forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 BIT ĆE VESELO!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

scouser
Starting Member

12 Posts

Member since 01/05/2012

Posted - 07/08/2012 : 21:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send scouser a Private Message  Reply with Quote
@supermark
Ti si izgleda neka vrsta advokata ovde.Vidi druze , nisu svi na svetu te srece da budu dobrostojeci kao ti(jer kako napisa neki post iznad uglavnom kupujes sve originalno , a za to , bogami treba imati dosta para)pa uglavnom skidaju besplatne stvari sa neta.Ali iskreno ne verujem u tu vrstu legalista kao sto si ti i cisto sumnjam da si gadljiv na skenirane stripove.Svi vi ovde ste kad tad skinuli neki skenirani strip jer da imate dva zivota i brdo novca ne mozete pokupovati sve sto je do sada izlazilo na ovim prostorima , a znate gde to ima i skidate.Ne morate priznati meni ,priznajte sebi i bice dovoljno.
Go to Top of Page

comx
Starting Member

17 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 07/08/2012 : 21:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send comx a Private Message  Reply with Quote
Ovdje se konstanto 2 različita pojma trpaju u isti koš: kolekcionar i ljubitelj stripa. Kao da ne možeš biti ljubitelj stripa ako nisi kolekcionar? Ja na primjer imam samo 20-tak Alan Fordova i nisam kolekcionar jer sam ih kupio na moru kada nisam imao što čitati (one primjerke što im ostanu u remitendi pa prodaju 2 za cijenu 1).
Nemam kolekciju u papiru (ne znam ni kud bi stavio u svoj mali stan), ali imam u digitalnom obliku.
Takvih kao ja ima na Zoni mnogo, ali ima i kolekcionara koji se neće zadovoljiti samo digitalnom kopijom nego žele imati i papirnati strip.
Dakle, pričati da skenirani stripovi uništavaju izdavače je blago rečeno mazanje očiju. Ne vjerujem da će se i jedan kolekcionar stripova zadovoljiti skenom, kao što ni ljudi poput mene (koji nisu kolekcionari) neće kupovati stripove bez obzira ima ili nema skenova. Na kraju krajeva, kao što netko reče, mogu se besplatno u bibliotekama pročitati stripovi, ne trebaju skenovi...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/08/2012 : 22:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by comx

Ovdje se konstanto 2 različita pojma trpaju u isti koš: kolekcionar i ljubitelj stripa. Kao da ne možeš biti ljubitelj stripa ako nisi kolekcionar? Ja na primjer imam samo 20-tak Alan Fordova i nisam kolekcionar jer sam ih kupio na moru kada nisam imao što čitati (one primjerke što im ostanu u remitendi pa prodaju 2 za cijenu 1).
Nemam kolekciju u papiru (ne znam ni kud bi stavio u svoj mali stan), ali imam u digitalnom obliku.
Takvih kao ja ima na Zoni mnogo, ali ima i kolekcionara koji se neće zadovoljiti samo digitalnom kopijom nego žele imati i papirnati strip.
Dakle, pričati da skenirani stripovi uništavaju izdavače je blago rečeno mazanje očiju. Ne vjerujem da će se i jedan kolekcionar stripova zadovoljiti skenom, kao što ni ljudi poput mene (koji nisu kolekcionari) neće kupovati stripove bez obzira ima ili nema skenova. Na kraju krajeva, kao što netko reče, mogu se besplatno u bibliotekama pročitati stripovi, ne trebaju skenovi...

Kolekcionar sam, imam dosta toga, recimo, preko 15 hiljada stripova, ali rado skidam skenirane sa SZ i citam ih, lakse mi je citati skenirano.Naravno da kupujem sve sto izadje na kioscima u HR i SBR.Plus i neka skupa izdanja, tako da me skenirani stripovi nece poremetiti u kupovini papirnatih.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32443 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 07/08/2012 : 22:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ozymandias

quote:
Originally posted by Tutta

ovo je cijelu noc i citavo jutro sastavljao. procita 1/3 i umori se. a necu ni dalje citati.

