce biti, nema mesta za sve vrv), bice onda u Filonijevom filmu (u produzetku we refer to it as "Filmoni", naravno), koji treba da bude kulminacija svih ovih Mando-serija. Iz ove perspektive je jedino logicno da sve kulminira u svojevrsnoj Thrawn-trilogy/The Last Command style prici. |
 |
|
Topic  |
|