forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 06.08.2012 - Forumasi prestaju da puse cigarete
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 19

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 28/08/2012 : 10:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
- King Warrior
- KRAS
- allessi

Ša ima?
Jestel' odustali pa vas sramota da se javite?

Za sada, ide mi dobro.
22. dan....
Elektronsko pućkalo radi pos'o iznenađujuće dobro.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22367 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2012 : 10:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ja sam popustio prije nekoliko dana.
Cini mi se da sam mogao, ali iz nekog razloga opet sam poceo da pusim.
iako sam trenutno ispod kutije, znam kako to ide, za neko vrijeme cu opet da pusim kao manijak.
Imao sam stres u zadnje vrijeme, moram se opet sabrati i pokusati.

Ti i dalje obavjestavaj sta i kako, sta si sve prosao i kako ide sa krizom.
Takvi savjeti nam mogu pomoci.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 28/08/2012 : 11:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by King Warrior

iako sam trenutno ispod kutije, znam kako to ide, za neko vrijeme cu opet da pusim kao manijak.

Mlakonjo
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22367 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2012 : 11:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

ma samo polako

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12587 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/08/2012 : 11:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote

Imao sam stres u zadnje vrijeme, moram se opet sabrati i pokusati.

Ti i dalje obavjestavaj sta i kako, sta si sve prosao i kako ide sa krizom.
Takvi savjeti nam mogu pomoci.

što si i ti ne nabaviš ovu elektronsku cigaretu?
Jesi li pokušavao sa onim nikotinskim obližima. Ono što se nalijepi po tjelu?
Ili sa žvakačim gumama.
Ili da ideš na neke terapije tipa ono "Ja sam KingWarrior i pušač sam", pa ti onda svi kažu" dobrodošao KingWarrior" pa se onda ohrabljivate zajedno i to. Mislim da vas daju u parove, pa se trebate nadzirati i slično (bar je tako bilo u seriji Sopranovi, gdje je onaj (nečak od Tonija) zaboravio sam mu ime, išao....).....
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22367 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2012 : 11:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Nisam koristio nikakva pomagala. Ma moze i ovako, u to sam se uvjerio, samo treba jaka volja.

Originally posted by 1Euro

Ili da ideš na neke terapije tipa ono "Ja sam KingWarrior i pušač sam", pa ti onda svi kažu" dobrodošao KingWarrior" pa se onda ohrabljivate zajedno i to. Mislim da vas daju u parove, pa se trebate nadzirati i slično (bar je tako bilo u seriji Sopranovi, gdje je onaj (nečak od Tonija) zaboravio sam mu ime, išao....).....

jos kada bi partner bila neka dobra i zgodna djevojka.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12587 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/08/2012 : 11:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote

Nisam koristio nikakva pomagala. Ma moze i ovako, u to sam se uvjerio, samo treba jaka volja.

Originally posted by 1Euro

jos kada bi partner bila neka dobra i zgodna djevojka.

hm da....to ne bi bila dobra ideja (cigareta posle seksa). Onda bi se još više pušilo....
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 28/08/2012 : 12:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@King Warrior
Tipičan balkanski vođa! Prvo navuče raju na gluposti a onda se izvuče.
Koliko su ti oni iz Filip Morisa platili da ponovo propušiš?

Pod hitno kupi elektronku. Kada dva tri puta udahneš punim plućima, neće ti pasti na pamet da staviš pravu cigaretu u usta.
Dobra je i za stres, šta će ti veći stres od ostavljanja duvana?
Elektronka nonstop visi oko vrata i čim osetiš nelagodu, povučeš dim dva...
Ili se obesiš tom istom kožnom futrolom!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22367 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2012 : 12:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

da, ovu elektronsku cu morati da uzmem.
Da sam nju uzeo u usta u kriznim momentima, najvjerovatnije da bih izdrzao.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/08/2012 : 12:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Prijatelj je rekao da je cuo najbolji nacin za ove koji se odvikavaju. Kad ti prvi put zapase, zamirise, uzmi prvu pepeljaru i pomirisi je pa sigurno neces pripaliti. :D

Evo, probaj tako Kinze. :P

Kako rekoh, sve je prvo u glavi. ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 28/08/2012 : 13:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Poli, skroz su te pogresno obavestili.
Pusacu JESU najsladji svi mirisi koji poticu od duvana, cak i miris pepeljare.
Pepeljare smrde samo glupim nepusacima!
Sto se nas pametnih bivsih pusaca tice, osebujni ugodjaj koji se siri iz pepeljare zauvek ostaju miris.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/08/2012 : 13:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Hm, meni su pepeljare smrdile dok sam pusio, a isto sam cuo i od ostalih pusaca. Ne znam nikoga da bi mu pepeljara (a tek kad u limenku ubacujes cikove) mirisala i poticala ga da pripali.

