Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Misko iz Darwooda
New Member
![](icon_star_gold.gif)
171 Posts
Member since 26/02/2007 |
|
Krscho
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/037.jpg)
Croatia
380 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 22/10/2012 : 20:26:49
|
quote: Originally posted by veber
quote: Originally posted by Dr. Westax
quote: Originally posted by Krscho
Nije kompliment nego kritika i onda očekuješ da ti recimo ljudi izvan Zg-a dođu na CRŠ. Pa naravno da ti neće doć. Ja sam u zg-u doma al da živim recimo u Rijeci, zanimam se za CRŠ, uz to i radim još i moram recimo dogovarat smjene kako bi išo na CRŠ i onda da vidim 5 dana prije početka istoga nema nikakvog programa bi reko zajebi to jer em takvi ljudi nebi stigli se vremenski poslozit da dodu na nekog im gosta sta ce bit sta ih zanima em se vidi vrhuanc organizacije od strane organizatora.
Uvjek za neki event se radi program mjesec dana ranije, pogotovo za nešto na nacionalnoj razini, CRŠ ovo C je Croatian ne Hrvatski ne ZRŠ Zagrebački Roman Show jer oni drugi izvan zg-a ti se neće mučiti truditi doć jer ako bi htjeli doć bi trebali uanprijed isplanirati zbog već spomenutog primjera poslovnih obaveza... iz godine u godinu sve lošije ovo postaje, ko da ste se sjetili prošli tjedan to organizirat a ne mjesecima već radite na tomu
Potpuno točno! Iz Rijeke sam i baš sam danas razmišljao ima li smisla dolaziti kada ni oni sami ne znaju što će i kada će biti ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif)
program je stavljen i jako dobro znamo što će biti i kad će biti. A i više stvarno ne razumijem ovo s programom jer barem Vi s foruma znate da su subota i nedjelja udarni dani festivala i da svi gosti i u subotu i u nedjelju imaju i razgovore s publikom i crtanja i potpisivanja za publiku.Moja greška je što nije stavljen ranije ali to nije napravljeno namjerno već postoje određene okolnosti i privatni problemi zbog kojih se to desilo.
sljedeće godine ćete obadva na pm dobit program 10.09 pa ću ga onda dopunjavati i mijenjati. Dosta autora je prihvatilo naš poziv i za ovu i za sljedeću godinu ali dosta autora je i otkazalo gostovanje. Napr. gostovanje g. Pasamonika i g. Peetersa dogovorili smo 26.9.
Nije sve crno bijelo,ima tu i dost sive.
znam da je moja kritika makar utemeljena bila pregruba i nisam htio ispast sad neki dežurni glavni kritičar il nešto, svjestan sam i sam da neke stvari je teško organizirati, lack of kako se to kaže "profesionalnog ponašanja" s moje strane
Ak oti treba pomoć u nečemu slobodno se javi mi na pm, drage volje ako ne ovaj crš bi rado pripomognuo s sljedećim ako na ikoji način neke od mojih vještina se mogu iskoristiti |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
veber
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 22/10/2012 : 20:33:12
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Nije kompliment nego kritika i onda očekuješ da ti recimo ljudi izvan Zg-a dođu na CRŠ. Pa naravno da ti neće doć. Ja sam u zg-u doma al da živim recimo u Rijeci, zanimam se za CRŠ, uz to i radim još i moram recimo dogovarat smjene kako bi išo na CRŠ i onda da vidim 5 dana prije početka istoga nema nikakvog programa bi reko zajebi to jer em takvi ljudi nebi stigli se vremenski poslozit da dodu na nekog im gosta sta ce bit sta ih zanima em se vidi vrhuanc organizacije od strane organizatora.
