Znači, gledajući ovaj raspored, Lloyd neće imati potpisivanja ili što? Pitam tek da znam da ne glumim padobranca tamo...
Dragi marame, što misliš, koliko je potrbno za jedan potpis? A recimo u Lloydovom slučaju ni za crtež ne treba puno više. Očito je da za autore koji ne crtaju stoji da samo potpisuju.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Znači, gledajući ovaj raspored, Lloyd neće imati potpisivanja ili što? Pitam tek da znam da ne glumim padobranca tamo...
Dragi marame, što misliš, koliko je potrbno za jedan potpis? A recimo u Lloydovom slučaju ni za crtež ne treba puno više. Očito je da za autore koji ne crtaju stoji da samo potpisuju.
Ovdje je slučaj obratan, pretpostavljam da će se poslije crteža moći ovu dvojicu pitat za potpis
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Kada će se u kinu Europa u sklopu CRŠ-a moći besplatno pogledati oba nastavka Iron Mana? Zanima me dan i vrijeme. Da ih pogledam opet u kinu prije nego što treći dio dođe .
Nista od toga nazalost, bar sam tako cuo.
Jel netko može nešto za sigurno napisati o ovome ?
Na sajtu Stripovi.com od jučer stoji : Iako će se glavnina programa predavanja i tribina (kao i burze) odvijati u prostorima Tvornice kulture, bit će sadržaja i na drugim lokacijama, poput kina Europe, gdje ćete moći besplatno pogledati oba nastavka Iron Mana.
Evo da sam i jednom zadovoljan otišao sa sajma.....došao na otvorenje oko 10.30 i ubrao Bijelog Lamu + Ofucani holivudski film + Gospodare Ječma (Bookglobe) za 270 kn.......savršeno.
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Evo,sutra ću,nadam se,imati po prvi puta priliku prisustvovati CRŠU,pa daj mi recite,kakve su cijene na sajmu ? (što se tiče američkih stvari)
A ono, ima sniženja, al ništa specijalna.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ima li netko da je bio na promociji Neretljanskog gusara? Uzeo sam jučer kod Lastana Strip reviju i moram priznati da je jako dobar. Baš me zanima kad će biti i strip album.
Kupio sam Inhumans(marvel knights) za 90 kn,Akira volume 3 za 50. Štand Stripovi Na Kvadrat je imao regularne cijene,bez ikakvih popusta ( govorim o američkim izdanjima). Šteta.
Lijepo i ugodno, dobra atmosfera, dosta zujanja od štanda do štanda i razgovora s izdavačima i prodavači(ca)ma...
...i hrpa potrošene love, najviše na Fibrina izdanja "s greškom" (a ne pronađoh nijednu na ovome što sam kupio), ali i na nova PP i Dagda izdanja, te nešto Amerikanaca kod Pajtaka.
Ugođaj znatno bolji nego prethodnih godina u ZKM-u!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Iskreno, meni je ova Tvornica za mislim tribine su u kafiću, a crtanja su na galeriji, koja je toliko uska da uz stol ne mogu dvije osobe normalno stati, i ovo s brojevima uopće nije funkcionalno, pogotovo na onakvom prostoru.
Je, malo je sjebano sa brojevima, al Tvornica je bolji prostor od kina europa i svega drugoga di su do sada bila crtanja. Sve je na istome mistu i meni je to najbitnije, da ne triba ić tamo vamo da bi se naša svaki (meni zanimljiv) dio crša.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Je, malo je sjebano sa brojevima, al Tvornica je bolji prostor od kina europa i svega drugoga di su do sada bila crtanja. Sve je na istome mistu i meni je to najbitnije, da ne triba ić tamo vamo da bi se naša svaki (meni zanimljiv) dio crša.
pa otprilike ti od kica do medijateke ili europe, treba jednako koliko od malog do velikogpogona da su u Kino Europa brojevi bilo bi super, svi sjede lijepo, aovaj crta jedan crtež, kada završi sljedeći broj pristupi i to je to, meni iskreno tamo puo draže
Moglo je to bit tako i tu u Tvornici da je neko čita brojeve, al eto Ne žalin se, meni je bilo super