forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor od prvog broja- LIBELLUS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 150

Tonka24
Advanced Member

14741 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/03/2018 : 16:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

Boja je odlicna na zagoru,a ovi kojima smeta neka kupuju dragonera ili neke slicne,pa nek svrsavaju tamo ,jer ionako je postalo đir sto se kupi da se uopce ne procita nego samo da se kurči po policama I za naslikavanje
K tome,premalo ljudi uopce kuzi zagora,pogotovo ne oni koji su procitali ili imaju u kolekciji 100kom,pa si sami sebi tepaju
Uglavnom cijena je nepromjenjiva I to je sto me veseli I jos 300str

Odlično napisano, nisu u modi više selfiji nego netaknuta kolekcija stripova na novim policama.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 02/03/2018 : 17:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Boja je odlicna na zagoru,a ovi kojima smeta neka kupuju dragonera ili neke slicne,pa nek svrsavaju tamo ,jer ionako je postalo đir sto se kupi da se uopce ne procita nego samo da se kurči po policama I za naslikavanje
K tome,premalo ljudi uopce kuzi zagora,pogotovo ne oni koji su procitali ili imaju u kolekciji 100kom,pa si sami sebi tepaju

ako se prosetas danas po snijegu, mozda naidjes na pokoji trag sivih stanica koje su ti ocito ispale.
jbga, ni one nisu u boji.

Ocito bi me triba ti provesti koji si "lektor"

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2271 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 02/03/2018 : 19:33:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Vidim da svi usporđuju Republikinog Zagora koji je neusporedivo jeftiniji (7€) od Libellusovog. Kvaliteta izdanja Libellusovog Zagora je miljama od Republikinog. Postoji još i Zagor Cartonato koji je 24-25€ po izdanju, znači skuplji od Libellusovog ali je A4 formata. Uspoređivao sam malo boju kod jednog i drugog. Je, boja je bolja kod Zagor Cartonata nego Republikinog koju koristi Libellus ali nije baš sve tako crno. Da je Libellus uzeo boju od Zagor Cartonata bilo bi to savršeno izdanje, pa i u ovakvom formatu. Ne treba biti A4. Nisam u potpunosti upoznat za tim Zagor Cartonato izdanjem pa neznam da li su to samo odabrane epizode ili sve od početka a nije mi se dalo to podrobnije istraživati.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 02/03/2018 : 19:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
boja ne pase Ferriju u njegovom zlatnom dobu,pa Zagor je zamisljen I radjen je za C/B ,ko je ta da uopce mislio da ce ga netko bojati,ali kasniji period s dolaskom novih crtaca modernijeg pristupa,I scenarista(Boselli I Burattini) boja idealno lezi tim crtacima
Ima sam prilike vidjeti I imam neke br od Rep poslije br 500 I stvarno odlicno to izgleda
Slozia bi se s Dalenom oko svega napisanog

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2271 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 02/03/2018 : 20:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Nisam vas skužio ovo u vezi Repubblice i da je ona "dosta jeftinija". Naišao sam na jedan komentar forumaša koji prodaje tamo te knjige na aukcijama, napisao je ovo:

quote:
za 22 knjige libelusa - dobije se 128knjiga zagora u boji od repubblice..

Ono, wow

22 x 156,00 = 3432,00 hrk. 128 x 6,9€ = 883,2€ x cca 7,5 hrk = 6624,00 hrk.
Zbilja neznam otkud mu takva matematika .
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 02/03/2018 : 20:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Ma Libellus Zagor je ultimativno izdanje a kod ovih dezurnih pljuvaca je ocit fenomen tzv "kiselog grozda".
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 02/03/2018 : 22:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Ma Libellus Zagor je ultimativno izdanje a kod ovih dezurnih pljuvaca je ocit fenomen tzv "kiselog grozda".

