Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 14/09/2012 : 13:48:43
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by dosada
Rome je loš i zbog nepotrebne ušminkanosti, a priča je obična sapunica...sve u svemu ja sam si priuštil jednu epizodu i ta mi je bila previše (:
na temelju jedne epizode donijet zaključak o seriji kao cjelini?
pročitaj odgovor dolje... gle nekom treba da pročita određeni tekst nekoliko puta da ga shvati, netko ga shvati nakon prvog čitanja. Ista je stvar i sa filmovima.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 14/09/2012 : 13:51:05
|
i jel vidiš da se sve sjaji? Svi ispeglani, čisti i nakon par dana jahanja na konju nakon povratka s bojšnice :)))
naravno dosado, naravno
http://www.youtube.com/watch?v=NqzDrFX-cNs
ajde ne provociraj u prazno, neg pogledaj barem 1. sezonu pa se javi...sa povijesnim netočnostima naravno |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 14/09/2012 : 13:51:17
|
quote: pročitaj odgovor dolje... gle nekom treba da pročita određeni tekst nekoliko puta da ga shvati, netko ga shvati nakon prvog čitanja. Ista je stvar i sa filmovima....
postali smo u isto vrijeme. nisi primijetio? |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 14/09/2012 13:51:53 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 14/09/2012 : 13:56:03
|
quote: Originally posted by paro
i jel vidiš da se sve sjaji? Svi ispeglani, čisti i nakon par dana jahanja na konju nakon povratka s bojšnice :)))
naravno dosado, naravno
ajde ne provociraj u prazno, neg pogledaj barem 1. sezonu pa se javi...sa povijesnim netočnostima naravno
treba ti cijela sezona da vidiš ono kaj je vidljivo u par isječaka
gle, nek se ljudima sviđa i nek uživaj ali negirat očito vidljivo nema nikakvog smisla! Seriju (kompletnu) imam u kućnoj kolekciji i dobro sam upoznat s njom, jedino ju nemam namjeru gledat od početka do kraja s obzirom da me takav prikaz i priča ne zanimaju! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8584 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 14/09/2012 : 16:23:30
|
quote: Originally posted by dosada Seriju (kompletnu) imam u kućnoj kolekciji i dobro sam upoznat s njom, jedino ju nemam namjeru gledat od početka do kraja s obzirom da me takav prikaz i priča ne zanimaju!
Pa nisam znao da si takva stara iskusnjara, samo se nadam da filmove ne recenziraš nakon 15 odgledanih minuta |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 14/09/2012 : 16:41:47
|
quote: Originally posted by paro Ušminkanost uopće ne postoji...
pa stolovi im se sjaje koliko je sve ulašteno...a tek odječa, krvava i blještava!
čekaj malo nisam gledao seriju ali čemu čuđenje o tome da je sve ulašteno i blještavo pa nije valjda da mislite da su imali pohaban namještaj i odjeću, a da su kuće i hramovi izgledali kao što sada izgledaju pobogu, to je bilo carstvo kakvog nikad nije bilo ni grčka ni rimska arhitektura nije bila monokromatska da odete u prošlost, možda bi se i razočarali jer bi vam sve izgledalo šareno i kičasto npr. partenon - bio je bojan u žarke boje i osobno mi se više sviđa kao ruševina |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 14/09/2012 : 17:05:22
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by -jeremija-
Ovo ko nadmaši svaka čast:
Otpisani
Za 4 godine, u BGD-u 6 švabova ranjeno, jedan ubijen
O "Nepokorenom gradu" da ne pričam... Tu tek što ima provala...
O povijesnim netočnostima i krivotvorinama u tzv.NOB filmovima i serijama mogla bi se napisati prilično debela knjiga, u bar tri nastavka. Koja bi to bila komedija...
otpisani i nepokoreni grad se ne mogu uspoređivat otpisani su akciona, zajebantska serija, vrlo zabavna i nema nikakvih oslanjanja na stvarne događaje - plus ima nenadjebivu muziku nepokoreni grad je rađen po stvarnim događajima, koji su dramaturški 'obogaćeni' - dakle, ima dodataka, pretjerivanja... |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 14/09/2012 : 17:51:20
|
Meni je omiljeno u Otpisanima, tj. u Povratku Otpisanih kad se Prle, Tihi i Joca maskiraju u Nemce i prodju checkpoint u kubelwagenu, a Prle ima brkove k'o Kraljevicu Marko :D :D :D
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 14/09/2012 : 18:09:50
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by paro Ušminkanost uopće ne postoji...
pa stolovi im se sjaje koliko je sve ulašteno...a tek odječa, krvava i blještava!