Bravo! Odmori malo pa sutra 2/3nu a preksutra 3/3nu procitaj.Ne naprezi se mnogo na ovu vrucinu.
Kad neko iz samozivosti i nijednog valjanog razloga,osim onog da se svet ne okrece oko njega ima ambiciju da gasi nesto,onda cu pisati i 3 toma ako treba.
Inace propustas mnogo.

procitao sam,oliver samo sto me neuspava. to je tvoje stajaliste i ima mjesta. a sta kaze suprotna strana? njezina stajalista takodjer stoje. netko je na tankome ledu. jednoga dana,kad citav balkan bude u eu i zakoni se evropski budu postivali,netko ce dan i noc da sa pc`a...dokaze.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

brko17
Junior Member

Croatia
387 Posts

Member since 30/08/2011

Posted - 07/08/2012 : 22:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brko17 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj ga lupeta nasiroko i nadugacko,

cak sam dogurao do polovice,a onda sam pozalio sto sam otisao toliko daleko.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32443 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 07/08/2012 : 22:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
a ovdje,u njemackoj,da izvinete,na svakom kurcu pise zabranjeno skeniranje,umnozavanje i javno prikazivanje. dozvoljeno je napraviti jednu kopiju,za privatne potrebe.napravi dvije,dobivas prijavu radi ilegalnog trgovanja.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/08/2012 : 23:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scouser

@supermark
Ti si izgleda neka vrsta advokata ovde.Vidi druze , nisu svi na svetu te srece da budu dobrostojeci kao ti(jer kako napisa neki post iznad uglavnom kupujes sve originalno , a za to , bogami treba imati dosta para)pa uglavnom skidaju besplatne stvari sa neta.Ali iskreno ne verujem u tu vrstu legalista kao sto si ti i cisto sumnjam da si gadljiv na skenirane stripove.Svi vi ovde ste kad tad skinuli neki skenirani strip jer da imate dva zivota i brdo novca ne mozete pokupovati sve sto je do sada izlazilo na ovim prostorima , a znate gde to ima i skidate.Ne morate priznati meni ,priznajte sebi i bice dovoljno.

Evo priznat ću pred svima:
Nisam nikada skinuo niti čitao skeniran strip.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 07/08/2012 23:11:46
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1932 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 07/08/2012 : 23:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Eto sad vidim koja je to sreca biti stripoljubac, a nezainteresiran za ZS i LMS. Moja maksimalna ponuda za oba KOMPLETA bila bi po 50 eura (od ocjene 1 pa do glanca). Bez zezanja. Cisto zbog NOSTALGIJE. Zainteresirani neka se jave na PM.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
899 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 07/08/2012 : 23:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Pa neki su ljudi izgubili kompas šta se smije i šta ne. Jednostavno se neki, iako njihov materijalni stav nije ugrožen, upuste u namjerno štampanje stripova (čitaj:pirata, kopija ili šta već) samo da se zaradi....da se zadovolji neki notranji poriv da se ima što je moguće više PARA, da se kaže kako je uspio prodati falsifikat, koji ne vredi ništ za 100, 200 ili....Eura-i da ispadne,kako kažu, CAR.
Ja bih, iskreno rečeno, i razumio da radi to netko, kome je materijalni stav katastrofalan, nema zarade, nema za život...i koristi takve pokušaje zarade...ali imam utisak, da je takvih vrlo malo. Siromašni ljudi običajno imaju dostojanstva, i ne spuste se na takav nivo....najproblematičniji su oni, koji imaju svega PREVIŠE i onda čine stvari, samo da ih zadovolje, ne gledajući na dugi rok šta sve to može da prouzrokuje i da možda naštete drugim. Prava pohlepa, na časnu riječ.
I taj pojav nije samo kod stripova, na žalost manifestacija ovog je u svim porama modernog života....zato će sve da ide u ** (neću da napišem, več sami znate šta mislim)......i to ne zbog toga, da ne bi bilo para.Para se ima, ali samo kod nekolicine, a veći dio strada....(govorim generalno, da ne bude zabune..).
To je, ne samo žalosno-nego KATASTROFA.

