Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Posted - 20/08/2022 : 22:49:04
|
Pa jedino da je dao 200. Kakva je to logika? Napadac da 20 golova i par asistencija i to je vanserijski ucinak za ekipu. Za rezultat je potrebno jos njih 10. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Posted - 20/08/2022 : 22:53:24
|
Pa cijelo vrijeme se trubi kako je CR dobar golgeter, ali loš za ekipu Njegovih 20 golova je dobro na papiru, ali na terenu to izgleda drugačije |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Posted - 21/08/2022 : 00:19:01
|
Da je los za ekipu Ferguson bi ga sutnuo odmah kao Pogbu i Bekama. Ne bi bio toliek godine u Realu masina… |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4638 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 21/08/2022 : 01:12:06
|
Ronaldo ne igra defanzivu i ne igra angazirani nogomet 90 minuta To se jos i moze danas tolerirati ako je ostalih 9 poljnih igraca na razini. Ali kad se pridodaju tu Rashford i Sancho koji misu ni u jednom segmentu dobri, onda je Ronaldo teret. No, samo na konto svog karaktera i ponasanja zasluzuje biti kritiziran trenutno |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Posted - 21/08/2022 : 07:44:36
|
quote: Originally posted by sawitch
Da je los za ekipu Ferguson bi ga sutnuo odmah kao Pogbu i Bekama. Ne bi bio toliek godine u Realu masina…
A gdje si ti sad otišao... Ne pričamo o nogometu od prije 10 godina... |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/08/2022 : 08:05:28
|
quote: Originally posted by supermark
Što im je prošle godine donijelo tih 20 golova?
Evropu! Vecina tig golova nisu bili tek tako za statistiku, vec su donijeli kljicne poene.
Dobar deal bi bio kad bi sutnuli napokon Rashforda i doveli Mitrovica. Mitrovic, slicno kao i Ronaldo, odlucuje utakmice kad je najbitnije. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 21/08/2022 : 08:10:32
|
quote: Originally posted by supermark
Pa bez tih 20 golova su sezonu ranije bili drugi i išli u ligu prvaka...
2008. su osvojili LS. Glupa ti logika. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 21/08/2022 : 08:58:46
|
Kao igrac mi je bio drag, ali tko ne vidi da njegov dolazak razjebao ekipu na proste faktore taj je slijep pored zdravih ociju. Hvala ti na svemu, ali fakof sa tim svojim stavom, ponasanjem i zalaganjem. Ova ista ekipa je bez njega imala triput bolje rezultate, zavrsavala druga u prvenstvu i igrala ligu prvaka i finale eurolige. Njegovih 20 golova ce doci na ovaj ili onaj nacin, steta koju je prouzrocio sanirat ce se godinama. Sto je previse je previse, ni ekipa se ne moze slozit kako bog zapovida jer se ne zna hoce li ili nece ostat. Dobro mu je neville rekao, izadji i reci istinu odma... Pizda. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26006 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/08/2022 : 09:14:47
|
quote: Originally posted by Tonto
Kao igrac mi je bio drag, ali tko ne vidi da njegov dolazak razjebao ekipu na proste faktore taj je slijep pored zdravih ociju. Hvala ti na svemu, ali fakof sa tim svojim stavom, ponasanjem i zalaganjem. Ova ista ekipa je bez njega imala triput bolje rezultate, zavrsavala druga u prvenstvu i igrala ligu prvaka i finale eurolige. Njegovih 20 golova ce doci na ovaj ili onaj nacin, steta koju je prouzrocio sanirat ce se godinama. Sto je previse je previse, ni ekipa se ne moze slozit kako bog zapovida jer se ne zna hoce li ili nece ostat. Dobro mu je neville rekao, izadji i reci istinu odma... Pizda.
Da sam ja ovo napisao, bio bih hejter i pisao bih samo zato što ga mrzim.