Konacno jedan pametan komentar sazet u samo par rijeci. Bravo!
LL Zagor: nezabrljana kronologija, najdalje dogurao, a najkasnije krenuo od svih konkurentskih kolekcionarskih Zagora, daljnji kontinuitet bez dvojbe, cijena u poredjenju s drugim izanjima opcenito, a i u poredjenju s drugim izdanjima Libellusa stabilna (a i solidna u promo periodu). E sad, "nastavlja se" sigurno smeta, al, jbga, takve su originalne epizode, nelomljene, nebrljane...
Svaka nova knjiga je... nemam rijeci.
Eto, pa sad udrite po istini! Lakse bi mi bilo podnijeti kritiku onih koji imaju svih ovih 54 knjiga, nego onih koji nemaju nijednu, ali prezivjet cu.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 02/03/2018 : 22:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ustvari nekako je i logično da će ljudi pod svaku cijenu braniti ovu ediciju jer su na nju potrošili tisuće i tisuće kuna, tako da potpuno razumijem.

Što se tiče usporedbe sa talijanskim izdanjem, kod Libellusa su jedina razlika tvrde korice i puno kvalitetniji papir, ostalo je isto, uključujući i popratne tekstove.
Kako je već netko ovdje rekao, ovo izdanje je rađeno za najšire mase, talijanski tiraž je bio jako velik, kolor je rađen brzinski, jako površno jer je svakih sedam dana trebalo obojati novih 250-270 tabli. Radi toga nema skoro nikakvog nijansiranja boja, a sama paleta je prilično ograničena i koloristi se nisu uopće obazirali na posebnosti pojedinih crtača ili priča jer je u sedam dana trebalo izbaciti ogroman broj tabli, to su činjenice.

Ali dobro, svak ima svoju zabavu, nemam ništa protiv da ljudi troše svoje pare kako god hoće, evo ja konkretno dupliram određene junake i plaćam (preskupe) talijanske poštarine da bi mogao imati neke novitete.

Edited by - solar on 02/03/2018 22:26:42
Go to Top of Page

Insp. Jacques Clouseau
New Member

Norway
156 Posts

Member since 21/04/2009

Posted - 02/03/2018 : 23:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Insp. Jacques Clouseau a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Odlično napisano, nisu u modi više selfiji nego netaknuta kolekcija stripova na novim policama.

156 kuna+postarina do Skandinavije je,blago receno,pi.... dim za skandinavske cijene ... Pivo u gradu subotom uvece 70-ak kuna,kutija cigareta 100 kuna (preracunato s kruna)... Zagor jedanput u dva mjeseca ti dodje kao kiosk izdanje s troskovima zivota na sjeveru.............
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/03/2018 : 23:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

Da, i meni nije bilo jasno to je ovaj dečko što je Valter stavio link od aukcije:

quote:
Originally posted by VALTER

http://www.stripovi.com/aukcije/zagor-cijeli-komplet-repubblica-u-boji-187-knjiga/14349807/

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/03/2018 : 23:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar
Ali dobro, svak ima svoju zabavu, nemam ništa protiv da ljudi troše svoje pare kako god hoće, evo ja konkretno dupliram određene junake i plaćam (preskupe) talijanske poštarine da bi mogao imati neke novitete.

Sve se u biti na kraju svodi na to što si napisao, svako radi što hoće sa svojim parama, bitno je na kraju da uživa u tomu pa što god to bilo nekome je nešto dobro, a netko to isto ne može ni smisliti. Nismo svi isti.

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6412 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/03/2018 : 01:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

quote:

LL Zagor: nezabrljana kronologija, najdalje dogurao, a najkasnije krenuo od svih konkurentskih kolekcionarskih Zagora, daljnji kontinuitet bez dvojbe, cijena u poredjenju s drugim izanjima opcenito, a i u poredjenju s drugim izdanjima Libellusa stabilna (a i solidna u promo periodu). E sad, "nastavlja se" sigurno smeta, al, jbga, takve su originalne epizode, nelomljene, nebrljane...
Eto, pa sad udrite po istini! Lakse bi mi bilo podnijeti kritiku onih koji imaju svih ovih 54 knjiga, nego onih koji nemaju nijednu, ali prezivjet cu.

