forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Jan Dix
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

risbozg
Advanced MemberCroatia
11745 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/06/2018 :  17:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:
Originally posted by DODSFERD

U SNK još nema ni druge knjige, kažu da će biti uvoz tek na jesen, baš prekrasno.Osmo ti je rješenje. :)+1

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
Go to Top of Page

ReemCP
Advanced MemberCroatia
3496 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 20/06/2018 :  06:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Upravo objavljeno...super vijest

„Jan Diks 3” i „Jan Diks 4” biće na Letećem startu od 20.6. do 23.6, po ceni od 1.070 dinara, u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1.199 dinara, a u ostalim knjižarama 1.599 dinara.


Zakon a i knjige 3 i 4 su nesto jeftinije jer sadrze epizodu manje od 1 i 2 ;)

"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member3885 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 15/08/2018 :  14:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Moje opservacije na prve tri epizode koje sam dosad pročitao, čisto da ostane zabilježeno. Prva je copy-paste s komentara na recenziji pa je najduža, druge dvije nešto kraće.

SPOJLERI


Jan Dix 1 - Smrt jednog slikara
P: 8, S: 7, C: 8, N: 7


Solidan početak serijala i epizoda koja dosta govori o njegovim postavkama. On je zapravo krimi-triler s određenim, pažljivo "odvaganim" dozama fantastike i filozofije koje su u stripu ovakve tematike potrebni i logični.
Tematika epizode mi se sviđa a radnja je dobro vođena, drži nas zainteresiranima a flashbackovi su pažljivo ubačeni. Ipak, završnica je klišej i sliči na one iz onih Martyja Mysterea kada treba ukloniti neki dokaz postojanja Atlantide pa se upotrijebi eksplozija, potres, požar i slično. Uglavnom, Kadarova "Djevojka" nije mogla "preživjeti".
Epizodni likovi su jako dobri. Barun Stemaria je, po svojoj retorici, kao neki od vodećih "ljudih u crnom" koji smatraju da neke stvari ne smiju izaći na vidjelo jer bi unijele kaos i destabilizaciju. Reszo Kadar je baš nevina umjetnička duša, čovjek koji je živio na kredit i radio što je volio bez želje da se obogati. Onaj debeljko sa ružnom suprugom je prljavi ucjenjivač dok je glava hobotnice naravno netko malo pametniji, odvjetnik Ugnij, čovjek koji ima ali želi više, isto tako tipična pojava u suvremenom svijetu. Što se tiče sporednih likova i radnje, ima dosta poveznica sa drugim serijalima (MM i DD) i par likova koji su već stvoreni u ovoj izdavačkoj kući i Hitchcockovim filmovima. Tako je Anika ljubomornija Diana a sudac Hilman neka verzija inspektora Blocha, racionalan tip i glas razuma. Gerita ne mogu usporediti ni s kim ali zato vjerojatno nikad neće dobiti važniju ulogu osim da bude Dixova desna ruka, prva pomoć u obavljanju određenih zadataka izvan posla kojim se bavi.
Crtež korektan, nemam što puno za zamjeriti, ne kvari radnju, scene su jasne.


Jan Dix 2 - Jauguarova soba
P: 7, S: 7, C: 7, N: 7


Malo slabija priča od prve jer je odmakom radnje jasnije bilo tko je ubojica. Čim se odvio onaj dijalog između Dixa i doktora koji je ispričao kako mu je prijatelj anesteziolog hodao s Karin za mene je dilema bila riješena a vrhunac je nešto kasniji dijalog između Dixa i dotične u kojem se otkriva i govoreći da je donošenjem namirnica pomagala sirotom stricu pobija sama sebe jer je na početku imala priču da ga je jedva poznavala.
Količina flashbackova je jedva podnošljiva, neki su, valjda zbog potreba ispunjavanja forme (broja stranica) i duži nego što su mogli biti, ali su barem ubačeni u pravo vrijeme pa imamo dobar balans između prošlosti i sadašnjosti u samoj radnji.
O povezanosti s umjetnosti i mitu o jaguaru ne bih htio trošiti prste. Povezanost s Dylanom i Martyjem i dalje vidljiva i iako mi se Dix izgledom nije svidio, jer se uvijek referiram na to kako ga je Ambrosini nacrtao, ovdje mi se čini da više odgovara svom karakteru. Nekakav je tupast i neodlučan ali iz mire đavli vire i ne libi se otkopčati šlic pred odlično nacrtanom Karin.