Ali jbg, cudni smo ljudi. :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 28/08/2012 : 13:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Ma, zezam se...
Mada, smrad pepeljare nije dovoljan da se ostavi duvan, posto uredni ljudi redovno prazne pepeljare. Ni velika nuzda ne prestaje posle sranja u nekom WCu na autoputu kroz Srbiju...
Sto se mene tice, nikad nisam ni konstatovao a kamoli registrovao prepunu pepeljaru sve dok mi je besna supruga ne prospe na glavu.....
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/08/2012 : 13:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by cat claw

- King Warrior
- KRAS
- allessi

Ša ima?
Jestel' odustali pa vas sramota da se javite?

Za sada, ide mi dobro.
22. dan....
Elektronsko pućkalo radi pos'o iznenađujuće dobro.

Meni je najžešće što je na ovim elektronskim ime firme Umbrella corp. i logo koji je 1:1 preuzet iz igrice/filma Resident evil. Tast mi ima ovo i zezao sam ga da će postati zombi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22367 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2012 : 13:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Poli

Prijatelj je rekao da je cuo najbolji nacin za ove koji se odvikavaju. Kad ti prvi put zapase, zamirise, uzmi prvu pepeljaru i pomirisi je pa sigurno neces pripaliti. :D

Evo, probaj tako Kinze. :P

Kako rekoh, sve je prvo u glavi. ;)

Kao da mi nije dovoljno sto pusim duvan, jos treba da podjem da ga smrcem
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 28/08/2012 : 14:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Vidi stvarno....
http://www.google.rs/search?num=10&hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=961&q=resident+evil+umbrella+symbol&oq=resident+evil+umbrella&gs_l=img.1.3.0l10.1215.9636.0.13606.22.8.0.14.14.0.113.689.7j1.8.0...0.0...1ac.F_2hci7Lw4Q

A ja se jos pitam sta mi se Jovovicka stalno pricinjava u dimu..._
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2429 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 28/08/2012 : 14:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Evo, ima skoro deset godina da sam prestao pušiti. Jednog jutra, nakon kašljucanja, cigaretnog smrada iz usta i žutih prstiju, jednostavno sam rekao dosta. I to je bilo to. Bez kriza, a bio sam na skoro dvije kutije dnevno.

Kad kažem kriza, mislim na tjelesnu ovisnost, a ne na ritualne navike. Kava bez cigarete mi je bio ko... gledat film bez zvuka.
Nije mi više prijala pa sam se ostavio i kave.
Da mi se sad ostaviti Cocacole i šečera...

Najteže mi je bilo što sa rukama sad bez cigarete. i dan danas znam se ponekad uhvatiti, dok sam u nekom kafiću i sl., da nesvjesno posegnem za nečijom kutijom na stolu

Nisam baš neki čvrsti karakter, pa ako sam ja mogao, baš i ne kužim kako je to drugima tako teško.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3032 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 03/09/2012 : 18:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
toliko o tome.
http://www.24sata.hr/zdravlje/elektronicke-cigarete-ostecuju-pluca-odmah-otkrila-je-studija-279866

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 03/09/2012 : 18:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Ja guram polako 4.ti dan.

Nadam se samo da plastične kašičice i čačkalice za zube neće poskupeti...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 06/09/2012 : 07:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Danas je mesec dana...
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 09/09/2012 : 09:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
???
Sta je? Svi odustali?
Skocili u Dunaj voda ladan, da vas grize saran riba gladan?
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 09/09/2012 : 11:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
9 dana kod mene

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3282 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 09/09/2012 : 12:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by cat claw

Danas je mesec dana...

jesi sam sebi častio posebnu elektronku za rođendan? i normalno prešao 60 bez pravog dima ili dimčiča? Bravo šef.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 09/09/2012 : 12:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Aaaa, za rodj. sam sebe castio dobos tortom od tri kile...
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 09/09/2012 : 12:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
A mesec prosao da zaista nisam nesto spacijalno krizirao.

Jednom sam samo sanjao da sam povukao pravi dim, i to u jednoj NS ulici u kojoj nisam bio najmanje 40 godina. Onda sam pogledao koja je marka cigarete ne bi' li provalio ko me to zajebo... A na cigareti je umesto Pall Mall ili tako nesto bilo odstampano malim crvenim slovima ''evangelista''...

Ko mi to sve rastumaci, skidam mu kapu...

Iskreno se nadam da se ono evangelista odnosi na Lindu a ne na one sto smaraju...
Go to Top of Page
Page: of 19 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000