Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29295 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/03/2013 : 22:13:59
|
Krivo je kvotano. Nije bio izbačen ovdje, nego je izbačen na strip zoni, jer ovo sigurno nisu moje riječi:
"Utvrdjeno je ko je u pitanju. U pitanju je clan foruma pod nikom rssc. Doticni je banovan zbog najgrubljeg krsenja pravila foruma. Pored stampe i prodaje stripa sto je najgrublje krsenje pravila foruma i najobicnija piraterija, doticni je pokazao veoma niske moralne i ljudske kvalitete i stoga je banovan dozivotno.
Moderacija i Administracija foruma je najostrije protiv piratskog stampanja stripova i koriscenja rada ljubitelja stripa radi sticanja novca. To saopstenje stoji i na pocetnoj strani foruma, no da ga jos jednom ponovimo"
Ali dobro, sad ćemo i mi to ispraviti. |
Trouble will find me |
|
|
kaius
Starting Member
42 Posts
Member since 20/01/2009 |
Posted - 19/03/2013 : 23:02:16
|
hmm,nisam baš mnogo zadnje vrijeme na forumuma ili kupujem stripove.i sad da neidem od početka sve pročitat šta ovdje piše,i možda je već netko dao sličan prijedlog za raspoznavanje stripova! zs,lms,,,...i odlični koji su vjerovatno su pročitani više nego jednom,možda mlađe osobe nebi prepoznale kopiju od originala,ali stariji,kojima je djetinstvo prošlo baš u čitanju tih stripova ako je već netko nabavio neki takav pirat/kopija neka proba jedno..... upotrijebit nos ! jer barem po mom iskustvu što naših,što taliajnskih stripova ovi stariji imaju ,i dobiju godinama specifičan miris za koji mogu reć da je dio "gušta" za kolekcionare,pogotovo za one koji su odmalena čitali sz i lms! ma nemože kopijada je neznam kakva imatisti miris.akoje netko nabavio kopiju neka proba tako,i ja sam znatiželjan kako je prošao test nosa! ja kad izvučem van jedan tex koji sam dobio kao mali (talianski),samo kad ga držim među prste i otvorim miris me vrati u ono vrijem,a strip ne da nije glancer,nego možda ni za ocjenu 3,ali nebi ga mijenjao za novog da mi plate! to je onaj gušt koji vrijedi,kad ga držiš u ruci i osjetiš neku emociju i prije nego ga otvoriš i počneš čitat!ili da ga kupiš iz druge,treće ili četvrte ruke,osjetiš prošlost stripa kad ga motaš i listaš! |
|
|
elva
Junior Member
391 Posts
Member since 22/01/2006 |
|
sholleCro
Starting Member
27 Posts
Member since 08/09/2016 |
|