Za 3 mjeseca će izići Anđeo smrti, za 6 Kineska sekta a za 9 Moj prijatelj Jim Gitara, pa ćemo u pravilnim intervalima opet raspravljati o smislu kupovanja ili ne.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Fuck: Moj prijatelj Jim Gitara najprije za 3 mjeseca izlazi u ediciji Klasik a onda za 9 u okviru reprinta specijala! Ove nam se godine ne miče s kioska...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
čini mi se da na većini kioska nema ovog reprinta __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
takodje je izbacen i chico detektiv reprint , tako da mozemo onu staru oronulu kolekciju prvih brojeva baciti i ovom zamijeniti mudar je bernard zna on sta nama treba
Fuck: Moj prijatelj Jim Gitara najprije za 3 mjeseca izlazi u ediciji Klasik a onda za 9 u okviru reprinta specijala! Ove nam se godine ne miče s kioska...
Ako se ovaj potez desi, stvarno ga onda ne kontam: pa zar ova prica nije trebala da izadje hronoloski prije neka tri broja?
čini mi se da na većini kioska nema ovog reprinta __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
Vjerujem da pretjerujem i da Jim Gitara ipak neće biti izdan u dvjema različitim edicijama dva puta unutar jedne godine, jer bi to svakako bilo apsurdno. Pretpostavljam da će se epizode varirati, pa je sljedeći Klasik Jim Gitara, a kad u reprintu specijala dođe red na njega bit će objavljen novi regularni talijanski specijalac. Ali opet tko zna, nedokučivi su putevi Gospodnji, a pogotovo Bernardovi...
Ima, ima
KUPLJENO! Lijepo što smo uredno obaviješteni o godišnjem dobu izlaženja, ali kad se već ide u takve detalje, čudi me da u impressumu nije naveden originalni br.talijanskog specijala, a navedena je 2012. (otisak) - sada sve to nekompletno djeluje... ____________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRDAN OSVETE "vrlo skoro"
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ima, ima
KUPLJENO! Lijepo što smo uredno obaviješteni o godišnjem dobu izlaženja, ali kad se već ide u takve detalje, čudi me da u impressumu nije naveden originalni br.talijanskog specijala, a navedena je 2012. (otisak) - sada sve to nekompletno djeluje... ____________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRDAN OSVETE "vrlo skoro"
to bernard reprinta svoje izdanje , ne znam da li se prava kupe za junaka za tu godinu pa sva izdanja tu ulaze ili se kupe prava za junaka , te za razna izdanja tog junaka
< da li tko zna pouzdano, da li je taj reprint "slučajno" ubačen (dok se u ITA ne nacrtaju novi Speciali) ili idu redovno Speciali i Chico reprinti? __________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
Chica će vjerojatno gurati ovisno o prodaji (budući da se više ne crta), a za Zagor specijal - tko će ih znati? Moguće je da će godišnje ići naizmjenično jedan reprint i jedan redoviti kad dođe iz Italije.
Slažem se.. pa gdje je tu razum? Uz onoilko neobjavljenih maxija reprint SP...?? i chica?? Prošle godine samo jedan maxi.. Kao da ljudi nebi kupovali nove maxije..WTF
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Slažem se.. pa gdje je tu razum? Uz onoilko neobjavljenih maxija reprint SP...?? i chica?? Prošle godine samo jedan maxi.. Kao da ljudi nebi kupovali nove maxije..WTF
Nemam pojma kako ide prodaja nijednog stripa, ali 49 kn za maxije koji su 75% sumnjive kvalitete i služe za učenje "škart" crtača (kao i almanasi) je stvarno previše. Možda se ustvari zaista i loše prodaju Skroz je sumnjivo trpanje reprinta specijalaca i pogotovo Chica...