Invincible shield
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/08/2012 : 23:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scouser

@supermark

Ih, imam tonu neprocitanih pravih stripova doma
cisto sumnjam da cu jos pored tih skidati skenove
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2012 : 00:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Svega sam se nagledao u ovih deset i kusur godina na ovom forumu, svakavih likova i svakakvih postova, ali ovo... ovo je definitivno za Feralov Shit of the decade. Ovakvu količinu gluposti, demagogije, laži, zamjena teza, kontradiktornosti još nisam vidio. Nevjerojatno.

Ulaziti u daljnju raspravu s tobom očito nema smisla, još manje detaljno opovrgavati jednu po jednu baljezgariju koju si istovario ovdje, dovoljno sam života protraćio odgovarajući svakakvim idiotima po forumima. Samo bih volio, u ime Fibre, zahvaliti stripzoni na BESPLATNOJ REKLAMI koju nam pružate - to nam neizmjerno pomaže - kao i činjenica što se nekoliko vas skupi i kupi strip da ga skenirate - to je hvalevrijedno, svaki prodani primjerak pomaže da se održimo u ovoj teškoj situaciji. Istina, malo je čudno kako je većina Fibrinih stripova kupljena u "Gradskoj knjižnici Zagreb", ali dobro, možda je to neka nova striparnica za koju još ne znam.

Hvala vam, zaista.

Trouble will find me
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 08/08/2012 : 01:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Imali tko slučajno scan onoga stripa iza Hackera "Kako je Mirko postao pirat?"

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/08/2012 : 09:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ozymandias
Inace mesecna potrosacka korpa u Srbiji je veca nego prosecna plata,a gde su struja i ostalo,moj razumni pripadnice ljudskog roda, pa i ovo dodaj na tvoje kontra pitanje.Pa eto tvog pateticnog odgovora o 1e,sta da radi sa "jednim" stripim,da brise dupe a kupuje iz samilosti prema nekome a da dok cita ne vidi scenario nego da u oblacicima prividja resenja kako da obezbedi novac za telefon,struju,hranu itd.Ajde ti uzmi i zivi jedan mesec kao obican covek iz radnicke klase i onda dodji i drzi pridike o 1e.

Sinko kažeš loša situacija ha? Nema se za stripove? A šta da ti kažem... nemam ni ja. Prvo čega se odrekao su stripovi. Jbg, nema se posla nema se stripova.

Kažeš nema se za stripove al' za cigare (odu nofci u dim) i alkohol (ode kroz bubrege pa kroz miška opet van) se ima?

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 08/08/2012 : 09:12:04  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message  Reply with Quote
Marko,
jedno pitanje za tebe kao izdavača stripova.
Koliko bi koštao strip kojeg bi skinuo sa službene Fibrine stranice?
Znači, izbjegao bih tisak, fini papir, korice, distribuciju itd. Evo Rip Kirby u papirnom izdanju košta cca 80 kuna. Koliko bi koštao u digitalnom obliku?

Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2012 : 14:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by scanturion

Marko,
jedno pitanje za tebe kao izdavača stripova.
Koliko bi koštao strip kojeg bi skinuo sa službene Fibrine stranice?
Znači, izbjegao bih tisak, fini papir, korice, distribuciju itd. Evo Rip Kirby u papirnom izdanju košta cca 80 kuna. Koliko bi koštao u digitalnom obliku?

Općenito je poznato da su balkanski internauti među najnaprednijima u europi (ako ne i cijelom svijetu) po pitanju kupovine digitalnog sadržaja - navodno ex-yu kupci prednjače u kupovini multimedije na iTunesu - za razliku od njihovih zapadnoeuropskih kolega koji podrazumijevaju da je sve na internetu besplatno, stoga vrlo ozbiljno razmatram tu opciju. Budući da je prosječnom balkancu skupo dati 1 euro za strip, još nisam odlučio o cijeni, ali spreman sam saslušati prijedloge: koliko bi po tvom mišljenju trebao koštati Rip Kirby u digitalnom obliku?

quote:
Vjerovao ti meni ili ne, ali nisam član Strip Zone i nisam skenirao niti jedan jedini strip koji nije bio Dnevnikov. Isto tako nemam skenirani, a niti na papiru niti jedan jedini Fibrin strip. Ja priznajem da sam ljubitelj Bonellija i ostali stripovi me ne interesiraju.

