All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Dobri stari stric... Uvek se oduševim kada izađe novi broj posle tromesečnog čekanja! Još kada bi nas VČ konačno obradovao "debelim" Martijem ali nažalost za to ne postoje ni teoretske šanse... ;((((
Ali uvek su tu gore logotip i cena... nije da se nesto menja iz broja u broj.
Ispadne lose, jeste, ali to bi znacilo da se mora svaki broj pogledati kako ce to ispasti a Blazina nema vremena za to (da li Blazina uopste postoji?? :o).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Obećao sam sebi da više neću da dozvolim da me bilo ko isprovocira glupostima ali kada po milioniti put u toku normalne konverzacije na forumu pojedini debili koji pojma nemaju kolikih sam problema tada imao ponovo krenu sa jebenim Mirabilisom zaista ne uspevam da se kontrolišem! Izvinjavam se ostalima na forumu...
Izdanja VČ od ponedeljka (u trafikama) i od četvrtka ( na kioscima) biće skuplja za 40 dinara. Knjige, tj, kolekcionarska izdanja ostaju sa istim cenama.
Izdanja VČ od ponedeljka (u trafikama) i od četvrtka ( na kioscima) biće skuplja za 40 dinara. Knjige, tj, kolekcionarska izdanja ostaju sa istim cenama.
I tako je počeo pad Veselog Četvrtka...
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Cena nije menjana mozda 2 god (neka me ispravi neko ako racunica nije tacna), a za to vreme su sve cene otisle u picku materinu. Daleko od toga da mi se svidja ovo poskupljenje, ali treba biti realan.
Cena nije menjana mozda 2 god (neka me ispravi neko ako racunica nije tacna), a za to vreme su sve cene otisle u picku materinu. Daleko od toga da mi se svidja ovo poskupljenje, ali treba biti realan.