čekaj malo nisam gledao seriju ali čemu čuđenje o tome da je sve ulašteno i blještavo pa nije valjda da mislite da su imali pohaban namještaj i odjeću, a da su kuće i hramovi izgledali kao što sada izgledaju pobogu, to je bilo carstvo kakvog nikad nije bilo ni grčka ni rimska arhitektura nije bila monokromatska da odete u prošlost, možda bi se i razočarali jer bi vam sve izgledalo šareno i kičasto npr. partenon - bio je bojan u žarke boje i osobno mi se više sviđa kao ruševina
Ovo šarenilo i ljepota su upravo vidljivi u Stoneovoj verziji Aleksandra... ma naravno to, ali poanta je u tome da se određene stvari žele prikazati na jedan nacin (prljavo, šokantno) i onda s eposla prihvate neke tetkice pa naprave krivo. Npr. kad konj jaše kroz šumu onda se mora dizati prašina i lišće, a jahač mora biti nakon par sati jahanja znojan i umoran! |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 14/09/2012 : 19:35:18
|
quote: Originally posted by paro
naravno dosado, naravno
ajde ne provociraj u prazno, neg pogledaj barem 1. sezonu pa se javi...sa povijesnim netočnostima naravno
odlican klip..referira na ono o cemu sam govoria u Gladiatoru..nema sanse da bi Rimljani dozvolili takticku neorganiziranost.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 15/09/2012 : 07:01:58
|
quote: Originally posted by Mairosu
Meni je omiljeno u Otpisanima, tj. u Povratku Otpisanih kad se Prle, Tihi i Joca maskiraju u Nemce i prodju checkpoint u kubelwagenu, a Prle ima brkove k'o Kraljevicu Marko :D :D :D
ne zaboravi da je druga polovina 44 i wehrmacht i ss su primali svašta u svoje redove tako da to nije bilo tako veliko čudo + čak i original njemački soldati bili su zapušteniji i dok je prije to bila više iznimkom kasnije je bilo gotovo pravilo...opet s druge strane ja en bih tako ulazio u grad pred krigerom, doduše oni nisu znali da ih ovaj očekuje |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 15/09/2012 : 10:15:13
|
quote: Originally posted by rommel
ne zaboravi da je druga polovina 44 i wehrmacht i ss su primali svašta u svoje redove tako da to nije bilo tako veliko čudo + čak i original njemački soldati bili su zapušteniji i dok je prije to bila više iznimkom kasnije je bilo gotovo pravilo...opet s druge strane ja en bih tako ulazio u grad pred krigerom, doduše oni nisu znali da ih ovaj očekuje
Ma Povratak Otpisanih manje više, ali kad vidim one slepčine sa naočarima k'o Dobrica Ćosić (znači hipsterske samo tako) A ČUVA STRAŽU |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 15/09/2012 : 11:16:48
|
btw ono nije bio kubelwagen vec krad - kraftrad |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/09/2012 : 11:23:22
|
Vid' zaista. Ceo zivot u zabludi da je kubelwagen onaj motor sa aksesorijom. Hvala na ispravci. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 30/03/2014 : 18:15:51
|
Evo Krugeru, digao sam topic da se ti ne moraš s tim zamarati, hajde sad tu slobodno piši |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19708 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 30/03/2014 : 20:00:45
|
Fala mladjo.
Zanimljiv topic jako. Rado bih sudjelovao u nekim temama koje su ovdje bile, ali nema smisla vraćat se na to nakon par godina.
Ajde krugeru... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17115 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 30/03/2014 : 21:15:39
|
film Kralj Arthur ( iz 2004 godine ) ima dosta povijesnih netočnosti, teško je reći u kojem obimu jer se radi o bajci ili legendi. arthurovi vitezovi se u filmu prikazuju kao sarmati osim jednog, koji po odjeći i naoružanju liči na skita ( u njegovom društvu je ptica, vjerojatno jastreb. mislim kako se ne radi o sokolu jer je sokol veća ptica, možda i griješim jer se baš previše ne razumijem u ptice ), nigdje u filmu nije spomenuto kako je to skit već ga trpaju i isti “ koš “ sa sarmatima |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17115 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19708 Posts
Posted - 31/03/2014 : 10:19:49
|
quote: Originally posted by Windwalker
Što je film više povijesno točniji, to je dosadniji i za zaspat.
The End
Ne bih se slozio, bio tocan ili metocan, zanimljivost ovisi iskljucivo o ljudima koji rade na njemu. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19708 Posts
Posted - 31/03/2014 : 11:04:51
|
quote: Originally posted by Windwalker
Što je film više povijesno točniji, to je dosadniji i za zaspat.
The End
Ne bih se slozio, bio tocan ili metocan, zanimljivost ovisi iskljucivo o ljudima koji rade na njemu. |
|
|
|
Topic |
|