Author |
Topic  |
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 28/09/2012 : 18:34:39
|
quote: Originally posted by johnhartson
Inace, ovo je neka "kao" serija i trebalo bi da prva epizoda bude prikazana sutra:
Nije kao Seinfeld ili CYE ali ajd sad 
Definitivno nije, danas upravo završila prva "sezona", bilo je 10 epizoda, a u posljednjoj je gostovao Michael Richards.
Larry David je najbolje rekao na kraju svoje epizode (bio je u prvoj) Jerryu : "Uspio si, konačno si napravio seriju o ničemu", a na kraju zaista ispada tako.
Od nekih mojih favorita, definitivno najbolje epizode s Richardsom i Davidom, nakon čega mi slijede Reiner&Brooks (da, Mel Brooks ) i Bob Einstein. Baldwin i Gervais isto nisu bili loši (makar potonjeg mi je teško bilo neke stvari shvatiti, britanski naglasak).
Uglavnom, tko voli Seinfelda ili Curb, vrlo vjerovatno će mu se svidjeti i ovaj projekt, nadam se kako će se nastaviti... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 01/10/2012 : 19:04:48
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by johnhartson
Inace, ovo je neka "kao" serija i trebalo bi da prva epizoda bude prikazana sutra:
Nije kao Seinfeld ili CYE ali ajd sad 
Definitivno nije, danas upravo završila prva "sezona", bilo je 10 epizoda, a u posljednjoj je gostovao Michael Richards.
Larry David je najbolje rekao na kraju svoje epizode (bio je u prvoj) Jerryu : "Uspio si, konačno si napravio seriju o ničemu", a na kraju zaista ispada tako.
Od nekih mojih favorita, definitivno najbolje epizode s Richardsom i Davidom, nakon čega mi slijede Reiner&Brooks (da, Mel Brooks ) i Bob Einstein. Baldwin i Gervais isto nisu bili loši (makar potonjeg mi je teško bilo neke stvari shvatiti, britanski naglasak).
Uglavnom, tko voli Seinfelda ili Curb, vrlo vjerovatno će mu se svidjeti i ovaj projekt, nadam se kako će se nastaviti...
Jerry napokon ima drukčiji friz. I to je nešt', za početak ;) |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
Topic  |
|
|
|