forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Star Wars
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

GitaristRoko
Average Member

Croatia
636 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 23/01/2025 : 16:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Zna li se kaj sve izlazi za Star Wars u skoroj budućnosti, osim druge sezone Andora za par mjeseci? Fali mi Star Wars, a pogledao sam sve što me zanima, Skeleton Crew i Acolyte me nimalo ne zanimaju, kao ni druga sezona Ahsoke na kojoj navodno rade, iako je prva bila kriminalna...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/01/2025 : 17:01:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GitaristRoko

Zna li se kaj sve izlazi za Star Wars u skoroj budućnosti, osim druge sezone Andora za par mjeseci? Fali mi Star Wars, a pogledao sam sve što me zanima, Skeleton Crew i Acolyte me nimalo ne zanimaju, kao ni druga sezona Ahsoke na kojoj navodno rade, iako je prva bila kriminalna...

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by sawitch

Ima li sta novo od SW serija i filmova u najavi? Crtaca?

Posle Akolita nista.

Nakon Skeleton Crew trebali bismo dobiti drugu sezonu Andora i Ahsoke.

Najavljeno je da se snima film The Mandalorian & Grogu, koji bi se trebao nastaviti na treću sezonu serije The Mandalorian.

Uz to, Dave Filoni bi navodno trebao snimiti film koji će biti kulminacija i finale serija The Mandalorian, The Book of Bobba Fett, Ahsoka i Skeleton Crew.

Uz ova dva je u pretprodukciji još sedam filmova, pri čemu bi se tri trebala vrtiti oko Rey, Landa i Rogue Squadron.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
636 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 23/01/2025 : 17:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Uf, znači načekat ćemo se... A žao mi je spomenutog Book of Bobba Fetta što nikada nije dobio drugu sezonu. Zabrljali su lika, pa oni šareni na skuteru ko da uopće nisu iz Star Warsa, pa Mandalorian dođe gdje Bobba bude u pozadini cijelu epizodu ili dvije... Ima svoje minuse definitivno, ali priča mi je bila dobra, pogotovo flashbackovi sa Tusken Raidersima, pa cijeli taj šmek westerna mi je savršeno pasao, paleta boja, Cad Bane... Bilo je dosta aspekata gdje me je iznenadila serija i nadao sam se drugoj sezoni. Sigurno nije među najgorim Disneyevim ispljuvcima.
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000