Zato ove tvoje reči imaju još veći efekat. Mislim da je u međuvremenu velikoj većini jasno ono što ja ovde tupim još od kako se pojavila mogućnost da se on vrati u ManU. Jebeš 20+ golova po sezoni kad ti jedan ogroman ego sjebe ekipu i boriš se za šesto mesto. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Posted - 21/08/2022 : 09:30:57
|
Potpuno pogresna logika. Situ dovede Halanda a Junajted Lisandra. Celsi Kulibalija, Kukurelju, Sterlinga, Arsenal Zesusa, Zincenka, Liverpul Nunjeza a ovi Sanca. Naravno da ti sanse za LS erodiraju kada se se svi oko tebe pojacavaju a ti bacas pare u vetar. Reci da je Ronaldo krivac za raspad Junajteda je smesno. Covek je svoj posao odradio vise nego posteno. Neko je rekao od voditelja da je on direktno svojim golovima obezbedio 15-20 poena valjda. To sto je napadac a ne igra odbranu se tolerise i danas sve da puca. Koji napadac to radi? Zesus je to radio u Sitiju i davao gol svaku petu utakmicu i Kejn skoci defanzivno kad su prekidi. Junajted je supalj svuda. Ne valja skoro niko. |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 21/08/2022 : 09:35:36
|
Zapravo, Manchester može biti stretan što ima Ronalda. U protivnlm bi klub igrao derbije s Evertonom za račun stare slave.
Kad Sancho može igrati, stvarno ne vidim nekoga da bi bio višak za Manchester, što je tragedija. |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4638 Posts
Posted - 21/08/2022 : 09:41:22
|
Ako je Ronaldo takva garancija poena i moderan tip napadaca, onda ne znam sto ga je 5-6 klubova odbilo Imaju i igraci pristup internetu i vijestima koje mi citamo, vidjeli su sto je ovaj radio preko ljeta. Pa zasto bi ga docekivali sirokih ruku i uopce dozivjeli na terenu. Bas me zanima kakvu bi mu dobrodoslicu napravili u Unitedu da su tamo jos Keane i Scholes. Kadrovskih problema u klubu ima gdje god se okrenes, samo sto paradoksalno su si presudili da sada ovise o Ronaldu koji svaki cas moze otici i koji ne dozivljava suigrace i trenera kad je poraz. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Posted - 21/08/2022 : 09:49:04
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Zapravo, Manchester može biti stretan što ima Ronalda. U protivnlm bi klub igrao derbije s Evertonom za račun stare slave.
Možda bi bili zadnji i ispali iz premiershipa A možda bi, kao i prošle godine s istom ekipom, bili drugi i plasirali se u LP
Jedno je lupanje napamet, šbbkbb, a drugo je realno zaključivanje na temelju činjenica |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 21/08/2022 : 09:55:59
|
Covjek postigne dva ili tri gola na utakmici i Manchester ne dobije mec. Onda ovi sto ga ne vole upere prstom u njega i krive ga jer je Maguire postigao dva autogola ili jer Rashford i Bruno gadjaju loptom golubove iznad stadiona. Naravno da je na kraju Ronaldo kriv jer Bruno ne zna da sastavi vise ni dva poteza, jer Rashford vidi samo loptu i nikoga i nista vise, jer Maguire postize autogolove...Kriv je jer samo postize golove, trebao bi da igra i odbranu umjesto Maguirea, sredinu umjesto Bruna, da menadzuje umjesto trenera.
