forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 TRAŽIM OVAJ FILM! stigao film i NE RADI!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/06/2012 : 10:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Jel može netko skinuti sa interneta ovaj film:

http://www.imdb.com/title/tt0073138/

Ja imam jednu verziju tog filma ali je sinhronizirana na italijanskom jeziku. Jel može netko skinuti taj film na engleskom (mislim kao u originalu...) ne treba da ima podnapise, dovoljno je da pričaju na engleskom....možete skinuti kao dvd ili divx....

U zamjenu ja vama mogu poslati oko 20+ divx-a sami dobri povijesni filmovi itd,....

Edited by - 1Euro on 12/07/2012 09:49:03

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/06/2012 : 15:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
i ne bas....evo skinul bum ga ja za par sati pa proverim ton!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

lutherus
Starting Member

54 Posts

Member since 16/06/2012

Posted - 22/06/2012 : 15:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit lutherus's Homepage  Send lutherus a Private Message  Reply with Quote
http://www.demonoid.me/files/details/2463646/52400232/
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/06/2012 : 19:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ljudi ja bi kupio dvd ali je fora u tome što ima regija 1 (USA) i to ne radi na mom dvd playeru (barem su mi tako rekli upučeni u to), mi u Europi imamo neku drugu regiju, i ovi američki dvd-ovi n erade kod nas....
Što se tiče download, torenti,...nemam pojma kako se to skida, nisam nikada skidao ništa sa interneta, niti ne znam tako nešto napraviti.
Pa eto zbog toga sam vas zamolio ako to netko ume da skine, neka skine a ja ču mu poslati neke druge divx zauzvrat (koje su mi prije toga skinuli prijatelji).
znači ja vama nudim 20 divix-a i još po neki strip a netko neka skine taj film (na engleskom!)
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 22/06/2012 : 21:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Evo skinuo sam ga ja ovdje:

http://www.torrentzap.com/torrent/585007/Indians+(+I+Will+Fight+No+More+Forever+)+%5BTNTVillage%5D+(18S/23L)

Trebalo je nekoliko sati...

Sad sam pogledao, sinhroniziran je na talijanski, pa ako ti ne smeta...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/06/2012 : 21:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Evo skinuo sam ga ja ovdje:

http://www.torrentzap.com/torrent/585007/Indians+(+I+Will+Fight+No+More+Forever+)+%5BTNTVillage%5D+(18S/23L)

Trebalo je nekoliko sati...

Sad sam pogledao, sinhroniziran je na talijanski, pa ako ti ne smeta...

taj koji je sinhroniziran na italijanskom več imam, napisao sam to. Tražim neki koji je na engleskom....hvala svejedno
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 22/06/2012 : 21:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote

Ajde euro, instaliraj Utorent, i otvori onaj link koji je ostavio lutherus, na demonoidu je neki torent koji je cini mi se, aktivan, i nije na italijanskom!

Potrudi se malo

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/06/2012 : 22:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
na ebayu sam pronašao neke dvd-je ali je fora jer su za region 1, europa ima region 2, ali sam pogledao i mislim da moj dvd player radi na sve regije tako da ču vjerovatno kupiti dvd.
hvala svima na trudu i linkovima!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 22/06/2012 : 22:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

ljudi ja bi kupio dvd ali je fora u tome što ima regija 1 (USA) i to ne radi na mom dvd playeru (barem su mi tako rekli upučeni u to), mi u Europi imamo neku drugu regiju, i ovi američki dvd-ovi n erade kod nas....
Što se tiče download, torenti,...nemam pojma kako se to skida, nisam nikada skidao ništa sa interneta, niti ne znam tako nešto napraviti.
Pa eto zbog toga sam vas zamolio ako to netko ume da skine, neka skine a ja ču mu poslati neke druge divx zauzvrat (koje su mi prije toga skinuli prijatelji).
znači ja vama nudim 20 divix-a i još po neki strip a netko neka skine taj film (na engleskom!)

vecina dvd uređaja se moze podesit da reproducira sve regije...

s druge strane ajde malo logike...zar misliš da netko tko može skinut ovaj film nije u stanju skinut bilo koji drugi film!?
Kaj onda ima veze kaj ti nudiš zauzvrat druge filmove kad ih ionak možeš skinut za pol dana!!! Prilagodite se ljudi vremenu u kojem živite

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/06/2012 : 23:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

vecina dvd uređaja se moze podesit da reproducira sve regije...

s druge strane ajde malo logike...zar misliš da netko tko može skinut ovaj film nije u stanju skinut bilo koji drugi film!?
Kaj onda ima veze kaj ti nudiš zauzvrat druge filmove kad ih ionak možeš skinut za pol dana!!! Prilagodite se ljudi vremenu u kojem živite

pa znam ali meni treba jedan divx dok ja nudim 20. To znači da bi netko tko bi želio tih 20, on bi skinuo samo jedan a dobio bi 20 (pa bi sebi uštedio vreme da skida 20, kužiš)?
Ja kada divx pogledam onda mi ne treba više zbog toga imam kod kuče dosta divx koji mi ne trebaju pa ih onda poklanjam nekim prijateljima itd,...
Dok mi je kod dvd-a drukčija priča. Dvd sakupljam odnosno kupim onaj koji mi je stvarno dobar film pa kupim dvd i to onda ne poklanjam, jer imam drukčiji odnos do originalnog dvd-a nego imam do divx.
Ali ne mogu (i ne želim) za svaki film koji mi je interesantan uvijek kupiti dvd, ako se ne radi o filmu "za moju dvd-teku".
Ali ovaj film bi volio imati u svojoj dvd-teci tako da ču nabaviti dvd, samo se nadam da če mi raditi na mom dvd playerju( problem regija).
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 23/06/2012 : 00:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote
A titlovi?

