ako vec rade reprintove mogli su zaposlit nekog studenta il nekog da oboja i dignu malo cijenu i ljudi bi kupovali, al tesko je potruditi se oko nečega malo kad mozes samo uzet sta vec imas, nabit proljece 2012 i bacit na kioske
Poslovna logika kaže da se forsiraju ona izdanja koja se dobro prodaju, a prorjeđuju ona koja idu slabo. Ludens se toga drži sa Zagorom i donekle Dylanom u prvoj grupi, a Texom u drugoj. Iz toga se lako zaključi da se Zagorovi specijalci i Chico prodaju doro, a maxiji i almanasi slabo ili slabije.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
U Italiji Almanasi se prodaju u 20.000 komada, što je tek polovica prodaje redovne serije. To vam sve govori.
i to je dobro, jer kad se sve zbroji, dobiva se dosta visoka naklada i osigurava se budućnost stripu (također isto vrijedi i za DD-a) __________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Meni je genijalno koliko ljudi trose vremena i zivaca da popljuju reizdanja. Kao da ih neko tjera da sve to pokupuju.
Ko pravi Zagorovac moraš imati potrebu imati svako živuće izdanje izdano u nas mkr bio n-ti reprint, ako nemaš onda nemaš potpunu kolekciju. Samim time deduciram ocito muzenje para, ludens zna d azagorvci su zakleti ljudi koji će sve zagorovsko imat kuci i da se moze muziti pare od njih :D
Ja ga nisam uzeo, a vjerojatno i neću. Neki dan sam na kiosku držao isti u rukama, ali kako sam uzeo najnoviji extra i redoviti, pa još i klasik od ovog sam ipak odustao. Reprint Chica nisam ni gledao.
ako vec rade reprintove mogli su zaposlit nekog studenta il nekog da oboja i dignu malo cijenu i ljudi bi kupovali, al tesko je potruditi se oko nečega malo kad mozes samo uzet sta vec imas, nabit proljece 2012 i bacit na kioske
Kupljeno. Ja zadovoljan, radnica na kiosku zadovoljna jer me je videla, kolekcija deblja i zadovoljna, tata ljut jer mora poceti da mi pravi novu policu a meni neprijaaatno
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Meni je genijalno koliko ljudi trose vremena i zivaca da popljuju reizdanja. Kao da ih neko tjera da sve to pokupuju.
popljuju jer ne shvaćaju OSNOVNO - ta reizdanja se odlično prodaju i u reprintu, imaju visoku cijenu, a taj novopristigli cash financirat će i ostala izdanja koja "kapaju" na rubu isplativosti,, to neki ne razumiju - kao da izdavači bez veze zadržavaju serijale do zadnjeg momenta opstanka - naravno da i oni misle da će doći "bolji dani" i sve poduzimaju __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR DD Spec.19 već u SNK AF Super Klasik 21 u SNK na pultu
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ja imam jedno novo izdanje i to je za 5 ocuvan,imam 2 kom 1 izdanja, jedno sam kupia kad je izasa na kiosk i ima istu boljku kao i vecini kolekcionara,dok sam drugi nabavija razmjenom i stvarno je odlican.