Jan Dix 3 - Naša Gospa od pčela
P: 8, S: 8, N: 7, C: 7


Ovo sam pročitao netom prije početka pisanja posta.
Iako me jedan dio kopka, dosad najbolja epizoda s mračnom atmosferom i većom neizvjesnošću nego kod prve dvije. Jedino mi je klišej famozni "spas u zadnji čas" nakon prethodnih Dixovih promišljanja.
Nešto mi je ostalo nejasno u vezi mladeža na licu pa se pitam je li crtač pogriješio ili ja nešto nisam razumio iz scenarija. Iz flashbacka pred kraj kad joj se Kaspar divi smo vidjeli da je Eleonora bila bez mladeža na licu ali na svojoj slici on joj ga je nacrtao. I onda je poslije bilo vidljivo da je zapravo i na njoj mrtvoj mladež tu i da ga je onaj sadist Salinas tetovirao svojim žrtvama za koje je želio da joj sliče. A u razgovoru s Dixom Salinas govori da je Kaspar bio budala koja je u Eleonori vidjela Gospu od pčela. To mi zvuči kao da ukazuje na to da je bila bez mladeža. Onda gubi smisao njegovo tetoviranje mladeža žrtvama. Stvarno mi je ovaj dio ostao nejasan.
Nebonellijevski crtež dobiva 7-icu zato jer koliko-toliko leži ovakvoj epizodi, posebno lik bolesnog Kaspara te detalji iz prirode, vanjski izgled građevina i unutrašnjost one antikvarnice.

Možete vi imati sve novine i radijske postaje ali necete ovladati našim srcima.

Edited by - Dwayne_Looney on 15/08/2018 15:33:12
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced MemberQatar
26783 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 15/08/2018 :  17:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Meni je Jaguarova soba debelo najslabija epizoda od prve 4 i jedina kojoj ne bih dao prolaznu ocjenu.

Murskaamme Kasvot Juutalaisten Kuninkaan
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member3885 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 15/08/2018 :  22:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Jan Dix 4 - Trijumf smrti
P: 6, S: 4, C: 7, N: 7


Filozofija o duši i tijelu u epizodi u kojoj je glavni junak sve sanjao pa i da su ga dolazili tražiti i nisu zatekli u kući. Zanimljivo je čitati ali kao što bi moja pokojna baka rekla "Fino je ovo ali nemoj mi više kupovati".

Možete vi imati sve novine i radijske postaje ali necete ovladati našim srcima.
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnikCroatia
357 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 15/08/2018 :  22:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote
E baš sam i ja pročitao taj Trijumf smrti, i ne znam što o njemu misliti. Ovo je jedna od Ambrosinijevih "zbunjolastih" priča, ali imam dojam da bi u narednim epizodama sve to moglo izgledati smislenije (jasnije) i vezano je baš uz lik samog Dixa, a pogotovo onaj njegov razgovor sa Smrću - koja je usput rečeno čisti Marilyn Manson iz Disposable Teens - o duši, percepciji stvarnosti itd. Onaj dio da je Dix sve to samo sanjao mi ne sjeda ko objašnjenje. Sad bih najrađe odmah pročitao ostatak serijala, ali čitam i tisućstraničnog Kinga pa neće to ići tako brzo. Prve 3 epizode su mi ostavile točno isti dojam, odreda solidne do vrlo dobre epizode, treća mi zbog završnice malo odskače, za madež baš nisam obraćao pozornost.