Ovakvi komentari su dno dna, ali me ne čude u društvu poremećenih vrijednosti, gdje se i ovi skuplji stripovi doživljavaju kao svojevrsni statusni simbol, koji onome koji ih kupuje daju određenu potvrdu vlastite vrijednosti. Takve osobe onda racionaliziraju tezu da je nešto što je skupo nužno dobro, a one koji upućuju kritiku njihovim igračkama proglašavaju zavidnom sirotinjom. "Mi danas živimo u društvu kao da Krleža nije napisao ni jednu jedinu riječ." Malograđanština caruje.

Edited by - VALTER on 03/03/2018 01:06:41
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1925 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 03/03/2018 : 07:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ovakvi komentari su dno dna, ali me ne čude u društvu poremećenih vrijednosti, gdje se i ovi skuplji stripovi doživljavaju kao svojevrsni statusni simbol, koji onome koji ih kupuje daju određenu potvrdu vlastite vrijednosti. Takve osobe onda racionaliziraju tezu da je nešto što je skupo nužno dobro, a one koji upućuju kritiku njihovim igračkama proglašavaju zavidnom sirotinjom. "Mi danas živimo u društvu kao da Krleža nije napisao ni jednu jedinu riječ." Malograđanština caruje.

Bla, bla... Da, tebi cu da se objasnjavam. Ne smeta tebe u mom slucaju LL Zagor nego nesto drugo. Zbog takvih sam danas ovdje gdje jesam, Bogu hvala. Jedna od mnogih dobrih odluka u mom zivotu, kao i kupovanje LL Zagora. Zivot je takav.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/03/2018 : 10:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što se tiče usporedbe sa talijanskim izdanjem, kod Libellusa su jedina razlika tvrde korice i puno kvalitetniji papir, ostalo je isto, uključujući i popratne tekstove.

Ne treba zaboraviti da italijanska izdanja nemaju ni naslovnice unutar knjiga.
Osim toga, imaju manje stranica. Repubblicino izdanje sadrži po dvije i po sveske, tek tako treću svesku presjecaju na pola i nastavljaju u sljedećoj knjizi, i sve tako u krug. Haos živi, ne možeš biti pametan gdje se šta nalazi.
Kod LL su uvijek kompletne tri sveske, sa svim originalnim naslovnicama.

Ma glupost je uopšte porediti Repubblicu sa LL.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14741 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/03/2018 : 13:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Bla, bla... Da, tebi cu da se objasnjavam. Ne smeta tebe u mom slucaju LL Zagor nego nesto drugo. Zbog takvih sam danas ovdje gdje jesam, Bogu hvala. Jedna od mnogih dobrih odluka u mom zivotu, kao i kupovanje LL Zagora. Zivot je takav.

+1
Na stranu sve napisano, zbilja bi mi sve progutali od izdavača iako LL zagor je jako kvalitetno odrađeno.
Stvar je u tome da li mi imamo ili nemamo novaca za to.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14741 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/03/2018 : 13:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ustvari nekako je i logično da će ljudi pod svaku cijenu braniti ovu ediciju jer su na nju potrošili tisuće i tisuće kuna, tako da potpuno razumijem.

Kako je već netko ovdje rekao, ovo izdanje je rađeno za najšire mase, talijanski tiraž je bio jako velik, kolor je rađen brzinski, jako površno jer je svakih sedam dana trebalo obojati novih 250-270 tabli. Radi toga nema skoro nikakvog nijansiranja boja, a sama paleta je prilično ograničena i koloristi se nisu uopće obazirali na posebnosti pojedinih crtača ili priča jer je u sedam dana trebalo izbaciti ogroman broj tabli, to su činjenice.