Inače, izgleda da te "ostali stripovi" ipak zanimaju. Ali nije mi jasno zašto si išao tako glupo lagati da nisi logiran na stripzoni, kad se to tako lako da provjeriti?
http://www.stripzona.com/port/index.php?showuser=94

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2012 : 14:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by comx

Bog te poživio, nek je nama takvih ljubitelja! Dok je vas, strip nikad neće izumrijeti! Pokušat ću porazgovarati s kolegama izdavačima, možda bi bilo najbolje da uštedimo stripzoni trud, ljudi se lome da nas besplatno reklamiraju tako što skeniraju naše stripove, nije u redu da to rade bez ikakve naknade, možda da ponudimo kakve dnevnice ili nešto slično. Ili da možda sami pošaljemo gotove materijale, po mogućnosti prije izlaska samog stripa na kioscima, da ovakvi ljubitelji ne čekaju previše. Mislim, ionako ga neće kupiti, pa čemu čekati da se pojavi na kioscima, samo šalji. Ipak su oni ljubitelji, mi izdavači smo im dužni bar to.

Trouble will find me
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 15:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ovakvi ljubitelji stripa su i meni najbolji, samo je kod comx očit problem samo to što živi u malom stanu i jednostavno nema prostora. Da je u većem siguran sam da bi kupovao papirnate stripove i pravio papirnate kolekcije! Logično!

Digitalni kolekcionari, odlično, hehe...
Znam i jednog tipa koji pokušava backupirati internet, što se tiče medijskih datoteka.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

pot
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 27/10/2002

Posted - 08/08/2012 : 15:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send pot a Private Message  Reply with Quote
ma morao sam viditi šta je to...glavna je fora što to izgleda privlačno na fotkama ali u rukama duuboko razočarenje...stvarno nebi imao ništa protiv dobrog pirata da popuni rupu u zbirci (koja nikad neče biti popunjena) ali ovo je van svakog šita:)...e sad idem na drui dio (izlaganje suncu i postarivanje da vidim šta se može dobiti ili da ga zakopam da dobije patinu:)) budem postavio fotke kad stignem
quote:
Originally posted by brko17

A jbg zao mi je pot, steta 140 kn bacenih u vjetar. Bolje da si za to kupio neko legalno kvalitetno izdanje.

Ajde nadam se da je ovdje vecina pametnih, pa da ce uciti na tuđim greskama(citaj tvojima), umjesto na vlastitim.

JA BI MOGAO DA MOGU JA BI ZNAO DA ZNAM
Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 08/08/2012 : 15:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message  Reply with Quote
Nemam blage veze koliko koštaju prava za Rip Kirby. Nemam blage veze da li su drugačija prava za digitalno izdanje, a drugačija za tiskano. Po mojoj nestručnoj procjeni 50% jeftinije od tiskanog izdanja. I da, ako npr. Libelus počne prodavati Texa u digitalnom obliku za npr. 50 kuna, kupio bih njihov digitalni strip. I baš me briga vjerovao ti meni ili ne.
I ne interesira me Rip Kirby pitao sam nevezano za njega. Mogao sam tako dati i primjer Zagora od Ludensa. Nevažno.
Inače prije 8-9 godina sam ti objasnio i dokazao da su se iza nicka scanturion krile dvije osobe. Sad sam samo ja iza tog nicka na stripovi.com. I nisam ja, kao ja, član strip zone.
I opet me baš briga vjerovao ti meni ili ne.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/08/2012 : 15:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam blage veze koliko koštaju prava za Rip Kirby. Nemam blage veze da li su drugačija prava za digitalno izdanje, a drugačija za tiskano. Po mojoj nestručnoj procjeni 50% jeftinije od tiskanog izdanja. I da, ako npr. Libelus počne prodavati Texa u digitalnom obliku za npr. 50 kuna, kupio bih njihov digitalni strip. I baš me briga vjerovao ti meni ili ne.