The world is too much with us. - W. Wordsworth

Edited by - bonjovi4ever on 15/08/2018 22:58:08
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member3885 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 15/08/2018 :  23:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bonjovi4ever

E baš sam i ja pročitao taj Trijumf smrti, i ne znam što o njemu misliti. Ovo je jedna od Ambrosinijevih "zbunjolastih" priča, ali imam dojam da bi u narednim epizodama sve to moglo izgledati smislenije (jasnije) i vezano je baš uz lik samog Dixa, a pogotovo onaj njegov razgovor sa Smrću - koja je usput rečeno čisti Marilyn Manson iz Disposable Teens - o duši, percepciji stvarnosti itd. Onaj dio da je Dix sve to samo sanjao mi ne sjeda ko objašnjenje. Sad bih najrađe odmah pročitao ostatak serijala, ali čitam i tisućstraničnog Kinga pa neće to ići tako brzo. Prve 3 epizode su mi ostavile točno isti dojam, odreda solidne do vrlo dobre epizode, treća mi zbog završnice malo odskače, za madež baš nisam obraćao pozornost.Bio sam napisao duži komentar, uglavnom, nastavljam čitati za vikend i nadam se da neće biti referenci na ovu epizodu. Nek mi nitko ne spojla bez najave, molio bih

Možete vi imati sve novine i radijske postaje ali necete ovladati našim srcima.
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnikCroatia
357 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 15/08/2018 :  23:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote
Moguće da je madež pogreška crtača, inače baš nema smisla priča. Ovo što je Salinas rekao meni ne ukazuje da je mislio da je Eleonora bez madeža, nego da ju je on jednostavno vidio drugačije. E ja se baš nadam da bude referenci na tu Trijumf smrti epizodu, djeluje mi ko da je vezana uz nešto što se u pozadini serijala provlači cijelo vrijeme, mada isto neću da mi spojlaju bez najave. A možda pokušavam iz te Ambrosinijeve konfuznosti izvući nešto čega ni nema, tak je znalo biti u Dylanu ;)

The world is too much with us. - W. Wordsworth

Edited by - bonjovi4ever on 15/08/2018 23:41:06
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member3885 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 27/08/2018 :  23:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Dix je stvarno kompleksno štivo koje nije za svakoga. Evo broj 5 sam dvaput čitao i opet mi nije sve najjasnije dok sam sve uvjereniji da je kolega bonjovi4ever imao pravo okarakteriziravši "Trijumf smrti" kao epizodu koja je možda vezana uz nešto što se u pozadini serijala provlači cijelo vrijeme. Ja se samo nadam da nećemo u zadnjem broju saznati da je Dix u toj epizodi zbilja umro a sve se više plašim toga zbog nekih scena iz brojeva 5 i 6 koje sam pročitao u zadnjih par dana (petak-subota-danas). Hajde čisto da nešto napišem.

SPOJLERI koliko-toliko

Jan Dix 5 - Američka tragedija
P. 7, S: 5, C: 7, N: 7

Tema je zanimljiva i vjerujem da smo se svi ponekad upitali što se zbilo nakon trenutka kad je fotoaparat bljesnuo ili nakon što je slikar završio crtež, makar to i ne bio portret. Mašta je ljudska preširoka. O tome se ovdje bavi Ambrosini. Tjera nas da razmišljamo što se događa nakon tog tzv. zamrznutog trenutka na slikama koje karakterizira jasna neizvjesnost i tjeskoba. Je li kraj negativan ili se dogodio pozitivan zaokret? U obradi toga Ambrosini koristi sve i svašta, Dix "pleše" između stvarnosti i mašte, nesiguran je što je umislio a što doživio. To me ovdje brine kad se radi o onome je li živ ili mrtav.

Jan Dix 6 - Zaboravljene staze
P: 8, S: 8, C: 8, N: 7

Ovo je vrlo dobar triler. Može se tu nešto naslutiti ali, ono, ne možeš staviti ruku u vatru da će se ispostaviti da su ti slutnje točne. Dobar ugođaj, samo mi je malo usiljeno ono s ključem i način na koji iz Dixa ponovno "rikne" detektivizam ali, sve u svemu, ugodno štivo za pročitati. Nakon posla ponedjeljkom možda i malo veće ocjene ali jednostavno mi u ponedjeljak u 22:00 nije trebalo mozganje kao u prethodne dvije epizode.

Možete vi imati sve novine i radijske postaje ali necete ovladati našim srcima.

Edited by - Dwayne_Looney on 28/08/2018 07:45:34
Go to Top of Page

bonjovi4ever
stripovi.com suradnikCroatia
357 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 28/08/2018 :  07:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message  Reply with Quote
Podsjetio me Ambrosini u "tragediji" na Edwarda Hoppera, morat' ću dati barem jednu ili dvije njegove slike uokviriti, zajedno s Munchom, mada mi ponestaje prostora u stanu.