Ne smeta ti sto neces imati titlove? Podnapise, kako ti kazes u Sloveniji.

Skini film, kao sto kaze dosada: ili se prilagodite vremenu u kome zivite ili nestanite.

Nije neka filozofija, daj, poslao sam ti lepo uputstvo, nemoguce da ne mozes provaliti u to.

Kolekcionar starina....

Edited by - Marenovic on 23/06/2012 00:51:13
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/06/2012 : 02:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marenovic

A titlovi?

Ne smeta ti sto neces imati titlove? Podnapise, kako ti kazes u Sloveniji.

Skini film, kao sto kaze dosada: ili se prilagodite vremenu u kome zivite ili nestanite.

Nije neka filozofija, daj, poslao sam ti lepo uputstvo, nemoguce da ne mozes provaliti u to.

pa ne trebaju mi titlovi. Ako kupim originalan dvd on je ionako na engleskom a za engleski mi ne trebaju titlovi....
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 23/06/2012 : 02:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote

Ipak se na taj način umanjuje užitak gledanja jer jedan (veliki) deo pažnje posvećuješ onome što će akteri reći, umesto da se prepustiš uživanju u filmu.

Potrudi se da naučiš skidati filmove, nije neka filozofija, ako ti treba pomoć i hoćeš to, uvek će ti neko pomoći.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/06/2012 : 21:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ipak se na taj način umanjuje užitak gledanja jer jedan (veliki) deo pažnje posvećuješ onome što će akteri reći, umesto da se prepustiš uživanju u filmu.

o cemu ti?
pa lakse je ak znas jezik i nemoras citati, samo slusas!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 23/06/2012 : 22:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
eto kupio sam taj film:

http://www.ebay.com/itm/FIGHT-NO-MORE-FOREVER-DVD-NEW-DVD-/221051731383?pt=US_DVD_HD_DVD_Blu_ray&hash=item3377b5bdb7#shId

nadam se da če mi raditi na mom dvd playerju....
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 24/06/2012 : 00:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote

@dosada: Zavisi koliko dobro poznaje jezik.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 24/06/2012 : 12:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

@dosada: Zavisi koliko dobro poznaje jezik.

pa Engleski znam odlično. Mogao bi čak reči "fluent" haha.
Više volim da mi je film na engleskom, nego da čitam titlove (podnapise)
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 24/06/2012 : 12:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote

Super. Jos samo da naucis koristiti racunar u punoj meri.
Da ne dajes pare bzvz na ono sto mozes skinuti s neta.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/06/2012 : 13:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

barem na kolekcionarskom forumu bi trebali znati cijenit poštivanje autorskih prava, a i posjedovanje originala!

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 24/06/2012 : 14:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

barem na kolekcionarskom forumu bi trebali znati cijenit poštivanje autorskih prava, a i posjedovanje originala!

lepo je rekao,ne znam sto se odmah uzimas da budes advokat..priznaj koji te monopolista placa da stitis autorska prava???
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 24/06/2012 : 14:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
Imam na stotine originala..al znas koliko me zabole...kad nabavim nesto sa starog RTB-a pa jos ona pucketava trakasta kinotecka slika...pevam po ceo dan
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/06/2012 : 15:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
a cuj svjestan sam ja da postoje oni koji ne poštuju druge i nauceni su od malih nogu da uzimaju ukoliko si to ne mogu drugacije priustiti....ponekad si cak i mogu priustiti ali kad im lopovluk u krvi i onda ni ne razmišljaju o poštenju.

Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 24/06/2012 : 22:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message  Reply with Quote
Ok, znaci imas legalan windows, sve programe legalne, nista skinuto s neta....tvoj izbor.

Moj izbor je drugaciji. Ja postujem tvoj izbor, ti postuj moj i nema mesta daljem offtopicu.

@Kosmajac, ti volis stare filmove? Ako je tako, javi mi se na pp.

Kolekcionar starina....
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 25/06/2012 : 10:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
nekaj od toga imam ilegalno nekaj legalno, ali ne znaci da ono kaj imam ilegalno smatram u redu i postujem....

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 09:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

eto kupio sam taj film:

http://www.ebay.com/itm/FIGHT-NO-MORE-FOREVER-DVD-NEW-DVD-/221051731383?pt=US_DVD_HD_DVD_Blu_ray&hash=item3377b5bdb7#shId

nadam se da če mi raditi na mom dvd playerju....

danas mi je stigao dvd I NE RADI!!!!!!
Piše kako nije prava regija ili tako nešto (pošto je dvd iz USA).
Šta sad da radim???
Jel ima netko od vas neki dvd player koji radi na sve regije čak i Američke, pa da mu ja pošaljem taj dvd pa da ga on nekako presnimi na europsku regiju?
Jel se može tako nešto napraviti?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/07/2012 : 10:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Koji ti je dvd plejer ? molim te, puno ime i broj modela. Neke stvari se lako hakuju.

Nije valjda da nisi znao dvd podelu na regione ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000