Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
stinky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
13201 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 31/12/2012 : 19:41:59
|
quote: Originally posted by stripofil sve ima političku poruku, sve je samo stvar tumačenja i stanja svijesti gledatelja.
upravo tako
inače, ja si neću otrgnuti glavu ako ćeš ti gledati film ko film. slobodno gledaj prljavog harryja kao imaginarnog junaka zanimljivog stila koji upucava negativce. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Windwalker
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 18/01/2013 : 22:54:45
|
Pogledao jučer Dark Knight rises. Dugo me film nije razočarao kao ovaj. Moj Crap detector se palio cijelo vrijeme, a film nije ni pretjerano zabavan. Prva dva dijela obožavam i ocjenjujem ih ocjenom 9/10. Inače volim takve filmove i nisam previše kritičan niti zahtjevan. No, ovaj film je uvreda za inteligenciju gledatelja. Prvi dio je imao faktor novosti, drugi upečatljivog negativca, treći na žalost ništa osim debilizma bez granica. Ovako iz glave bez dubljeg razmišljanja: Mala curica je preskočila. Betmen iz zaleta nije mogao. Na kraju je preskočio iz mjesta. Gomila priglupih zombija koja je navijala je potpuno poražena jednim skokom od neka 2-3 metra (mala curica bi preskočila) i bira vječno ropstvo u rupi. ![](icon_smile_dead.gif) Kada nekom slome kičmu i vire kosti iz leđa, dovoljno je pritisnuti te kosti malo jače nazad i taj je ko novi. ![](icon_smile_dead.gif) Negativac uživa nositi vrlo zajeban sistem cjevi preko usta iz nekog neobjašnjivog razloga (izgleda kul, a i glas podrhtava). ![](icon_smile_dead.gif) Bio je previše ekstreman za Ligu sjena (moš mislit). ![](icon_smile_dead.gif) Dragi Alfrede, ti si mi bio drugi otac sve ovo vrijeme, ali sada zbogom (tek tako i bez posebno važnog razloga). ![](icon_smile_dead.gif) Evo me tu sam. Šepam jer sam 8 godina stariji (imam već preko 30 pa sam se eto skroz raspao). No, par sklekova i proteza će to sve ispraviti. ![](icon_smile_dead.gif) Ja sam Žena Mačka i nisam ni najmanje važna za ovaj film. Zamislite da se nisam ni pojavila i film bi bio manje-više isti. ![](icon_smile_dead.gif) Ima da vam pripretim atomskom bombom pa ću držati cjelu policiju pod zemljom i nemoj da je netko pisnuo. Ma dobro...Ostavit ću vam šansu u vidu Betmena koji treba savladati jedan ne pretjerano težak uspon ako skupi hrabrost. ![](icon_smile_dead.gif) Srednje ime mi je Robin i JA sam natrčao na tajnu Betmenovu pećinu. Znači li vam to nešto???? Ne baš...![](icon_smile_sleepy.gif)
Sve u svemu, papazjanija u kojoj nije baš najjasnije šta tko želi, radi i sa kojim ciljem. Ponajmanje režiser. ![](icon_smile_dead.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 18/01/2013 23:23:30 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatars_Avengers_BlackWidow4.jpg)
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 18/01/2013 : 23:35:11
|
ne znam, ja sam nekako dobio dojam da su svakom ili Nolanovi ili Burtonovi filmovi bolji. jedni su bolji, drugi lošiji. nitko nije rekao da su mu podjednako dobri. |
"Nothing lasts forever." |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|