Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Zagooor
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/mn.jpg)
Croatia
255 Posts
Member since 13/04/2012 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 24/07/2012 : 11:35:14
|
Oh ne, još jednom ubitačna kombinacija Ruju / Rinaldi, drugi almanah za redom. Pa ću uludo straćiti još 25 kuna... |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5345 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 24/07/2012 : 11:46:33
|
Vidio sam ovu naslovnicu u "cjelosti"....naslovnica sama po sebi baš i nije nešto i ja joj ne bih dao ocjenu veću od 4 ili 5 na skali do 10,ali kako je u svakom almanahu naslovnica vezana za zadnju koricu,e tu se stvari mjenjaju i gledajući na korice kao na cjelinu otvorenog almanaha, "naslovnica" zaslužuje čistu 10-ku i moram priznati da mi tada "naslovnica" izgleda kao da ju je crtao Roi a ne Stano. Ako je netko u mogućnosti postaviti sliku obje korice u cjelosti,pa makar i talijanskog orginala neka to učini jer šteta da se ovaj Stanov uradak ne podjeli znatiželjnima... |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Mac
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/IMG_0195.JPG)
Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5345 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 24/07/2012 : 15:08:10
|
Evo,ja ga pročitao i rekao bih da vrijedi... Nema ništa natprirodnog i fantastičnog u ovoj priči,radi se o čistom krimiću sa serijskim ubojicom koji svira violinu prije i poslije ubojstva,a Dylan rješava slučaj poput Sherlocka Holmsa... u biti ništa posebno,ali crtež je ljep,a strip je lako čitljiv i zanimljiv. Dylan standardan kada je "ljubav" u pitanju,a u ovom broju je uspio "popušit" milijon funti nagrade!!!! ![](icon_smile_blackeye.gif) |
Edited by - Oki on 24/07/2012 15:12:47 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/07/2012 : 17:00:47
|
pa pošto je u pitanju rinaldi, crtež će zasigurno biti jadan. što se tiće rujua, njemu se pristupa oprezno, bez velikih očekivanja. |
|
Patrix
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
411 Posts
Member since 17/12/2010 |
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Death-at-sea-bottom.jpg)
Croatia
1824 Posts
Member since 26/01/2011 |
Posted - 25/07/2012 : 01:12:09
|
quote: Originally posted by Oki
... i gledajući na korice kao na cjelinu otvorenog almanaha, "naslovnica" zaslužuje čistu 10-ku...
+1![](icon_smile_approve.gif)
![](http://i47.tinypic.com/34xqc9g.jpg) |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/07/2012 : 10:58:20
|
Almanah edicija mi je skoro gora od maxija... Meni bi bilo interesantnije vidjeti puni almanah sa svim dodacima, ali naravno izdanog te iste godine, kad su dodaci još aktualni. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 25/07/2012 : 12:55:09
|
Ako ćemo pravo, u almanahu gotovo isključivo vrijede naslovnice (ova osobito!), dok su priče u najboljem slučaju srednja žalost, a najčešće totalno ..anje. Plus toga, od početka mi nije jasno zašto izdanje od svega 112 stranica (dakle kao Tex) košta 25 kn? Porez na budale? |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
dnevni boravak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/falling_down BB.jpg)
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 25/07/2012 : 21:39:56
|
Ja nisam nikad DD posebno volio ali su mi almanasi OK. :D |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 27/07/2012 : 11:12:53
|
dobro je za kolekciju, loše za novčanik, upitno za psihu ako je gore od Maxia... ipak, odoh u SNK po taj broj kao i (žalosni) Minuette-ekstra (radi kolekcije)... Možda me smiri Rip Kirby, planiram i to uzeti (br.1 za početak) ____________________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR VELIKI ŠIŠAČ među nama![](icon_smile_tongue.gif) |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
ninel
Senior Member
![](AvatarUpload/bulledencre16.jpg)
Serbia
1584 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|