forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Daredevil 1-5
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1706 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 21/04/2012 : 15:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Lives again je valjda trebalo da izda Algoritam.

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/04/2012 : 15:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Kupio preostale tri knjige, trenutno sam na čitanju četvrte i ne znam što raditi sa sobom nakon pete!

Trebaš pričekati na Elektra Lives Again u izdanju Fibre i Elektra: Assassin u izdanju Algoritma.

Kod nas još nije stigao Daredevil, ali možeš li mi ukratko reći o čemu se radi u Elektra Lives Again?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 21/04/2012 : 15:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Kod nas još nije stigao Daredevil, ali možeš li mi ukratko reći o čemu se radi u Elektra Lives Again?

Mogu. Elektra Lives Again je smeće.

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 21/04/2012 : 15:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Evo, tu je Marko pisao o tome: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34006&whichpage=78

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27180 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 21/04/2012 : 16:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

ali je bolje obojan

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 21/04/2012 : 17:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by mcn

ali je bolje obojan

Elektra Lives Again je šareno smeće!

(mcn)

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 21/04/2012 : 17:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
A ova Elektra Assassin, jel i to smece il?

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 21/04/2012 : 18:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Elektra Lives Again nije na Fibrinom popisu http://www.fibra.hr/index.asp?cat=9&NewsID=19, što ne znači da neće biti uskoro objavljena...

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/04/2012 : 02:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Kod nas još nije stigao Daredevil, ali možeš li mi ukratko reći o čemu se radi u Elektra Lives Again?

Da ne spojlam onima koji još nisu čitali Daredevila, samo ću reći da je to svojevrsna coda Millerove sage o Daredevilu i Elektri, i vjerojatno jedan od najljepših Millerovih stripova.

Elektra: Assassin (ili Elektra: Atentatorica) je Elektrina solo-avantura, gdje ona biva uvučena u svijet politike i špijunaže. Strip je prekrasno ilustrirao Bill Sienkiewicz.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 23/04/2012 : 02:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Felagund

A ova Elektra Assassin, jel i to smece il?

To je bar 75% sjajno, a ostalih 25% svakome na prosudbu. :)

mcn

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 23/04/2012 : 06:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Da ne spojlam onima koji još nisu čitali Daredevila, samo ću reći da je to svojevrsna coda Millerove sage o Daredevilu i Elektri, i vjerojatno jedan od najljepših Millerovih stripova.

Elektra: Assassin (ili Elektra: Atentatorica) je Elektrina solo-avantura, gdje ona biva uvučena u svijet politike i špijunaže. Strip je prekrasno ilustrirao Bill Sienkiewicz.

U 4. knjizi mi je odlična epizoda koju je ilustrirao (ili, bolje rečeno, nacrtao?) Bill Sienkiewicz. Pravo osvježenje. Tako da se ve-o-ma veselim Atentatorici...

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 23/04/2012 : 23:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Za svaki album,strip,reviju ili štagod već izađe,komentari su;to!!jedva čekam!!kupujem!!odma idem kupit!!
i da budem iskren,sere mi se od toga.
Znam da su ukusi različiti,ali jebote meni od svih ti silnih stripova,dobro možda 10% od onog što izlazi.
Tako da ne mogu vjerovati da je to uistinu tako,ali kako se kaže"svaka roba ima svog kupca"
nego šta sam htio reći a da se ne pogubim,nisam ljubitelj super junaka,odnosno nisam bio,sad kad sam pročitao prvu knjigu Daredevila
nisam više siguran,ne da nisam siguran, nego znam!!
Dugo me nije neki strip ovako oduševio!!!
Kapa do poda na ovom izdanju!!
Koji jeben strip!!
Idem pojesti ostatak knjiga:);)
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 24/04/2012 : 17:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by no1

Za svaki album,strip,reviju ili štagod već izađe,komentari su;to!!jedva čekam!!kupujem!!odma idem kupit!!
i da budem iskren,sere mi se od toga.
Znam da su ukusi različiti,ali jebote meni od svih ti silnih stripova,dobro možda 10% od onog što izlazi.
Tako da ne mogu vjerovati da je to uistinu tako,ali kako se kaže"svaka roba ima svog kupca"
nego šta sam htio reći a da se ne pogubim,nisam ljubitelj super junaka,odnosno nisam bio,sad kad sam pročitao prvu knjigu Daredevila
nisam više siguran,ne da nisam siguran, nego znam!!
Dugo me nije neki strip ovako oduševio!!!
Kapa do poda na ovom izdanju!!
Koji jeben strip!!
Idem pojesti ostatak knjiga:);)

Nemoj žuriti s probavljanjem. Ježi ga, ipak je samo pet knjiga.

Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1873 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 25/04/2012 : 13:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Stigao je uvoz, cena svih 5 knjiga je 13900 dinara

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 25/04/2012 : 14:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
A cena pojedinačne knjige?
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13498 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 25/04/2012 : 14:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
nisam siguran, ali 2300 prva, ostale 2900.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/04/2012 : 14:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Jeste, toliko je. Pogodio sam u evro da će biti 126 evra komplet kada stigne ovde. Doduše pogrešio sam u dinarskoj računici jer sam računao 2600-2700 din. ali dobro.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1873 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 26/04/2012 : 16:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Naručio svih 5 knjiga, očekujem ih ovih dana

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/04/2012 : 23:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Dočekao da stigne ovo danas kod mene . Taman se potrefilo vikend pa posle toga praznik da se malo čita . Inače sam izuzetno zadovoljan kako je sve urađeno. Mislim mene tehnikalije obično ne zanimaju, ali je ovde dosta detalja koji upotpunjuju utisak.

Čoveče bez straha, dobrodošao u moju kolekciju

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2012 : 00:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Evo malo utisaka posle pročitanog Čoveka bez straha, tačnije prvog trejda. Imajte u vidu da sam ja ovde "početnik" i da su utisci pisani iz 3 puta, tokom vikend čitanja .

- Pročitao sam 60 strana prvog trejda Derdevila, imam samo jedan komentar - . Kakav fantastičan strip! Daleko više mi se sviđa od Mračnog viteza, nekako mi ima radnju kojoj znaš i početak i svaku kasniju nit, dok je u Mračnom vitezu sve više nekakvo filozofiranje. Ili se barem meni tako čini. Veliki uticaj ovde ima sam put nastanka Derdevila, tako da ti se svidi junak i cela ta priča oko njega, jer te njegove osobine daju dodatnu snagu čitavoj priči. Emocije koje Met ispoljava su baš dobro dočarane, dok su možda kod ostalih likova mogle biti i bolje nacrtane. Doduše i crtež mi je skroz dobar, taman kako ovde i treba. Videćemo kad se malo razvije priča. Ima dosta stvari koje te zaintrigiraju, kao na primer 1. ko je žena koja ga je posetila 2. ko je čovek koji se ne vidi a koji priča sa Stikom, ili možda najvažnije 3. ko je Stik ... Pao je na prvom zadatku, da vidimo šta kažeš posle Čoveče bez straha

- Da dodam samo malo na utiske oko Derdevila. Prvi trejd gotovo da i nema dodira sa Derdevilom. Ovo je u stvari ispričano kako je nastao "superheroj Daredevil" i zašto. Kakvo je imao detinjstvo, pomalo mladost i šta se sve izdešavalo, kao i zašto je odlučio da obuče taj kostim i radi to što već radi. U stvari prvi deo se može nazvati "priča Meta Mardoka" a ne Derdevil . Nadam se da sam sad objasnio.

- Pojeo sam prvi trejd Derdevila za vikend! Moćan je lik ovaj Neustrašivi, baš moćan. Nisam baš puno čitao ovakve stripove pa tako i uzmite komentare. Kingpin je isto sjajan lik, barem je tako ovde dočaran, ne znam kako je u drugim stripovima. Elektra manje-više, njen lik mi i nije baš toliko jak, ali Met je sjajan. Kako samo ide radnja lagano, pitko, pa pet spojenih epizoda deluje kao jedna jedina. Mada, zapitaš se (bar u ovom prvom delu), da li je on zaista superjunak? Ili su to pojačana čula na račun izgubljenog? A i ima dosta toga gde možeš da se poistovetiš sa njim pa Neustrašivi stvarno deluje kao jedan sjajan strip junak. Snagu stripu definitivno daju mnogo jaki likovi poput Stika i Kingpina, verovatno je i Elektra takva ali mi se za sada ne čini preterano zanimljivom. Možda vam se neće svideti ovo, ali Neustrašivi mi liči na Betmena dosta. Ajde videćemo šta kaže dalje, kad zagrebemo malo dublje .
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/04/2012 : 02:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dočekao da stigne ovo danas kod mene . Taman se potrefilo vikend pa posle toga praznik da se malo čita . Inače sam izuzetno zadovoljan kako je sve urađeno. Mislim mene tehnikalije obično ne zanimaju, ali je ovde dosta detalja koji upotpunjuju utisak.

Čoveče bez straha, dobrodošao u moju kolekciju

pa di je peta knjiga

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/04/2012 : 02:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

pa di je peta knjiga

Pa nisam imao više para . Čeka sledeću platu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/04/2012 : 02:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

pa di je peta knjiga

Pa nisam imao više para . Čeka sledeću platu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/04/2012 : 02:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
prejeben je daredevil...ne ljubim nešto amerikenjce,ali ovo je nenadjebivo!

Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 30/04/2012 : 11:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Bravo Markos, izgleda jako dobro i svakako cu ih uzeti ljetos.
Koliko ja vidim, prvi pravi kvalitetni napad na USA superheroje. Nisam inace previse zainteresiran, ali mislim da ce ovo biti dobra proba.
Pozdrav
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000