Medju najboljim Zagorovim serijalima,i neverujem da ce ikada biti prevazidjen. Jedino se plasim da ga ne poseru povratkom Tkaca i tako jos jedno remek delo ne unakaze.
Medju najboljim Zagorovim serijalima,i neverujem da ce ikada biti prevazidjen. Jedino se plasim da ga ne poseru povratkom Tkaca i tako jos jedno remek delo ne unakaze.
Prekasno upozorenje, već su ga unakazili i posrali
Haha, tako je ispalo Kad se već nije našao nitko da odgovori krenuh sam u potražnju po kioscima... Čak sam od treće pronašao primjerak koji nije oštećen
Haha, tako je ispalo Kad se već nije našao nitko da odgovori krenuh sam u potražnju po kioscima... Čak sam od treće pronašao primjerak koji nije oštećen
Ja danas od prve našao novog Texa cijelog i to je valjda bio jedini u trgovini. P.S. Ako se ikada nađete u Novom Vinodolskom onda otiđite do tržnice tamo uz nju su iNovine i tamo su stripovi cijeli bez oštećenja.
Kod mene također, nažalost, samo Tisak... Postaje nemoguće pronaći neoštećen strip... Jesu li izdavači svjesni kolika je to šteta direktno njima
Jesu, ali tu se ne može ništa napraviti. Za distribuciju nisu odgovorni izdavači nego Tisak kojemu su stripovi nešto poput krumpira. Ako si u nekom većem gradu potraži ih u striparnici.
nema veze direktno s temom ovog topica - ali: ne znam što se to događa u posljednje vrijeme - sve više stripova je oštećeno... Primjerice, DD Gigant 1o nisam uspio kupiti "GLANC", prožvakao sam par oštećenja na hrbatu... Zagori su skoro svi pokidani od oštrog vezanja u pakete... Čini mi se da su se naklade smanjile pa manje stripova u paketu ide-zato su i oštećeniji (valjda).
IAKO : u SNK na pultu, od 10 kom DD Special 19, čak 8 kom je OŠTEĆENO !!!! __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR Super KLASIK 21 već u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •