forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 DC The New 52
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 05/12/2012 : 16:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by sloppy

superman-a možeš sve preskočit, barem do sad
i to ti kažem ko morrisonov fan.

Justice league?
Nesto najavljuju neki omnibus?

ja sad pratim samo još deamon knights, justice league dark, batman inc., detective comics i batman and robin. stormwatch i wonder woman su bili zadnji da nisam proverio zadnja dva broja ali ču jih vjerovatno kad tad.

justice league si mislio ovaj novi ili morrisonov run?
ako ovo prvo, onda je moj odgovor da me baš i ne interesuje jer je totalni fluff i nemam ni vremena ni prostora za to.

a za morisonov run sam več nabavio deluxe izdanja i omnibus bi mi bio prevelik za upotrebu. omnibuse sam se odlučio da kupujem jedino one koje ne mogu dobit nikakvo drugo HC izdanje. a i ionako su mi bili DC omnibusi očajno napravljeni. marvelovi su več druga priča ali i oni su mi preveliki za nešto više nego jedno branje i onda da izgleda lijepo na polici. (istina je i to da več skoro godinu nisam imao neki novi omnibus od DC-ja u ruci tako da dopuštam mogučnost, da su se popravili)

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10819 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/12/2012 : 16:10:31  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by emirem

quote:

superman-a možeš sve preskočit, barem do sad
i to ti kažem ko morrisonov fan.

Justice league?
Nesto najavljuju neki omnibus?

justice league si mislio ovaj novi ili morrisonov run?

Da mislio sam tu poceti citati nisam nikada citao ligu a mislio od tog restarta...
Cestitke za broj postova

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 06/12/2012 : 00:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
bože mili

a inače ovaj novi JLA ja ne mogu priporučit

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 06/12/2012 : 08:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Novi JLA je meni bio jako zabavan u prvih sest brojeva, dok se upoznaju, kontaju i to, jako je duhovito. Nakon toga, slabo.

Planiram nabaviti prvi trejd, on obuhvata tih prvih sest brojeva.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 06/12/2012 : 08:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Novi JLA je meni bio jako zabavan u prvih sest brojeva, dok se upoznaju, kontaju i to, jako je duhovito. Nakon toga, slabo.

Planiram nabaviti prvi trejd, on obuhvata tih prvih sest brojeva.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000