Author |
Topic  |
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 25/08/2012 : 14:19:52
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by Zagor12
Ja ne želim biti Joker i Bane, a ni ostali moji vršnjaci. Znam samo jednog lika koji idealizira njih dvojicu... Meni su izvedbe glumaca zakon, a ne njihove profesije ili osobine. Recimo, isto tako mi je Walter White iz Breaking Bad super zato što ga je Bryan Cranston odlično odglumio... To ne znači da želim raspačavati metamfetamin .
Si siguran 
Potpuno . |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 25/08/2012 : 14:23:05
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Ja ne želim biti Joker i Bane, a ni ostali moji vršnjaci. Znam samo jednog lika koji idealizira njih dvojicu... Meni su izvedbe glumaca zakon, a ne njihove profesije ili osobine. Recimo, isto tako mi je Walter White iz Breaking Bad super zato što ga je Bryan Cranston odlično odglumio... To ne znači da želim raspačavati metamfetamin .
Si siguran 
Potpuno .
Onda si dovoljno mlad da ne vidis Nolanovu povrsnost i bezidejnost glede filmske adaptacije..u suprotnom bi pozelio da si Joker ili bar Walter White tek na jedan dan.
 |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22358 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 25/08/2012 : 14:52:58
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Jednostavno pitanje, šta mislite: filmovi snimani po čijim junacima su kvalitetniji?
S jedne strane Iron Man, Captan America, Thor, Hulk, The Avengers, eventualno Spider-man, X-men i Ghost Rider od najpopularnijih, a s druge Batman, Superman, Watchmen, Green Lantern itd.
Vaš glas ide...?
Eventualno Spider-Man, X-Men??? Eventualno??? Pa oni su još najbolji. Pogotovo X-Men. Kapetani, Thor, Hulkovi, pa čak niti Iron Mani nisu im ni do koljena.
Moj glas ide Marvelu, usprkos Nolanovim Batmanima. |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12106 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 25/08/2012 : 15:26:43
|
Nolanovi Batmani su odlicni i 2 Burtonova ali pored toga DC nije izdao ni jedan dobar film.
MArvelovi filmovi su raznovrsniji i skoro svaki lik je odlicno obradjen, a ne kao u DC Green Lantern i Superman.
Glasam za Marvel prevashodno zbog Sam Raimijevih Spidermana i zbog Iron Mana 1, Tora i Avengersa.
E a da su u pitanju stripovi glas bih dao DC |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2590 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 25/08/2012 : 16:18:03
|
quote: Originally posted by Windwalker
quote: Originally posted by -jeremija-
Jednostavno pitanje, šta mislite: filmovi snimani po čijim junacima su kvalitetniji?
S jedne strane Iron Man, Captan America, Thor, Hulk, The Avengers, eventualno Spider-man, X-men i Ghost Rider od najpopularnijih, a s druge Batman, Superman, Watchmen, Green Lantern itd.
Vaš glas ide...?
Eventualno Spider-Man, X-Men??? Eventualno??? Pa oni su još najbolji. Pogotovo X-Men. Kapetani, Thor, Hulkovi, pa čak niti Iron Mani nisu im ni do koljena.
Moj glas ide Marvelu, usprkos Nolanovim Batmanima.
Kume, ja se izvinjavam, ali meni su X-men negledljivi zbog izveštačenosti likova i činjenici da je sve podređeno Wolverineu i Jean Grey.
Prosto ne mogu da shvatim da neko može biti toliko plačipičkasto predstavljen kao Cyclops, da Nightcrawler izigrava epizodistu, da je Rogue tinejdžerka bez južnjačkog akcenta koja ne može ni da leti.
I zašto nema Gambita? (Ne spominji onu fegetsku varijantu iz X-men Originsa). X-meni su zabavna, dramatična, ali bezidejna i zbrzana trilogija. Nije ni čudo što su je restartovali.
Za Spideyja, ne znam. Isto tako zabavan film ali ni blizu Avengersima.
Na kraju, pogledaj da svi u omiljene stavljaju modernije produkcije Marvela, odnosno, one koje je radio Marvel Studios. Dve osobe ako su nabrojale Spider-mana i X-mene kao omiljene, seci mi glavu. |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 25/08/2012 : 17:23:25
|
svako ko je glasao za DC ocigledno ne zna sta trazi ovdi |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 25/08/2012 : 17:32:46
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
svako ko je glasao za DC ocigledno ne zna sta trazi ovdi
a da mozda nije u pitanju da je procijena stvorena na osnovu filmova, sobzirom da je tema Marvel vs. DC filmovi!?
