forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Manchester United Football Club
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 92

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2022 : 11:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Da je sve to u vestima tacno ne bi se zvalo tabloidno novinarstvo, odnosno smece..

Kad za neki dan ti isti mediji objave Ronaldovu izjavu da ostaje, da mu je klub u srcu i da nije ni pomišljao da ode, tebi to neće biti smeće, nego činjenica. Ljudi veruju u ono što žele da čuju.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33515 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 21/08/2022 : 11:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Treba krenuti otpočetka, kao što je Klopp krenuo s Liverpoolom, ostavio 2 igrača od stare ekipe i polako stvarao mozaik. Isto bi trebao i United, kakav Rashford, Maguire, Shaw, Fred i slični...Treba otrpjeti trenera, ali pitanje je da li je Nizozemac taj? Puno je tu pitanja, ali mora se od nekuda krenuti! Mislim da je i ova sezona skoro propala.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4644 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 21/08/2022 : 11:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by don_draper

I kako s takvim složiti ekipu?

Veoma tesko, ali s druge strane i veoma lako.
Definitivno si u pravu u nabrajanju nekoliko negativnih tacki, ali to je gledanje vise u polupraznu casu. A druga strana, pa, covjece, imas najboljeg golgetera svih vremena u svojim redovima. Covjeka koji je jos uvijek u stanju da sam baci vrhunskog protivnika na koljena. Nadji nacin kako i iskoristi to. Pogresno je razmisljati da ti treba slabiji napadac koji bi se bolje uklopio. Uklopi se ti, imas savrsenu masinu u rukama, nauci da rukujes s njom.

Ne dvojim ja da Ronaldo ima svojih prednosti i kvaliteta.
Samo sto njegov stil igre malo momcadi moze priustiti. On bi super prosao u Cityju jer imaju mocan vezni red i najbolju kreativu u ligi i tu treba netko to pospremiti. Samo sto su se odlucili za Halanda jer je ipak dugorocnija opcija.
Unitedu bi super legao Jesus koji igra angazirano, obje faze igre, mijenja pozicije, ima tehniku i stvori visak, nanize 2-3 igraca u par sekundi. Imaju prelos vezni red i premalo ofenzivnih rjesenja da bi ovisili o cistom old school golgeteru u 16ercu. Niti je on prije godinu dana bio presusno potreban Unitedu, imali su Cavanija, slicnih godina i stila koji je sasvim dobro odradivao posao.
Ali ovo ljeto je uprskao neke stvari. Nije dosao na pripreme s novim trenerom, nije jasno iskomunicirao zeli li ostati. Iskreno sumnjam da bi odbio ponudu nekog od Bayerna, Chelsea ili Intera.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4644 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 21/08/2022 : 11:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Treba krenuti otpočetka, kao što je Klopp krenuo s Liverpoolom, ostavio 2 igrača od stare ekipe i polako stvarao mozaik. Isto bi trebao i United, kakav Rashford, Maguire, Shaw, Fred i slični...Treba otrpjeti trenera, ali pitanje je da li je Nizozemac taj? Puno je tu pitanja, ali mora se od nekuda krenuti! Mislim da je i ova sezona skoro propala.

Bez obzira na tezinu situacije, ten Hag si je vec sam stvorio nekoliko gresaka. Startao McFreda, nije znao sto s Eriksenom, stavio Maguirea za kapetana i previse puta spominjao da je Ronaldo krucijalan dok isti nije ni bio na tim pripremama. Nemam dojam da ce on tu stvoriti neki autoritet i reputaciju kakvu je Klopp stvarao.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2022 : 11:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam ovo napisao pre više od godinu dana:

Ronaldo jeste kvalitetan za ekipu, već sam to napisao. Ali je Unitedu teg,iako daje golove. Počeli su da se uigravaju, dovode mlade igrače i možda su mogli da se fino slože da sledeće godine budu baš ozbiljna ekipa. Sa njim to ne ide, a on će za godinu-dve otići, a do tada će sve slabije igrati. A onda sve ispočetka...