Što je s ostalim kolekcijama?Pogotovo u izdanju LL tex,mister no, NN,MM,DD...ispada da svi koji posjeduju te kolekcije su budale koje brane te kolekcije jer su na nju potrošili tisuće i tisuće kuna, a ovi što kupuju samo sc su pametnjakovići.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 03/03/2018 : 15:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ja nigdje nisam spominjao "budale" ni "pametnjakoviće", ponovo pročitaj moj post.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 03/03/2018 : 15:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Pa na aukcijama kiosk izdanje Nove Zlatne serije vec dostize vise cijene od LL Zagora.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 03/03/2018 : 15:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ReemCP

Nisam vas skužio ovo u vezi Repubblice i da je ona "dosta jeftinija". Naišao sam na jedan komentar forumaša koji prodaje tamo te knjige na aukcijama, napisao je ovo:

quote:
za 22 knjige libelusa - dobije se 128knjiga zagora u boji od repubblice..

Ono, wow

inace ne piskaram po forumu, ali mi svako malo neko skrene pozornost na nesto sto se mene tice...

e pa cijenjeni gospodine...khm Dalen

22x156 = 3432kune
cijena mojeg kompleta koji je u tom trenutku bio aktualan za prodaju je bila 3500kuna.

pisem polako, da me razumijes... cijena za taj komplet repubblice 1-128 u trenutku pisanja tog posta je bila 3500kuna - tri hiljade petsto kuna

pa je onda tvrdnja da se za 22LIB knjige moze dobiti 128knjiga republice ispravna.

znaci nisam cijenio svakog talijanskog zagora po 6,90 koliko je bila cijena na koricama, nego sam ga cijenio 3,7E/komad

tako da Dalene - ako ne znas cinjenice, molio bih te da se okanis izmisljavanja i pricanja bajki... Unaprijed zahvalan

Edited by - wanderer on 03/03/2018 15:25:12
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/03/2018 : 15:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa na aukcijama kiosk izdanje Nove Zlatne serije vec dostize vise cijene od LL Zagora.

Još mjesec dva i prestiže glancera Nasilje u Darkvudu.
Kolika mu je prodajna cijena, 350 dinara?! Evo ako ima netko da prodaje dajem 400 + moja poštarina. Da i preprodavači zarade za kruh i mlijeko!
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 03/03/2018 : 15:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim da svi usporđuju Republikinog Zagora koji je neusporedivo jeftiniji (7€) od Libellusovog. Kvaliteta izdanja Libellusovog Zagora je miljama od Republikinog.

Dalene, zasto opet izmisljas i siris dezinformacije?
ne znam sta si ti vidio ili cuo ili nacuo...

ja sam imao obadva kompleta u svojoj kolekciji - znaci stajali su mi na polici jedan kraj drugoga, listao sam/citao i jednog i drugog...
znaci nisam nacuo niti negdje procitao - DRZAO SAM ih u rukama i SVOJIM ocima gledao..
Mozes i vidjeti da sam LIB komplet prodao preko aukcija...

znaci nije razlika miljama jednog od drugog - kolor je isti i u jednom i drugom, talijanski imaju vise tekstualnh dodataka, papir je kvalitetniji kod LIB, ali nema neke posebno velike razlike... razlika je najveca u uvezu - tvrdi sa kricavom crvenom u odnosu na meki zeleni sa druge strane..
ali u globalu jedno te isto govno - samo je LIB zapakirano u celofan (da opravda svoju cijenu).
LIB ima 3u1, talijanski ima fiksni broj str - nebitno gdje zavrsi epizoda

fale naslovnice, ali izdanje kosta 25kuna u odnosu na LIB 156/195

quote:

...a nije mi se dalo to podrobnije istraživati.

ali bitno da si nacuo ;)

