forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus - Magicni Vjetar 41-44
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/10/2012 : 22:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Još koji dan i MV je finito... nevjerojatno kako je ovo relativno brzo prošlo.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/10/2012 : 09:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

pa to je prednost tih 3/1 knjiga....izgleda skupo ali kad sve uzmeš i zbrojiš i nije...ta brzo dobiješ kompletan serijal te je to izdanje za duge godine(skoro da neuništljivo)...
baš me zanima kad če AC tim tempom završit Magičnog....za nekih 2o godina...možda....
zbog toga volim Libellus, nije jeftin ali kad daš novce bar znaš da dobiješ nešto kvalitetno za njih...i da neće stat na 6 broju...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tome272
New Member

Croatia
109 Posts

Member since 09/08/2010

Posted - 20/10/2012 : 12:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tome272 a Private Message  Reply with Quote
Od danas u prodaji MV 41-43.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11913 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/10/2012 : 20:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tome272

Od danas u prodaji MV 41-43.

Odlicno ! Jel to znaci da su izasle i Pricew iz baze drugde 8?
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 22/10/2012 : 20:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
a šta je sa 44??

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/10/2012 : 21:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

a šta je sa 44??

Odustali od zadnje knjige jer im kao fali jedna priča ;)

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/10/2012 : 22:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

quote:

a šta je sa 44??

Odustali od zadnje knjige jer im kao fali jedna priča ;)

sad je dado crta...več je na 4 tabli....
poznata stvar...tiskara Suton, nije pojam za brzinu....trebala bi i 4-ka skoro...

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/11/2012 : 12:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Kad će više MV 44?
Završio sam sa svim knjigama i čekam napokon kraj sage.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/11/2012 : 13:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Kad će više MV 44?
Završio sam sa svim knjigama i čekam napokon kraj sage.

da, prosto da čovjek ne povjeruje...neku zlu kob vuće taj Magični kod nas,,,toliko pokusa...sve manjeviše propast,... i još sad kad konačno netko izdao do kraja...kraja nikako.....
ali kod Libellusa je taj kraj bar siguran...ja mislim da su u pitanju sati ne dani da stigne i ta 44 knjiga...
i sve to u 4-5 godina, nije loš tempo.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/11/2012 : 14:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
ali kod Libellusa je taj kraj bar siguran...ja mislim da su u pitanju sati ne dani da stigne i ta 44 knjiga...
i sve to u 4-5 godina, nije loš tempo.

Mada mi se sada steglo oko srca jer zbilja ne želim da završi.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1700 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 04/11/2012 : 15:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Kad li će kod nas da stigne? A sve mi se čini da moram požuriti i prvo kupiti poslednju knjigu, jer mi se čini (sad ide sočna psovka) da će svi prvo da kupuju nju.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/11/2012 : 15:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

Kad li će kod nas da stigne? A sve mi se čini da moram požuriti i prvo kupiti poslednju knjigu, jer mi se čini (sad ide sočna psovka) da će svi prvo da kupuju nju.

Ja sam odavno svoj primjerak rezervirao.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/11/2012 : 08:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

onda navalite,upravo izašla!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 05/11/2012 : 09:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ovaj posljednji broj 131 ima 212 stranica, a koliko ima broj 130? Jer na s.com stoji da ima ova knjiga 390 stranica - greska ili ima neki dodatak?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/11/2012 : 09:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Ovaj posljednji broj 131 ima 212 stranica, a koliko ima broj 130? Jer na s.com stoji da ima ova knjiga 390 stranica - greska ili ima neki dodatak?

mislim da je bilo govora o nekom dodatku, sad dal je to prevod sa talijanskog ili su Libellusovci nešto po svoje....neznam...
u svakom slučaju ta zadnja knjiga sadrži samo dva broja...original 130 i 131(sa 212 stranica), onda očekujem 5o stranica dodatka...
ajde magicoventovci objasnite nam.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/11/2012 : 09:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Poli

mislim da je bilo govora o nekom dodatku, sad dal je to prevod sa talijanskog ili su Libellusovci nešto po svoje....neznam...
u svakom slučaju ta zadnja knjiga sadrži samo dva broja...original 130 i 131(sa 212 stranica), onda očekujem 5o stranica dodatka...
ajde magicoventovci objasnite nam.

da quotam sebe malo....
ima dodatak sa razgovorima 10 avtora koji su radili na Magičnom, tako kaže Dado na Libellus forumu,topic MV 41-44 prvi post....
Manfredi,Barbati,Frizenda...........zanimljivo

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 05/11/2012 : 10:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Uskoro se bacam na zadnje knjige, jedva čekam!
Svaka čast Libellusu, objavili su cijeli serijal nevjerojatnom brzinom!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 05/11/2012 : 12:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Znači, izašao je konačno i taj zadnji broj... Supač! Za CRŠ je samo on falio.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 05/11/2012 : 16:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

ja progutao ove tri...stvarno odličan serijal...kada završi trebalo bi to sve ispočetka pročitati...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/11/2012 : 16:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
velik poso zavrsen, cestitam.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 05/11/2012 : 19:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dcopic

ja progutao ove tri...stvarno odličan serijal...kada završi trebalo bi to sve ispočetka pročitati...

Ja planiram za jedno godinu-dve krenuti od početka, baš će biti gušt još jednom sve pročitati!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 05/11/2012 : 20:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay

pa to je prednost tih 3/1 knjiga....izgleda skupo ali kad sve uzmeš i zbrojiš i nije...ta brzo dobiješ kompletan serijal te je to izdanje za duge godine(skoro da neuništljivo)...
baš me zanima kad če AC tim tempom završit Magičnog....za nekih 2o godina...možda....
zbog toga volim Libellus, nije jeftin ali kad daš novce bar znaš da dobiješ nešto kvalitetno za njih...i da neće stat na 6 broju...

U neku ruku si u pravu.
U stvari ne u neku, nego si potpuno u pravu.
Treba odvagnuti, i pratiti nešto što nam se sviđa onda se to brzo izgura.
Kad se čovjek "raspline" u praćenju puno kojekakvih serijala onda nastaju problemi, financijski.

Što se tiče Libellusa drago mi je da sam izgurao MV-a, ostalo mi je još sedam zadnjih knjiga za cijeli serijal.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/11/2012 : 21:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Znaci Libellus je objavio 131 broj MVa u samo 6 godina i tri mjeseca ili 21 broj godisnje!

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 05/11/2012 : 21:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Znaci Libellus je objavio 131 broj MVa u samo 6 godina i tri mjeseca ili 21 broj godisnje!

A realno, dosta nas je matorih, ne bi ni dočekali neki sporiji ritam. Samo živo!

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19107 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/11/2012 : 09:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DKoor

quote:
Originally posted by D.J.

A realno, dosta nas je matorih, ne bi ni dočekali neki sporiji ritam. Samo živo!

baš mi žao što se moram složit sa tobom....
bojao sam se za Carsona jako....baš mi milo zbog njega...

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000