forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Seinfeld
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/08/2012 : 12:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=_2IeGs7LqYo&feature=related

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/08/2012 : 13:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Zadnje dvije sezone (a mislim da se to podudara i s oslaskom Larrya Davida) su podosta isforsane i usiljene, mada i u njima ima odlicnih epizoda, ali sve prije toga je apsolutna klasika.

Slazem se 100% s ovom izjavom.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 28/09/2012 : 18:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

Inace, ovo je neka "kao" serija i trebalo bi da prva epizoda bude prikazana sutra:

Nije kao Seinfeld ili CYE ali ajd sad

Definitivno nije, danas upravo završila prva "sezona", bilo je 10 epizoda, a u posljednjoj je gostovao Michael Richards.

Larry David je najbolje rekao na kraju svoje epizode (bio je u prvoj) Jerryu : "Uspio si, konačno si napravio seriju o ničemu", a na kraju zaista ispada tako.

Od nekih mojih favorita, definitivno najbolje epizode s Richardsom i Davidom, nakon čega mi slijede Reiner&Brooks (da, Mel Brooks ) i Bob Einstein. Baldwin i Gervais isto nisu bili loši (makar potonjeg mi je teško bilo neke stvari shvatiti, britanski naglasak).

Uglavnom, tko voli Seinfelda ili Curb, vrlo vjerovatno će mu se svidjeti i ovaj projekt, nadam se kako će se nastaviti...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 01/10/2012 : 19:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:
Originally posted by johnhartson

Inace, ovo je neka "kao" serija i trebalo bi da prva epizoda bude prikazana sutra:

Nije kao Seinfeld ili CYE ali ajd sad

Definitivno nije, danas upravo završila prva "sezona", bilo je 10 epizoda, a u posljednjoj je gostovao Michael Richards.

Larry David je najbolje rekao na kraju svoje epizode (bio je u prvoj) Jerryu : "Uspio si, konačno si napravio seriju o ničemu", a na kraju zaista ispada tako.

Od nekih mojih favorita, definitivno najbolje epizode s Richardsom i Davidom, nakon čega mi slijede Reiner&Brooks (da, Mel Brooks ) i Bob Einstein. Baldwin i Gervais isto nisu bili loši (makar potonjeg mi je teško bilo neke stvari shvatiti, britanski naglasak).

Uglavnom, tko voli Seinfelda ili Curb, vrlo vjerovatno će mu se svidjeti i ovaj projekt, nadam se kako će se nastaviti...

Jerry napokon ima drukčiji friz. I to je nešt', za početak ;)

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.24 seconds. Snitz Forums 2000