Edited by - wanderer on 03/03/2018 15:37:07
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2271 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 03/03/2018 : 17:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Wandereru, niti ne izmišljam niti širim dezinformacije. Gledaj, za Republiku i što se tiče nje i tvog kompleta kojeg si prodao sve ok. Ti si ga mogao i pokloniti na kraju krajeva. Znači može se dobiti 128 broja i besplatno. Ja sam spominjao regularne cijene. Sorry, ali izadnje ne košta 25 kuna koje gore opet spominješ, nego 6,9€. Ok, nesporazum, događa se. Ja sam samo htio naglasiti da LL Zagor za razliku od njihovih drugih izdanja još najpovoljnije njihovo izdanje i nije tako strašno kako ga stigmatiziraju. Imao sam i ja u rukama Republikinog Zagora. Meni je Libellusov znatno bolji. Jebiga, boja je takva kakva je (ista kao i Republika) ali sve ostalo je MENI puno bolje od Republike.

Nije mi se dalo podrobnije istraživati Zagor Cartonato, koji košta 24-25€ i koji ima znatno bolji kolor od Republikinog/Libellusovog i A4 je formata. Na to sam mislio a i napisao tako u onom postu. Neznam da li su to samo odabrane epizode ili idu od početka isto kao Republika. Bilo bi najidealnije da je Libellus uzeo njihov kolor ali neznam da je to moguće. Vidiš da ponekad treba dobro pročitati tuđi post prije nego se kreneš nepotrebno braniti i obračunavati s nekim :)
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 03/03/2018 : 17:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Wandereru, niti ne izmišljam niti širim dezinformacije. Gledaj, za Republiku i što se tiče nje i tvog kompleta kojeg si prodao sve ok. Ti si ga mogao i pokloniti na kraju krajeva. Znači može se dobiti 128 broja i besplatno. Ja sam spominjao regularne cijene. Sorry, ali izadnje ne košta 25 kuna koje gore opet spominješ, nego 6,9€. Ok, nesporazum, događa se. Ja sam samo htio naglasiti da LL Zagor za razliku od njihovih drugih izdanja još najpovoljnije njihovo izdanje i nije tako strašno kako ga stigmatiziraju. Imao sam i ja u rukama Republikinog Zagora. Meni je Libellusov znatno bolji. Jebiga, boja je takva kakva je (ista kao i Republika) ali sve ostalo je MENI puno bolje od Republike.

Nije mi se dalo podrobnije istraživati Zagor Cartonato, koji košta 24-25€ i koji ima znatno bolji kolor od Republikinog/Libellusovog i A4 je formata. Na to sam mislio a i napisao tako u onom postu. Neznam da li su to samo odabrane epizode ili idu od početka isto kao Republika. Bilo bi najidealnije da je Libellus uzeo njihov kolor ali neznam da je to moguće. Vidiš da ponekad treba dobro pročitati tuđi post prije nego se kreneš nepotrebno braniti i obračunavati s nekim :)

Edited by - wanderer on 03/03/2018 17:55:27
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17036 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/03/2018 : 17:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Unatoč nedostacima (boja, nekompletne knjige, tj. nastavljaju se...) meni najbolji kolekcionarac.
Evo, meni je Ludens bolji, ali ritam knjiga godišnje ga je izbacio iz igre.
VČ ima Laurentija na koricama, dovoljan razlog da ga ne uzmem u obzir.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 03/03/2018 : 19:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
nije mi ni nakraj pameti da branim bilo kojeg izdavaca,svi oni imaju svoju racunicu u svezi izdavastva i sigurno ne radu iz entuzijazma,ali Libellusov Zagor je perfektno napravljen(izuzev u jednom broju kojem su napravili kao i Rep. gresku izbacivsi jednu ili dvije pasice),ali da je i takav skup je istina,ali me veseli da se cijena ne mijenja,imaju stabilan tiraz(400),i odlican ritam godisnji
rekao sam to dosta puta za mene je extra Zagor najdraze izdanje,koje nebi nikada proda,da me se pita prije bi LL odleprasa :)
ali eto,da dode neznam koji izdavac izdavat zagora nasla bi se mana, kakve smo picajzle postali da bi se usudili i reci na talijanski original izdanje da mu nesto fali ili da nije to to

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page
Page: of 150 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000