NINJA!!!!!! ...kad u ljetu sunce zaprži,stripovi se štancaju samo tako...e kada bi tako bilo kroz cijelu godinu.!
Pa i nisu baš, evo i ove godine još uvijek ni u jednom mjescu nismo imali 2 broja extra serije, izgleda i ove godine svega 12 brojeva umjesto 15, ne znam zašto još uvijek drže ono svaka 24 dana kada to odavno nije tako...!
kupio jutros i već poslao nasljedniku koji odmara kod babe u BiH __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRVARALICE uskoro
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nadam se da je prevedeno Tkac, ali bilo kako bilo ova prica se ne zaboravlja! Zanima me kako ce "sjesti" mladima koji je citaju po prvi put. Meni jos uvijek broj 5 na Zagi top listi.
Nadam se da je prevedeno Tkac, ali bilo kako bilo ova prica se ne zaboravlja! Zanima me kako ce "sjesti" mladima koji je citaju po prvi put. Meni jos uvijek broj 5 na Zagi top listi.
ovo sam čitao taman negdje u vrijeme kad se prikazivao "američki nindža" s m. dudikoffom :) jedna od kasnijih zagovorovih priča koja je na mene ostavila poseban dojam
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Medju najboljim Zagorovim serijalima,i neverujem da ce ikada biti prevazidjen. Jedino se plasim da ga ne poseru povratkom Tkaca i tako jos jedno remek delo ne unakaze.