Pročitao napokon danas i "Lady Charity". Nema se šta reći već da mi ovaj serijal sve više ulazi pod kožu. Obožavam kontinuitet u serijalu i ovdje se već u trećoj epizodi to počinje nazirati. Sigurno da mi je ovo dosad najbolja epizoda od prve tri, a crtež Ortizom s tmurnim prikazom Chicaga je fantastičan. Za razliku od selannea, više bih volio da se serijal skoncentrira na Chicago nego da prevladava western tematika.
Za Agarthija i ne moram više sipati pohvale. Odličan je i ritam izlaženja. Samo naprijed!
Imam komplet od Libelusa koji je izgledom i kvalitetom savrsen,meni osobno se ne svidaju naslovnce koje me kricavim bojama bodu u oci tako da i nemam ne bih kupovao.
Imam komplet od Libelusa koji je izgledom i kvalitetom savrsen,meni osobno se ne svidaju naslovnce koje me kricavim bojama bodu u oci tako da i nemam ne bih kupovao.
Ti izgleda ipak sudiš knjigu prema koricama. Ispada da LL ne izdaje MV-a, ti ga nikad ne bi ni čitao i to samo zato jer ti se ne sviđaju naslovnice.
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Iskreno, one Libelusove naslovnice su uzas.. A o Skrivenom licu da ne govorimo... Svadjao sam se tu sa nekim o ljubicastom kamenju na naslovnicama.. :) Pa mi je neko nasao link da postoji u prirodi ljubicasto kamenje :)
Imam LL kolekciju, al mi se naslovnice ne svidjaju. Bilo je tu par odlicnih na pocetku, al vremenom su postale otaljavanje posla. Bolje bi bilo da su uzimali naslovnice stripova nego li ovo.
Meni su naslovnice na LL izdanjima vrhunske i samo su još jedan plus onakvoj kolekciji. Posebno su mi drage prve 4 koje je Goran crtao. Regularne su Ok, pristojno izgledaju u ovom Bonelli formatu.
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
libellusove naslovnice su ok.i svidjaju mi se,ali nista lepse od orginalne naslovne"pojedinacno kartonski"strip po strip! agharti se pojavio u"tesko-nikakvo"vreme,ali se nadam da ce izgurati do kraja! izdavaci pred vama je veliki krizni okrsaj,a mi smo tu,no frkenzi.samo napred.prezivecemo!
libellusove naslovnice su ok.i svidjaju mi se,ali nista lepse od orginalne naslovne"pojedinacno kartonski"strip po strip! agharti se pojavio u"tesko-nikakvo"vreme,ali se nadam da ce izgurati do kraja! izdavaci pred vama je veliki krizni okrsaj,a mi smo tu,no frkenzi.samo napred.prezivecemo!
E, nemam ništa protiv tebe ali daj postove ovakvog tipa stavljaj u svaštaru ili gdje već. Da se barem ovaj podforum poštedi bezvrijednih postova i spama.
Oke, mislin da je ovo kašnjenje već postalo sramotno...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Jučer sam slao pitanje na Facebooku, kažu da je broj 4 spreman i samo se čeka tiskara.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Po najavama momka koji radi odnedavno za Agarthi, komplet su gotovi Zagor 2 i 3, MM 2 i 3, MV 4 se tiska i završnoj pripremi su Dix 2 i 3, i čovjek se kune da je sve bilo do tiskare... Međutim zašto onda ovo to je gotovo nije od danas na trafikama??
Po najavama momka koji radi odnedavno za Agarthi, komplet su gotovi Zagor 2 i 3, MM 2 i 3, MV 4 se tiska i završnoj pripremi su Dix 2 i 3, i čovjek se kune da je sve bilo do tiskare... Međutim zašto onda ovo to je gotovo nije od danas na trafikama??
MM 2 je izašao još odavno, sada se nadamo da odjednom izađu 3 i 4.