Uvjek za neki event se radi program mjesec dana ranije, pogotovo za nešto na nacionalnoj razini, CRŠ ovo C je Croatian ne Hrvatski ne ZRŠ Zagrebački Roman Show jer oni drugi izvan zg-a ti se neće mučiti truditi doć jer ako bi htjeli doć bi trebali uanprijed isplanirati zbog već spomenutog primjera poslovnih obaveza... iz godine u godinu sve lošije ovo postaje, ko da ste se sjetili prošli tjedan to organizirat a ne mjesecima već radite na tomu
Potpuno točno! Iz Rijeke sam i baš sam danas razmišljao ima li smisla dolaziti kada ni oni sami ne znaju što će i kada će biti ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif)
program je stavljen i jako dobro znamo što će biti i kad će biti. A i više stvarno ne razumijem ovo s programom jer barem Vi s foruma znate da su subota i nedjelja udarni dani festivala i da svi gosti i u subotu i u nedjelju imaju i razgovore s publikom i crtanja i potpisivanja za publiku.Moja greška je što nije stavljen ranije ali to nije napravljeno namjerno već postoje određene okolnosti i privatni problemi zbog kojih se to desilo.
sljedeće godine ćete obadva na pm dobit program 10.09 pa ću ga onda dopunjavati i mijenjati. Dosta autora je prihvatilo naš poziv i za ovu i za sljedeću godinu ali dosta autora je i otkazalo gostovanje. Napr. gostovanje g. Pasamonika i g. Peetersa dogovorili smo 26.9.
Nije sve crno bijelo,ima tu i dost sive.
znam da je moja kritika makar utemeljena bila pregruba i nisam htio ispast sad neki dežurni glavni kritičar il nešto, svjestan sam i sam da neke stvari je teško organizirati, lack of kako se to kaže "profesionalnog ponašanja" s moje strane
Ak oti treba pomoć u nečemu slobodno se javi mi na pm, drage volje ako ne ovaj crš bi rado pripomognuo s sljedećim ako na ikoji način neke od mojih vještina se mogu iskoristiti
ovaj Crš uživaj ,za sljedeći te gonim![](icon_smile_big.gif) napiši mi broj na pm pa se čujemo. sutra idem u Rijeku po originale Mirka Ilića za izložbu koja će biti u Kačićevoj i vjerujem da ćete svi uživati. Malo je dalje od Tvornice al gledaćemo da ju produžimo koji dan. Nije na programu ,budemo dodali al u Tvornici u Velikom pogonu budu i originali Roberta Solanovića Boba i Darka Perovića
Osim plakata bit će i serigrafije numerirane i potpisane od autora. Ove godine čak tri Texa,Bruzzo,Perović,Peka.
|
Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum. |
|
veber
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 20:33:59
|
quote: Originally posted by Misko iz Darwooda
tko će voditi školu crtanja stripa?
Maja Duvnjak |
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 20:34:27
|
quote: Originally posted by hrvoje23
Bilo bi dobro da se program promijeni i na služenoj stranici. Još uvijek stoji prošlogodišnji.
Bude. |
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 20:37:17
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
quote: Originally posted by Misko iz Darwooda
tko će voditi školu crtanja stripa?
Učitelj crtanja stripa.
