Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
logossun
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/BACCHUS.JPG)
135 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 27/07/2012 : 19:40:03
|
Bok! HIGHER GROUND COMICS (u suradnji sa strip knjižarom ASTEROID B612) svim stripašima nudi naručivanje VREĆICA I KUTIJA ZA STRIPOVE!
![](http://www.hgc.logossun.com/slike/fullboxes.jpg)
- Ponuda obuhvaća sve veličine i tipove stripova: od Alana Forda, preko Bonellija i magazina tipa Stripoteka i Heavy Metal, do velikih A4+ albuma mekih i tvrdih korica (jedino Princ Valijant nigdje ne stane )
- Vrećice se dijele po debljini i veličini i počinju od 50 kn za 100 kom. (pa do trostruko za mylar trajne vrećice) , a kutije od 40 kn nadalje (cijene uključuju poštarinu iz Amerike). Cijelli katalog ponuđenih materijala nalazi se, kao i obično, na www.hgc.logossun.com S obzirom da pošiljku tempiramo negdje oko početka 9. mjeseca, javite se do 10.8.! Vrećice i kutije šaljemo poštom ili ih možete pokupiti u SKAB612 u Zagrebu (www.skab612.com) Cheers! d.
|
Denis Pajtak, 0981320580, logossun@gmail.com |
|
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40625 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
maddjuro
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Mr._Sparkle.gif)
673 Posts
Member since 08/01/2008 |
Posted - 27/07/2012 : 23:36:00
|
ovo su pretpostavljam neke extra specialne vrećiće; ja sam uspio naći odlične vrećice za zamrzavanje u obližnjem dučančiću; što je sreća jer niti jedan ov ovih velikih trgovačkih centara nema tako dobre |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
legaz
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/2006-01-22_185747_tn_zagorznak65x65(3).jpg)
Serbia
2420 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 27/07/2012 : 23:43:19
|
quote: Originally posted by maddjuro
ovo su pretpostavljam neke extra specialne vrećiće; ja sam uspio naći odlične vrećice za zamrzavanje u obližnjem dučančiću; što je sreća jer niti jedan ov ovih velikih trgovačkih centara nema tako dobre
I sada pravac stripove u zamrzivač da duže traju. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
Dr. Westax
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/100x100falloutav-bos.gif)
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 27/07/2012 : 23:46:31
|
quote: Originally posted by sawitch
Ako je doslo do toga da slazemo stripove u kutiju otisli smo u q.. :-)
Onda sam ja davno otišao u q... ![](icon_smile.gif) |
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/images[8].jpg)
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
|
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Dranki
Senior Member
![](AvatarUpload/soldier - Kopie.jpg)
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 28/07/2012 : 12:16:25
|
quote: Originally posted by velka031
Stripovi u vrećice - nikad
Ovo sam i ja govorio dok nisam nabavio vrećice koje su specijalno napravljene za format i ediciju koju sam htio osigurati od prašine. Kad kažem "specijalno napravljene", mislim na to da te vrećice bukvalno u milimetar savršeno odgovaraju stripovima koje sam "konzervirao", tako da kad s malo truda ubaciš strip u vrećicu, izgleda kao da je strip došao plastificiran (poput onih knjiga koje ti stignu u foliji koja savršeno naliježe uz knjigu). Znači nemoj zamišljati stripove u vrećicama za meso, zgužvanim i prevelikim za stripove. Samim tim se postiže i estetski efekat kad pobacaš stripove u vrećice. Vjeruj kad ti ovo kaže jedan preobraćenik Uradiću fotku svojih stripova pa da vidiš o čemu se radi ![](icon_smile.gif) |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 28/07/2012 12:17:16 |
|
Argus
Junior Member
![](AvatarUpload/1022_willd_bill_hickok.jpg)
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 28/07/2012 : 12:51:01
|
Vrecice su za ljude koji pretjeruju(da ih ne nazovem bolesnicima),stripovi su za citanje a ne da ih stavljam u vrecice i takve gledam na polici.Pobacao bi ih sve da su vrecicama,jos malo pa ce izmisliti specijalne rukavice koje ne ostavljaju mrlje po koricama i posebno svjetlo da stripovi ne izbljede. |
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Posted - 28/07/2012 : 13:16:47
|
Pa kad ih čitaš izvadiš ih iz vrećice, kad završiš sa njima staviš ih u vrećicu da se ne sakuplja prašina na njima. Neko drži stripove u vitrinama bez zaštitnog stakla pa mu vrećice itekako trebaju. Naravno, pretpostavka je da čovjek volii urednost i čistoću. Ako neko za jedan strip treba nekoliko godina da ga pročita, onda mu ne trebaju vrećice, tu se slažem s tobom *g* |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 28/07/2012 13:20:06 |
|
Oki
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampire_008.jpg)
Croatia
5345 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 28/07/2012 : 14:00:18
|
quote: Originally posted by Argus
...jos malo pa ce izmisliti specijalne rukavice koje ne ostavljaju mrlje po koricama i posebno svjetlo da stripovi ne izbljede.
