Nesretnoj Željki ´crno se piše´... Crna Željka˝preživljava˝ svoj nesretan urok da se uvijek iznova nalazi u začaranom krugu nevolja, od zlostavljanja od strane svoje tete, vršnjaka u školi, pa zatim i od strane sulude vanzemaljske rase koja se baš nešto namjeračila upravo na nju.
Crna Željka mi je super i želio bi je što prije vidjeti u tiskanom izdanju. Sada, 22 str je možda malo da netko objavi kao samostalan album ali s još jednom epizodom te duljine zašto ne. Pokušaj kod Mentora, StripOsa ili 2X2
Odličan kolor i dobar crtež. Ovj strip bi trebalo objaviti u formi albuma (kad se sakupi dovoljno materijala). U medjuvremenu moglo bi da se objavi po delovima u nekoj reviji koja ima povremeno i kolorni tisak, poput Novakovićeve Strip revije ili Macanovog Q stripa. Bilo bi šteta da taj strip ostaje neobjavljen... (jedino mi se ova naslovnica ne svidja...)
Odličan kolor i dobar crtež. Ovj strip bi trebalo objaviti u formi albuma (kad se sakupi dovoljno materijala). U medjuvremenu moglo bi da se objavi po delovima u nekoj reviji koja ima povremeno i kolorni tisak, poput Novakovićeve Strip revije ili Macanovog Q stripa. Bilo bi šteta da taj strip ostaje neobjavljen... (jedino mi se ova naslovnica ne svidja...)
Tnx, primljeno na znanje. A naslovnica, kakva takva je brzopotezno :)
Ko je u Osijeku, blizini Osijeka, ili pak u prolazu u naredna 2 tjedna, može skoknut u Galeriju unutar Primijenjene škole, pa iščitati sve zadnje stripove međ kojima je i CŽ.
Još uvjek ne objavljena Crna Željka je sada evo i na Modesty-u u engleskoj inačici (Bloody Patricia) ali i u novijoj verziji priče.
Veliko hvala prijatelju Žiki Tamburiću i Tijani Tamburić na prijevodu ovog pilota na engleski!
PS: podsjecam da novitete oko mojih radova i novosti oko napretka rada na serijalu CŽ možete pratiti (osim na blogspotu) i na assbooku :https://www.facebook.com/markodjeskaassbook