Edited by - manhunter on 21/08/2022 11:56:30
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33515 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 21/08/2022 : 11:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se za Ten Haga, neće dugo. Ja bi uzeo trenera Brightona odmah.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/08/2022 : 11:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ten Haga treba istrpeti. Treba promeniti one koji vode klub, pošto su ga očigledno odveli u haos.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 21/08/2022 : 12:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ten Haga treba istrpeti. Treba promeniti one koji vode klub, pošto su ga očigledno odveli u haos.

Točno. Conte im je svojedobno bio skup. Ma koliko ga ne volim, da je Conte trenerčina koja bi i s ovakvim Manchesterom nešto postigla - to valja priznati.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/08/2022 : 12:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ne znam zasto, ali imam opasan predosjecaj da ce sutra dobiti Liverpool. Gotovo sam siguran da ce se to desiti. Pa hajde da vidimo, postoji li zaista to Dylanovo sesto culo.

Edited by - King Warrior on 21/08/2022 12:20:00
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/08/2022 : 12:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam zasto, ali imam opasan predosjecaj da ce sutra dobiti Liverpool. Gotovo sam siguran da ce se to desiti. Pa hajde da vidimo, postoji li zaista to Dylanovo sesto culo.

Uplatićeš u kladionici singl?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/08/2022 : 12:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Uplatićeš u kladionici singl?

Nisam se nikad kladio preko kladionica. Strah me da se ne navucem, na duze staze mogu samo izgubiti.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41151 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/08/2022 : 13:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se za Ten Haga, neće dugo. Ja bi uzeo trenera Brightona odmah.

Od opcija iz Engleske on ili Hau. Ali bi meni prvi pik bio Simeone. Junajted je bio ratnicki klub pod Fergusonom. Seti se Kina, Stama, Vidica, Ferdinanda, Nevila itd. To je mlelo.. Dolazis na stadion i znas da si najebao. Ovo sada je sviranje q. Junajted treba da bude masina za mlevenje mesa. Lepota fudbala je bila kod Vengera a srce kod Fergusona. Junajted nema srce. Mozda bi taj Sanco negde bio igrac, ali on nije za Junajted. Otpada na svakom duelu, skakuce kada treba da stavi nogu itd. Ma voz.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/08/2022 : 14:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Gledam svoju poruku i vidim da se nisam dobro izrazio. Dakle, imam predosjecaj da ce Manchester dobiti Liverpool.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33515 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 21/08/2022 : 14:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nakon 9:0 prošle sezone i gol bi bio uspjeh

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/08/2022 : 20:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Nema Ronalda u prvih XI. Rastu im sanse da dobiju Redse.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41151 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/08/2022 : 20:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sad da mi neko kaze da je bolje imati Sanca, Elangu ili Rasforda u prvoj postavi od Ronalda…..

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 22/08/2022 : 20:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema Ronalda u prvih XI. Rastu im sanse da dobiju Redse.

Za mene ipak iznenađenje.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/08/2022 : 20:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sad da mi neko kaze da je bolje imati Sanca, Elangu ili Rasforda u prvoj postavi od Ronalda…..

Zezam ja malo Kinga.

A taj Sancho je bio sjajan u Dortmundu. Jedno vreme sam bas navijao da ga Liverpool dovede. I verujem da bi kod Kloppa bio koristan.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/08/2022 : 20:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Biće on koristan i u Unitedu, kad se malo poslože kockice.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/08/2022 : 20:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kada ode Roki?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41151 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/08/2022 : 20:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kad skine podvaljak i guzicu i dobije malo ramena i butina i srca..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/08/2022 : 20:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kada ode Roki?

Ma mislim uopšteno, ne samo tad.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 22/08/2022 : 21:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ko mene bi rekli: Napravi im Sancho džigibau!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26010 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/08/2022 : 21:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hehe. Sancho!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41151 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/08/2022 : 21:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jeste li skontali vam Dajka “najboljeg defanzivca sveta”? :) Stoji kao balvan a Sanco se okrece na desnu nogu…

Go to Top of Page
Page: of 92 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000