točnije učiteljica crtanja stripa![](icon_smile.gif)
u subotu izvan službenog dijela očekujemo u Kačićevoj oko četrdesetak klinaca na školi crtanja stripa i to mi je osobno jako drago |
|
jang
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images(114).jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 22/10/2012 : 21:03:24
|
quote: Originally posted by Paka01
Koliko će koštat serigrafije? ![](icon_smile.gif)
Ovisno o tome kakve prihode imaš. Gleda se zanimanje i krvna grupa, potreban je rodni list i uvjerenje o nekažnjavanju... ;) |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
|
logossun
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/BACCHUS.JPG)
135 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 22/10/2012 : 21:06:33
|
Sve je to lijepo i Slaven zna da se ja držim i dobrog i lošeg--- ali upravo zato što znam da je na CRŠ-u radio već 8 mjeseci, zvao, mailao, dogovarao, pregovarao, katastrofa je da se program pojavljuje na 10. stranici ovog foruma onog tjedna kad je i CRŠ. Time se JAKO hendikepira broj potencijalnih posjetitelja, a TO je cijela poanta svega - na kraju i Slavenovog truda. OSNOVNI program (i jedan plakat, ma kakav bio) treba biti gore što prije, pa makar se kasnije dopunjavao više puta. Shvaćam da se stvari jako puno mijenjaju kroz organizaciju, ali nema veze - glavno da je NEŠTO uvijek tamo gdje treba (recimo, na stranicama CRŠ-a i dalje je stari program). Ako ćemo biti zahvalni na samom postojanju CRŠ-a i Slavenu što ga gura, što ja definitivno jesam, trebamo sagledati i stvarne probleme koji se stalno rade a nisu teški za premostiti. Ja se javljam volonterski da za sljedeću godinu (ako CRŠ-a još bude) stavljam barem te novosti čim se utvrde. A držim palčeve da sve ispadne kako treba ove godine! |
Denis Pajtak, 0981320580, logossun@gmail.com |
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 21:17:06
|
quote: Originally posted by jang
ako može jedan info u vezi crtanja autora? djelit če se brojevi? gdje in kada? ili samo dođeš i staneš u red?
djelit će se brojevi na pultu Udruge Crš. za crtanja u subotu brojevi će ić nešto prije 11. sati. Jedan dio brojeva staviću sa strane za posjetitelje izvan Zagreba. Nećemo za crtanje jednog autora podijeliti napr. 50 brojeva već ću se u petak dogovoriti s autorima koliko ko može podnijeti crteža. Za Lloyda većina Vas zna da je mašina i crta jako brzo.
Osobno ću se potruditi da Vam svima izađem u susret što se tiče crteža i potpisa ali usitinu za kvalitetu crteža i inspiraciju autora ne mogu odgovarati![](icon_smile.gif) |
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 21:18:45
|
Koliko će koštat serigrafije? ![](icon_smile.gif)
100 kuna. kako se broj serigrafija smanjuje tako cijena raste![](icon_smile.gif)
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 22/10/2012 : 21:19:00
|
quote: Originally posted by logossun
Sve je to lijepo i Slaven zna da se ja držim i dobrog i lošeg--- ali upravo zato što znam da je na CRŠ-u radio već 8 mjeseci, zvao, mailao, dogovarao, pregovarao, katastrofa je da se program pojavljuje na 10. stranici ovog foruma onog tjedna kad je i CRŠ. Time se JAKO hendikepira broj potencijalnih posjetitelja, a TO je cijela poanta svega - na kraju i Slavenovog truda. OSNOVNI program (i jedan plakat, ma kakav bio) treba biti gore što prije, pa makar se kasnije dopunjavao više puta. Shvaćam da se stvari jako puno mijenjaju kroz organizaciju, ali nema veze - glavno da je NEŠTO uvijek tamo gdje treba (recimo, na stranicama CRŠ-a i dalje je stari program). Ako ćemo biti zahvalni na samom postojanju CRŠ-a i Slavenu što ga gura, što ja definitivno jesam, trebamo sagledati i stvarne probleme koji se stalno rade a nisu teški za premostiti. Ja se javljam volonterski da za sljedeću godinu (ako CRŠ-a još bude) stavljam barem te novosti čim se utvrde. A držim palčeve da sve ispadne kako treba ove godine!
Mislim da nije problem za volontere (i ja sam se javio još prije godinu dana pa me Slaven angažirao tek u nedjelju) nego je problem što ni on nije znao koji gosti mu dolaze do prije 2 tjedna. |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Posted - 22/10/2012 : 21:33:06
|
quote: Originally posted by jang
ako može jedan info u vezi crtanja autora? djelit če se brojevi? gdje in kada? ili samo dođeš i staneš u red?
djelit će se brojevi na pultu Udruge Crš. za crtanja u subotu brojevi će ić nešto prije 11. sati. Jedan dio brojeva staviću sa strane za posjetitelje izvan Zagreba. Nećemo za crtanje jednog autora podijeliti napr. 50 brojeva već ću se u petak dogovoriti s autorima koliko ko može podnijeti crteža. Za Lloyda većina Vas zna da je mašina i crta jako brzo.