The world is too much with us. - W. Wordsworth
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior MemberBosnia and Herzegovina
2246 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 28/08/2018 :  14:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li je to neko prokomentarisao ranije ali prvi tom Čarobne knjige je loše uvezan i raspao mi se kod prvog čitanja. Mislim da je četiri epizode previše. U knjižari sam vidio i ostale primjerke i situacija je ista.

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced MemberQatar
26783 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/08/2018 :  15:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Možda sam ja imao sreće ili sam nježniji kod čitanja, ali kod mene je prva knjiga još uvijek u izvrsnom stanju.


Murskaamme Kasvot Juutalaisten Kuninkaan

Edited by - DODSFERD on 28/08/2018 15:09:06
Go to Top of Page

ReemCP
Advanced MemberCroatia
3496 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/08/2018 :  15:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Ovaj Dix je stvarno kompleksno štivo koje nije za svakoga. Evo broj 5 sam dvaput čitao i opet mi nije sve najjasnije..


Uff, nadam se da mi neće biti to kao sa ML-om :( nisam čitao tvoje prijašnje komentare da si nešto na zaspoilam, ali kako budem čitao svakako ću ih pronaći i usput komentirati :)

"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."
Go to Top of Page

teller
Advanced MemberSlovenia
14783 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/08/2018 :  20:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
i meni je to više izdanje za "samo dobre stripove"...trudio sam se ali ne ide..tematika mi je bezvezna!
Uživajte kome se dapada!

KO NE CITA I KUPUJE MALOG RENDŽERA NE CITA NIŠTA I NEK CUTI ZAUVIJEK!
A DA...HOCEMO I VELIKOG BLEKA U KOLORU!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
Advanced Member3003 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 28/08/2018 :  20:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Moji primjerci odlično očuvani. Pročitani, dakako.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member3885 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 28/08/2018 :  21:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Ovaj Dix je stvarno kompleksno štivo koje nije za svakoga. Evo broj 5 sam dvaput čitao i opet mi nije sve najjasnije..


Uff, nadam se da mi neće biti to kao sa ML-om :(A nadam se da neće, ovdje mi se čini da Ambrosini stvori te dvojbe.

Što se tiče prve knjige i uveza, pročitano, sve u redu.

Možete vi imati sve novine i radijske postaje ali necete ovladati našim srcima.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member3885 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 05/09/2018 :  22:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Broj 7 za mene najlošiji do sada.
EDIT: Ipak nije, sad sam vidio ocjene "Trijumfa smrti".

Jan Dix 7 - Rat
P: 6, S: 5, C: 7, N: 6

Cilj ove Ambrosinijeve priče je da se kaže koja o Henriu Rousseauu, slikaru naivnog smjera neshvaćenom u svoje doba, podvrgnutom kritici i ruganjima. Ta činjenica je iskorištena da nam se prikažu neka njegova djela ali ovdje u smislu da pogled na njih može dovesti do nekakve reakcije slike i da razmjena pogleda sa slikom nije pasivna, posebno ako su emocije promatrača jake i, u ovom slučaju, ako ih slika kao plod osjećanja njenog autora može razumjeti. Sve je to zagonetno ovako opisano ali radnja je slabašna i plitka, prelazi neke granice, moglo je bolje. Inače, i dalje pratimo u privatnom životu neodlučnog Dixa. No, takvu bi neodlučnost svi poželjeli.

Možete vi imati sve novine i radijske postaje ali necete ovladati našim srcima.

Edited by - Dwayne_Looney on 06/09/2018 07:33:34
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
3549 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/09/2018 :  23:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
meni je ceo mini serijal super...knige su mi sve odlicnog kvaliteta...tako da ja nisam imao ni jedan problem oko toga..odusevio me je ovaj junak...
Go to Top of Page

going going
Advanced MemberSerbia
6276 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/09/2018 :  18:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Dnevnik citanja
#1 Smrt jednog slikara

Ambrozini/Ambrozini


Ambrozini me je u potpunosti kupio sa Janom Diksom. ,,Smrt jednog slikara" je vrhunski odradjena epizoda i samo na osnovu prvog broja Jan Diks je za sad mnogo bolji od prvih 7 brojeva Napoleona, takodje Ambrozinijevog ceda.