da, kupio bi i postavio na internet da svi ostali mogu besplatno citati
sto bi strip scena bez takvih ljubitelja stripova?
Go to Top of Page

pot
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 27/10/2002

Posted - 08/08/2012 : 15:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send pot a Private Message  Reply with Quote
EVO PROBAO SAM PREKO PICASE POSTAVITI SVOJE PIRATSKO ISKUSTVO:) nadam se da link radi

https://picasaweb.google.com/118341065136076032703/ZAGORPIRATSHIT

JA BI MOGAO DA MOGU JA BI ZNAO DA ZNAM
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/08/2012 : 15:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ne interesira me Rip Kirby pitao sam nevezano za njega. Mogao sam tako dati i primjer Zagora od Ludensa. Nevažno.
Inače prije 8-9 godina sam ti objasnio i dokazao da su se iza nicka scanturion krile dvije osobe. Sad sam samo ja iza tog nicka na stripovi.com. I nisam ja, kao ja, član strip zone.
I opet me baš briga vjerovao ti meni ili ne.

Nađi mi gdje u svijetu gdje digitalno izdanje košta 50% jeftinije od papirnatog. Cijene su uglavnom iste ili vrlo slične.
Uglavnom, ne vjerujem ti da bi kupio. Kao ni 99,99% ostalih stripzonaša. Ne bi da košta 50% jeftinije, ne bi ni da je 90%. Zašto platiti sken 2 Eura kad ga možeš skinuti džabe. Uostalom, koji je to način, ljudi nemaju za režije, jedva spajaju kraj s krajem, a ja da im naplatim DVA EURA najobičniji sken!!!

Trouble will find me
Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 08/08/2012 : 15:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

A inače se nebi našli na internetu. Daj ne lupetaj.
Zamisli situaciju:
Čitalac stripa (ne pasionirani kolekcionar) koji ima Tablet za čitanje stripova ne može doći, a niti kupiti digitalni strip kojeg koristi za čitanje dok putuje vlakom na posao ili negdje na godišnjem odmoru u hladovini. I NIJE ČLAN STRIP ZONE. U tom slučaju i takav čitaoc, a i izdavač bi imali koristi.

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 08/08/2012 : 15:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pot

EVO PROBAO SAM PREKO PICASE POSTAVITI SVOJE PIRATSKO ISKUSTVO:) nadam se da link radi

https://picasaweb.google.com/118341065136076032703/ZAGORPIRATSHIT

Meni link ne radi. Probaj uploadati fotografiju na http://tinypic.com/.

Edited by - wolf on 08/08/2012 15:40:08
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 08/08/2012 : 15:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by supermark

quote:

A inače se nebi našli na internetu. Daj ne lupetaj.
Zamisli situaciju:
Čitalac stripa (ne pasionirani kolekcionar) koji ima Tablet za čitanje stripova ne može doći, a niti kupiti digitalni strip kojeg koristi za čitanje dok putuje vlakom na posao ili negdje na godišnjem odmoru u hladovini. I NIJE ČLAN STRIP ZONE. U tom slučaju i takav čitaoc, a i izdavač bi imali koristi.

Ako si takav filantrop digni ti kredit od 20 000 eura pa otkupi prava i izdaj strip u digitalnom obliku za 5 eura
i onda kad neka budala kao sto si ti to postavi na internet i ti ostvaris povrat od 0,0000001% ulozenog (na jedan prodani primjerak), tebi neka bude toplo oko srca jer ce čitalac stripa (ne pasionirani kolekcionar) koji ima tablet za čitanje stripova čitati strip dok putuje vlakom na posao ili negdje na godišnjem odmoru u hladovini
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000