mene ovaj stripovski dio foruma uopće ne zanima (citam samo Alan Forda i Usagi Yojimba, a ostalo ev. u prolazu pout Texa ili Sin City), ali ovdje imamo i mnogo drugih tema o kojima se raspravlja. Meni najzanimljivija ova filmaška! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 25/08/2012 : 18:26:34
|
ahahaha, komedijas :D
deder da se ispravim - "svako ko je glasao za DC FILMOVE" :P
okay? |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Krscho
Junior Member

Croatia
382 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 25/08/2012 : 18:39:36
|
quote: da je Rogue tinejdžerka bez južnjačkog akcenta koja ne može ni da leti
Kolko me sjecanje sluzi ona nije moglo letjeti odma na pocetku u samim stripovima nego tek kada je se borila s nekom mutanticom i toliko joj isisala moci da su joj super snaga i letenje ostale kao trajna moć nakon susreta s tom mutanticom. Ić prigovarati šta odma nema moc letenja je meni bezveze jer njezin story arc u x-men iflmovima je po meni zamisljen da je lik u konstantnoj borbi za normalnim životom jer nemoze nikoga dodirnoti bez da mu isise zivotnu energiju samim time to ostavlja psiohloske posljedice koje su po meni vidljive na momente ( npr. situacija s icemanom, bjezanje da dobije onaj lijek u trici, itd.) |
Edited by - Krscho on 25/08/2012 18:39:53 |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2590 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 25/08/2012 : 21:29:19
|
you tell me :D uradimo head count, i resen problem :D |
 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2959 Posts
Member since 06/03/2012 |
|
Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 26/08/2012 : 00:05:00
|
quote: Originally posted by King Warrior
Avengers me je dosta smorio, pogotovo prvi dio filma koji se kompletno odigrao na onom letecem objektu. Zavrsnica je izvadila stvar, i naravno Hulk kada je odalamio Thora i prebio Lokija. Za sada 5/10. cekam da izadje na blu-ray da jos jednom pogledam, mozda eventualno promjenim misljenje.
King, imas PM |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 26/08/2012 : 00:12:57
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
svako ko je glasao za DC ocigledno ne zna sta trazi ovdi
The expert has spoken! Vazno je onda da ti eto znas. Predlazem da se tema zakljuca, sve ostale rasprave su suvisne i nepotrebne. Lord Vader89 name je odrzo predavanje, koji kurac mi znamo i o cemu?
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
emirem
Advanced Member

10845 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 26/08/2012 : 01:14:58
|
Fifty-fifty...odrastao na Dc-ijevim,a bolji po razvijanju price Cudesni-Marvelovi filmovi... A od bonellijevih filmova volim i Spaghetti-Tex i Baklava-Zagor i Hurma-Mark... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 26/08/2012 : 08:32:01
|
DC. Burtonovi i Nolanovi Betmen filmovi, a i neki filmovi rađeni po stripovima koji takođe trenutno pripadaju po DC imprint (Road to Perdition) su sjajni, dok ima i dosta dobrih uradaka (par Supermena). Kod Marvela ima jako dobrih stvari (X-men serijal, Lijev Hulk, Kick-Ass, pa i prvi Iron-man), ali nisu u tom rangu sa gore pobrojanim (pogotovo Betmen filmovima - bez Šumijevih idiotarija). |
 |
|
Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts
Member since 14/05/2011 |
Posted - 26/08/2012 : 10:21:01
|
Ne slažem se s tako slabim ocjenama Marvel filmovima...svaki film je fenomenalan na svoj način Moj glas ide Marvelu jer su napravili više super herojskih filmova koji su meni odlični i stvarno se trude u obradi filmova. Marvel +1 |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 26/08/2012 : 10:41:22
|
Kvalitetniji? Malo ih je takvih.
DC: Superman 1, Batman 1+2, TDK, Watchmen, A History of Violence, Road to Perdition, Jonah Hex, RED.
Jel se ovo ti zajebavaš ili...? |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 26/08/2012 : 10:57:18
|
quote: Originally posted by Krscho
quote: da je Rogue tinejdžerka bez južnjačkog akcenta koja ne može ni da leti
Kolko me sjecanje sluzi ona nije moglo letjeti odma na pocetku u samim stripovima nego tek kada je se borila s nekom mutanticom i toliko joj isisala moci da su joj super snaga i letenje ostale kao trajna moć nakon susreta s tom mutanticom. Ić prigovarati šta odma nema moc letenja je meni bezveze jer njezin story arc u x-men iflmovima je po meni zamisljen da je lik u konstantnoj borbi za normalnim životom jer nemoze nikoga dodirnoti bez da mu isise zivotnu energiju samim time to ostavlja psiohloske posljedice koje su po meni vidljive na momente ( npr. situacija s icemanom, bjezanje da dobije onaj lijek u trici, itd.)
Tačno. Jedino što Ms Marvel nije mutant, ako se dobro sećam. U svakom slučaju, tu moć je "upila" pre nego što se pridružila X-menima.
A južnjački akcent? Imala ga je u svim stripovima otkad je predstavljena. I zašto nije neka mačka?
Zašto Storm ne priča onim epik glasom? I zašto je Phoenix predstavljen kao alter-ego same Jean Grey umesto što bi trebao da bude kosmička energija kojoj je potreban nosilac... Sve je to tako zbrzano, neuredno, glupo... |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22358 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 26/08/2012 : 10:57:39
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Kvalitetniji? Malo ih je takvih.
DC: Superman 1, Batman 1+2, TDK, Watchmen, A History of Violence, Road to Perdition, Jonah Hex, RED.
Jel se ovo ti zajebavaš ili...?
Ne, meni je zabavan film. Pomalo sam iznenadjen da je od mnogih kritikovan. Ne znam sta su ocekivali.  |
Edited by - King Warrior on 26/08/2012 10:58:31 |
 |
|
Topic  |
|