Dok Napoleon postaje zamoran zbog toga sto je isuvise nepovezan, konfuzan, bez jasnog toka i pravca razvoja radnje i s nedostatkom karakterizacije likova , Jan Diks je sve suprotno od toga. Originalan, zabavan, mastovit i ispripovedan s ogromnom lakoćom sto se vidi i u neopterecenoj i jasnoj ambrozinijevoj naraciji i u pitkosti ambrozinijevog crteza koji od kad je promenio stil i poceo da šrafira i ima više linija ume da bude zamoran i neprivlacan. Iako sam licno veci ljubitelj njegovog stila koji je pokazao u DD pricama kao sto su Metamorfoze, Dugacki pozdrav, Paklovi i Bela Rada (Margharita u hr prevodu).

Posebno mi se svidela nadrealna scena na vrhuncu zapleta kada se pojavio Vermer i otpoceo filozofsku raspravu sa Diksom o tome sta je umetnost, originalnost i lepota. To je ono sto najvise ocekujem od ovog stripa. Umetnost i filozofija su tesno povezane i dve moje omiljene teme za razmisljanje, jer po meni nema umetnosti bez filozofije.

Prica: 9
Scenario: 9
Crtez: 9
Naslovna strana: 8

89%
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member3885 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 21/09/2018 :  21:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Prethodnih dana nastavio s Dixom.
Spojleri koliko-toliko...

Jan Dix 8 - Pješčani horizont
P: 5, S: 5, C: 7, N: 7

Još jedna akcijska epizoda čija je radnja smještena u pustinjski dio Maroka, najvjerojatnije samoproglašenu Zapadnu Saharu. Ondje je tijekom misije koju financira muzej u Amsterdamu oteta, reći ću, žena Dixova života Anikka. Priča je za Ambrosinia bila prilika da kaže koju o Hansu Casparu (ili Kasparu) kojeg predstavlja kao giganta apstraktnog slikarstva 20. stoljeća. Ranjeni Dix, slično kao u prvoj epizodi, tijekom svojih groznica susreće i čuje od Caspara, o kojem inače na internetu nisam ama baš ništa našao, koju filozofsku misao.


Jan Dix 9 - Dvostruki zločin
P: 9, S: 8, C: 8, N: 7

Napokon preokret i ovo mi je najbolja epizoda do sada. U priči se ugodno miješaju prošlost i sadašnjost a zvijezda epizode je nakon nepoznatog Caspara ni manje ni više nego veliki nizozemski barokni slikar Rembrandt van Rijn kojemu u životu baš i nisu "cvjetale ruže". To mi je bilo zanimljivo saznati u ovoj epizodi. Ambrosini se potrudio staviti "most" između Rembrandtova perioda i onoga u kojemu se odvija radnja stvorivši tijekom epizode dosta upitnika, napetu atmosferu i neizvjesnost.

Možete vi imati sve novine i radijske postaje ali necete ovladati našim srcima.

Edited by - Dwayne_Looney on 21/09/2018 21:03:41
Go to Top of Page

djukak
Senior Member2432 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 21/09/2018 :  21:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Eventualni spojler ......

Neki dan završio diksa.
Kraj me je stvarno sjebao.
Nikako ne bih očekivao onako nešto.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member1870 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 21/09/2018 :  22:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Eventualni spojler ......

Neki dan završio diksa.
Kraj me je stvarno sjebao.
Nikako ne bih očekivao onako nešto.Takvim završetkom je Diks samo pokazao koliko je voleo Aniku...
Go to Top of Page

SPQRoma
Junior MemberBosnia and Herzegovina
348 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 21/09/2018 :  22:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote
Lud serijal, totalno.

HOKA-HEY
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2499 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/09/2018 :  22:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

i meni je to više izdanje za "samo dobre stripove"...trudio sam se ali ne ide..tematika mi je bezvezna!
Uživajte kome se dapada!Nema bolje preporuke.

Jack the Black.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
3549 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 22/09/2018 :  01:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
meni je ceo serijal jako zanimljiv i vrlo sam zadovoljan svim epizodama...kraj....bas neocekivan i zbunjujuc
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000