Ovaj već četvrti (ako se ne varam) Magični kod nas i ja pratim. Izuzetno sam zadovoljan cijenom, kvalitetom i činjenicom da ide od početka. Nadam se da će izgurati do kraja pa me ovakave pauze pomalo uspaniče...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Zagrizao si, Obi, a? Dobar je Magični. Iz ovih prvih ne možeš do kraja naslutiti kakve će biti kasnije priče, uglavnom postaje sve bolje. Prva i treća su odlične epizode, druga tak-tak.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Zagrizao si, Obi, a? Dobar je Magični. Iz ovih prvih ne možeš do kraja naslutiti kakve će biti kasnije priče, uglavnom postaje sve bolje. Prva i treća su odlične epizode, druga tak-tak.
Pročitao sam par desetina epizoda ranije pa znam da je dobar. No, sada tek skupljam - sviđa mi se izdanje. Još da dočekam sc Kena...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Originally posted by Obi-wan Još da dočekam sc Kena...
teško.
Nego ontopic; bilo bi lijepo kada bi se Agarthi obratio ovdje. 50 topica za najave se moglo otvoriti a sada kada gube kredibilitet (a čitatelji živce) ne mogu odvojiti par usranih minuta za bilokakav službeni info. ;/
Svjedočili smo tolikim propadanjima da nas svako odugovlačenje plaši. Imao sam osjećaj da će ovo ići. Ozbiljan Bonelli izdavač, praktično bez konkurencije u državi gdje vole stripove... Treba li početi sa panikom?
Svjedočili smo tolikim propadanjima da nas svako odugovlačenje plaši. Imao sam osjećaj da će ovo ići. Ozbiljan Bonelli izdavač, praktično bez konkurencije u državi gdje vole stripove... Treba li početi sa panikom?
nadam se da ne...ali i mene hvata lagana nervoza...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Mislim da su oni završili svoj put. Volio bih da sam u krivu, ali 3 mjeseca bez ikakvog glasa govori dovoljno. Žao mi je jer sam uzimao Jan Dixa i jako sam zadovoljan izdanjem. Sada sve više razmišljam da uzmem Dixa od Dagde kada ga izbace jer mi se čine mnogo ozbiljniji i sa šansom da doguraju do kraja mini serijala.
Pa, nije baš bez konkurencije. Ludens i VČ regularno plasiraju sva svoja izdanja na kioscima u BiH, a i jeftiniji su. U svakoj državi ima onih koji vole stripove, ne znaći da ih je mnogo.
Ja opet vjerujem da će to krenuti. Pitanje je samo kada će to biti.
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
I ja se još uvijek nadam, ohrabren sam i njihovom porukom na Facebooku.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
oće li izlaziti? ne znam ali znam da su istti stripovi još uvijek na kioscima uvedeno je kartično plaćanje preko intesa san paolo banke i kad sam bio u striparnici neki lik je radio u grafičkom programu prelom nekog boneli stripa (prazni su oni balončiži za tekst pretpostavljam da unosi slova i prilagođava za prebacivanje u pdf
oće li izlaziti? ne znam ali znam da su istti stripovi još uvijek na kioscima uvedeno je kartično plaćanje preko intesa san paolo banke i kad sam bio u striparnici neki lik je radio u grafičkom programu prelom nekog boneli stripa (prazni su oni balončiži za tekst pretpostavljam da unosi slova i prilagođava za prebacivanje u pdf
Ne znam... ljudi i dalje pricaju da ce sve biti u redu. Mozda zbog toga sto imaju jos svojih stripova na lageru pa cekaju da se to rasproda pa da onda objave "the end"... ovako ako sad kazu da je gotovo, nikad nece rasprodati ovo stripova sto im je ostalo. Eno na PIK-u po 3 marke.. mrka kapa.
sabur sine biće opet sam vidio lika u striparnici da radi grafičku obradu meni nepoznatog stripa :D
Ček ti bi nakon svega i dalje kupovao njihova izdanja? Uz sve poluinformacije, vađenja na tiskare i sveopće grbavosti za napisat barem jednu službenu objavu. Svaka ti čast jebiga ali meni je ovo tragikomično. Btw: nisi li ti ono pesimist, od kuda ti vjera za ovaj projekt? Što se tiče tog lika u tiskari, good for him, barem ne češe jajca ili trenira vrtnju palčevima ali to ni njemu ni nama više niš ne znači. Treba pogledat ostale izdavačke kuće koje su uspješne; a zašto su uspješne? Zato što dijele tjedne, mjesečne a neke čak i dnevne informacije sa svojim (potencijalnim) kupcima. To je posao i tako se stvara povjerenje. Agarthi tu toliko griješi da meni nije jasno kak oni i dalje misle održat cijelu stvar na životu. Naivnost? Računica(kako kaže Kum Ruzvelt malo gore)? Nemam pojma ali nije mi više niti bitno.