Osobno ću se potruditi da Vam svima izađem u susret što se tiče crteža i potpisa ali usitinu za kvalitetu crteža i inspiraciju autora ne mogu odgovarati![](icon_smile.gif)
A za crtanje u petak kad bi tribalo doć po brojeve? Koliko vidim po programu tada crtaju Lloyd i Solanović, pa da znam kad se uputiti. Al oke, lako je za njih, mene zanima npr Adi Granov koji crta dosta sporo, pa amo reć da ja u subotu uzmem broj i ne stignem na red. Pretpostavljam da se u nedilju brojevi onda nastavljaju di su stali u subotu? |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 22:08:07
|
Osobno ću se potruditi da Vam svima izađem u susret što se tiče crteža i potpisa ali usitinu za kvalitetu crteža i inspiraciju autora ne mogu odgovarati![](icon_smile.gif) [/quote]
A za crtanje u petak kad bi tribalo doć po brojeve? Koliko vidim po programu tada crtaju Lloyd i Solanović, pa da znam kad se uputiti. Al oke, lako je za njih, mene zanima npr Adi Granov koji crta dosta sporo, pa amo reć da ja u subotu uzmem broj i ne stignem na red. Pretpostavljam da se u nedilju brojevi onda nastavljaju di su stali u subotu? [/quote] Osobno ću se potruditi da Vam svima izađem u susret što se tiče crteža i potpisa ali usitinu za kvalitetu crteža i inspiraciju autora ne mogu odgovarati![](icon_smile.gif)
Nema nastavljanja,sve će biti riješeno u subotu. Ako Adi kaže da može nacrtati deset ili manje crteža onda će se bacati kockice i to će biti najpoštenija varijanta![](icon_smile.gif) |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 22:10:50
|
C, sranje. Ništa, probat ćemo pa kako bude.
ne bojim se ja da ćeš ti ostat bez crteža od Granova![](icon_smile.gif)
samo ne znam zašto se ti bojiš![](icon_smile_big.gif)
možda te savjest zbog nečeg peče![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Posted - 22/10/2012 : 22:12:29
|
Možda sam ti prošle godine reka da te neću gnjavit sa 1000 pitanja, a evo me opet na istome? ![](icon_smile_big.gif) |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 22:13:49
|
Možda sam ti prošle godine reka da te neću gnjavit sa 1000 pitanja, a evo me opet na istome? ![](icon_smile_big.gif)
Nema problema, budeš i ti volonter sljedeće godine![](icon_smile_big.gif) |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Posted - 22/10/2012 : 22:16:48
|
Eto na ![](icon_smile_big.gif) Al čak je i moguće, taman zadnja godina faksa i (lažem sam sebe) neće bit puno posla oko učenja ![](icon_smile_big.gif) |
|
veber
Senior Member
![](avatars/003.jpg)
1137 Posts
Posted - 22/10/2012 : 22:23:52
|
Eto na ![](icon_smile_big.gif) Al čak je i moguće, taman zadnja godina faksa i (lažem sam sebe) neće bit puno posla oko učenja ![](icon_smile_big.gif)
nema moguće i nemoguće sad kad je dogovoreno![](icon_smile_big.gif)
idem za poslom,čujemo se, svakako pogledaj izložbu Mirka Ilića u Galeriji i biblioteci stripa Kačićeva 6a |
|
Amos
Senior Member
![](AvatarUpload/biblical-scholar.gif)
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 23/10/2012 : 12:02:25
|
Po ovom gore rasporedu ispada da Janjetov neće potpisivati već samo crtati? Šteta, jer ako ne budem imao vremena čekati ili ne uspijem uhvatiti crtež, mislio sam barem potpis..
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
faver
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
163 Posts
Member since 10/11/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |