Veliko zadovoljstvo mi je najaviti da će na ovogodišenjem festivalu biti i promocija stripa "Zlatka" Krešimira Zimonjića a koju će izdati izdavačka kuća Fibra. g. Zimonjić će u subotu 27.10 za publiku potpisivati "Zlatku" na Fibrinom pultu
Originally posted by veber bude ti zlato mamino copypejstalo tomahawk u petak što si zapeo za taj program ionako ćeš sva tri dana i noći bit na Cršu a ja ću ti plaćati cugu u nedilju sam imao vizije da radim na prpgramu upravo
super slavene, baš mi je trebao neko da mi plaća cugu na CRŠ-u! Vidiš, čim te pozovemo odmah se javljaš... I neka ti Veli duh pošalje što bolje vizije da što bolje uradiš program! Haugh!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Originally posted by veber bude ti zlato mamino copypejstalo tomahawk u petak što si zapeo za taj program ionako ćeš sva tri dana i noći bit na Cršu a ja ću ti plaćati cugu u nedilju sam imao vizije da radim na prpgramu upravo
super slavene, baš mi je trebao neko da mi plaća cugu na CRŠ-u! Vidiš, čim te pozovemo odmah se javljaš... I neka ti Veli duh pošalje što bolje vizije da što bolje uradiš program! Haugh!
kajn problem ovoe godine neću za otvorenje točiti ništa, al budem u subotu kad se okupe traperi ilti ljubitelji stripa iliti kolekcionari otvorio neku flašu mučenice ,i domaću i američku
program gotov, al ko ostane kratkih rukava budemo za crtež i potpis išli na ruku i izvan službenog dijela.. kuća časti, 15. JE CRŠ!!!!!!!
Jako se veselim festivalu jer ću ove godine raditi na jednom od štandova.Vidimo se ljudi!
Ajde super! Rješavaš se viška stvari?
LoL Ni govora! Idem tamo raditi na štandu neke izdavačke kuće, skupljati autograme i skice, družiti se sa stripoljupcima, razbijati mitove o tome da sam muško i tako to...
Originally posted by grofica Varga LoL Ni govora! Idem tamo raditi na štandu neke izdavačke kuće, skupljati autograme i skice, družiti se sa stripoljupcima, razbijati mitove o tome da sam muško i tako to...
Ma lupi ti fotku k'o od majke rođenu pa ćeš razbiti mit :D
Originally posted by grofica Varga LoL Ni govora! Idem tamo raditi na štandu neke izdavačke kuće, skupljati autograme i skice, družiti se sa stripoljupcima, razbijati mitove o tome da sam muško i tako to...
Ma lupi ti fotku k'o od majke rođenu pa ćeš razbiti mit :D
Pa zar nije dovoljno da se na fotki vidi kako nemam adamovu jabučicu!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Dolazim...ne smije se propustit okršaj bagija i ojra
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.