Ma kakve specijalne rukavice,pa nitko nije lud da na njih baca novce! ...obične bijele rukavice su sasvim dovoljne.
![](icon_smile_wink.gif) |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21393 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 28/07/2012 : 15:23:04
|
quote: Originally posted by velka031
Stripovi u vrećice - nikad
![](hail.gif) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Posted - 29/07/2012 : 13:57:33
|
Evo obecane slike (uslikao sam i vitrinu sa stripovima, ali je slika lose ispala)
![](http://img31.imageshack.us/img31/6593/img0105ks.jpg) |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 29/07/2012 : 14:10:32
|
quote: Originally posted by Argus
Vrecice su za ljude koji pretjeruju(da ih ne nazovem bolesnicima),stripovi su za citanje a ne da ih stavljam u vrecice i takve gledam na polici.Pobacao bi ih sve da su vrecicama,jos malo pa ce izmisliti specijalne rukavice koje ne ostavljaju mrlje po koricama i posebno svjetlo da stripovi ne izbljede.
Evo slažem se sa svime što si napisao. I ja sam stavljao u vrečice, ali onda sam skužio koliko je to pretjerivanje, stripovi su jednostavno za čitanje... Nečeš sada da ih bacaš po stanu ali pročitati i uredno pospremiti na policu DA! Nema potrebe za vrečicama. |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 29/07/2012 : 16:03:59
|
A kakav je vaš odnos prema stripovima koji dolaze već spakovani u vrećice? Ne kupujete ih nikako ili ih izvadite a vrećice bacate u smeće? |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 29/07/2012 : 16:08:04
|
Ako već dođu u vrećicama, uredu onda, ali ne bih kupovao vrećice posebno. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 29/07/2012 : 16:19:55
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
A kakav je vaš odnos prema stripovima koji dolaze već spakovani u vrećice? Ne kupujete ih nikako ili ih izvadite a vrećice bacate u smeće?
Kupin i bacin vrećicu. Tako sam napravija sa svim izdanjima Agarthija šta sam do sada kupija. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 29/07/2012 : 17:02:36
|
quote: Originally posted by Dranki
Pa kad ih čitaš izvadiš ih iz vrećice, kad završiš sa njima staviš ih u vrećicu da se ne sakuplja prašina na njima. Neko drži stripove u vitrinama bez zaštitnog stakla pa mu vrećice itekako trebaju. Naravno, pretpostavka je da čovjek volii urednost i čistoću. Ako neko za jedan strip treba nekoliko godina da ga pročita, onda mu ne trebaju vrećice, tu se slažem s tobom *g*
Ako voliš s vremena ne vrijeme čitati stripove ili ih samo pregledavati i listati, kese ne valjaju. Naime, kada stavljaš u kesu i vadiš iz kese strip se pomalo haba (ponajviše oštri špicevi i rubovi). I tako nakon 50 puta od novog stripa dobiješ 3+ Za one koji jednom pročitaju (ili nijednom), kese mogu biti dobre.
Sve ovo naravno ako zanemarimo promjene u temperature i vlage u prostoriji. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8288 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 29/07/2012 : 17:37:55
|
quote: Originally posted by Paka01 Kupin i bacin vrećicu. Tako sam napravija sa svim izdanjima Agarthija šta sam do sada kupija.
Nije ni ekološki ni ekonomski opravdano - sad si već mogao imati 11 vrećica koje si mogao preprodati i investirati u sljedeći strip.![](icon_smile_big.gif) |
|
bvagner3
Senior Member
![](AvatarUpload/no-1-uvod[1].gif)
Croatia
2350 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 29/07/2012 : 18:06:18
|
Ja imam ostakljene vetrine,ali da nemam sigurno bih stripove stavljao u vrećice,prašina,vlaga(nagla promjena temperature u prostoriji) i sl.mogu našteti i novom stripu,a još više nekom starom. Eh da ako pušite u papir se uvuče miris duhana,ako je blizu kuhinje tu se mogu kondenzirati kojekakve smrdljive pare,tu su i svima poznate muhe koje koje sve zaseru,paučina,i ima još bezbroj razloga zbog kojeg bih preporučio vrećice.... |
#!?? |
Edited by - bvagner3 on 29/07/2012 18:46:01 |
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Posted - 29/07/2012 : 18:07:10
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Dranki
Pa kad ih čitaš izvadiš ih iz vrećice, kad završiš sa njima staviš ih u vrećicu da se ne sakuplja prašina na njima. Neko drži stripove u vitrinama bez zaštitnog stakla pa mu vrećice itekako trebaju. Naravno, pretpostavka je da čovjek volii urednost i čistoću. Ako neko za jedan strip treba nekoliko godina da ga pročita, onda mu ne trebaju vrećice, tu se slažem s tobom *g*
Ako voliš s vremena ne vrijeme čitati stripove ili ih samo pregledavati i listati, kese ne valjaju. Naime, kada stavljaš u kesu i vadiš iz kese strip se pomalo haba (ponajviše oštri špicevi i rubovi). I tako nakon 50 puta od novog stripa dobiješ 3+ Za one koji jednom pročitaju (ili nijednom), kese mogu biti dobre.
Sve ovo naravno ako zanemarimo promjene u temperature i vlage u prostoriji.
Ne znam kako zamišljaš proces stavljanja stripa u vrećicu, imam osjećaj da ga doživljavaš kao obuvanje za dva broja manju cipelu. Strip se ne haba kada ga stavljaš u vrećicu, vrećica je toliko tanka i savitljiva da nema natezanja sa njom, ili roman uđe iz prve ili se vrećica savije, ali ne pruža toliki otpor da se strip haba, više se haba dok ga držiš i okrećeš i premećeš po rukama, krilu, stolu, itd.. O vađenju iz vrećice da ne govorim, ne mogu zamisliti kako se prilikom vađenja iz vrećice bilo šta može pohabati, samo nagneš kesu i strip klizne iz nje. Za sve ostalo se slažem s tobom, nekome je smor stalno vaditi i vraćati u vrećicu, ali ti ljudi ne treba da kupuju vrećice. Ko je u dilemi da kupi vrećice, ja mu savjetujem da kupi. |
Edited by - Dranki on 29/07/2012 18:10:24 |
|
MisterYES
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/MYes.jpg)
Bosnia and Herzegovina
559 Posts
Member since 01/10/2003 |
Posted - 29/07/2012 : 18:52:11
|
Meni se vrećice zakon. Ne mora se sad nuzno svaki moguci strip zapakovati, ali neka malo draza izdanja, sto da ne.
A ni ove kutije nisu loše, koliko god lijepo izgledala kolekcija na polici, nekako su i ove kutije ono, baš sigurno pohranjivanje i mogu se drzati gdje god. |
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
![](AvatarUpload/images[8].jpg)
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 30/07/2012 : 00:37:25
|
Ja nisam bio ljubitelj kesica ali vidim da mi vecina stripova koje imam samo stoje na polici i to po nekoliko godina dok ne dodju na red za ponovno citanje... kad vec stoje tako pa nek bar budu u kesici, ne moze da im skodi a moze da ih spasi vlage i muva i kojecega. |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|