Da li je Rokija neko preko ljeta odbio, da li se uopste trudio da ode negdje, o tome mozemo samo da nagadjamo. Evo posljednjih dana nova udarna vijest je kako hoce u Dortmund, predsjednik tog kluba se javio i rekao da nikad nikakvog kontakta nije bilo. Ali za statistiku ce ostati kako ga je i Dortmund odbio, jel de... |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33512 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 21/08/2022 : 10:11:35
|
+1
quote: Originally posted by don_draper
Ako je Ronaldo takva garancija poena i moderan tip napadaca, onda ne znam sto ga je 5-6 klubova odbilo Imaju i igraci pristup internetu i vijestima koje mi citamo, vidjeli su sto je ovaj radio preko ljeta. Pa zasto bi ga docekivali sirokih ruku i uopce dozivjeli na terenu. Bas me zanima kakvu bi mu dobrodoslicu napravili u Unitedu da su tamo jos Keane i Scholes. Kadrovskih problema u klubu ima gdje god se okrenes, samo sto paradoksalno su si presudili da sada ovise o Ronaldu koji svaki cas moze otici i koji ne dozivljava suigrace i trenera kad je poraz.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
don_draper
Advanced Member

4638 Posts
Posted - 21/08/2022 : 10:44:24
|
Stalno se potenciraju ti golovi Ronalda, ali brojke ne lažu United prošle sezone zabio 57 golova, sezonu prije toga 73 gola Razlika u igračkom kadru u napadu je što su došli Ronaldo i Sancho, prije su u udarnoj postavi bili Rashford i Greenwood U Premierligi 20/21 najbolji strijelac Uniteda Fernandes s 18 golova, 21/22 najbolji strijelac Ronaldo s 18 golova Pogoršali su se generalno, ali Ronaldo je uzeo monopol na zabijanje golova i provođenje vremena na terenu dok mu se sprdne Ne osporavam kvalitetu, ali godine su već tu, ego mu je u nebesima kao da je 25-godišnjak, treba biti realan Cvjeta kad se pobjeđuje i zabija, a čim je poraz odmah širenje ruku, glava dolje i nepozdravljanje I kako s takvim složiti ekipu? |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 21/08/2022 : 10:50:43
|
Volim kad je igrač takav, bilo koji, kada pokazuje emocije na terenu. To znači da mu nije svejedno. A ne kao takav igrač čija momčad izgubi 5-0, a on se poslije utakmice izgrli i izljubi sa svima. Takvom je važna forma, a ne sadržaj. Ja sam uvijek za igrača kome je važniji sadržaj (rezultat). |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26006 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/08/2022 : 11:06:26
|
Stalno se potenciraju ti golovi Ronalda, ali brojke ne lažu
United prošle sezone zabio 57 golova, sezonu prije toga 73 gola
U Premierligi 20/21 najbolji strijelac Uniteda Fernandes s 18 golova, 21/22 najbolji strijelac Ronaldo s 18 golova
Pogoršali su se generalno, ali Ronaldo je uzeo monopol na zabijanje golova i provođenje vremena na terenu dok mu se sprdne
To je to. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 21/08/2022 11:07:18 |
 |
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2459 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 21/08/2022 : 11:08:17
|
Pa ja bih rekao da je United na istoj razini i s i bez Ronalda. Godinu prije su zabili vise golova, ali cak 9 ih je palo u onoj jednoj utakmici protiv Southamptona pa ako maknemo tu utakmicu, vidimo da i nema neke velike razlike u broju zabijenh golova. Jos tu sezonu (prije 2 godine) United su dosta mazili i sreca i suci pa je tako Fernandes od tih 18 golova, cak 9 ih zabio iz raznih penala koji su koji put zasluzeno, a koji put nezasluzeno im bili dosudeni. Ja mislim da je velika greska bila sto Cavaniju nisu davali vise sanse, imao sam dojam da kad god on ude u igru da se igra preporodi. Hoce li biti u napadu Ronaldo ili Rashford mislim da je isti vrag, obojica ce odigrati koju utkamicu dobro, koju katastrofa, a najbolje bi im bilo potraziti koje novo rjesenje umjesto obojice, no mijenjati Greenwooda za Sancha je blesavo. Sancho je na cijeni samo zato sto je Englez pa kao mladi talent kotira visoko. Lako moguce da mu se desi jednak pad kao Dele Alliju. |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41141 Posts
Posted - 21/08/2022 : 11:10:40
|
Ako je Ronaldo takva garancija poena i moderan tip napadaca, onda ne znam sto ga je 5-6 klubova odbilo Imaju i igraci pristup internetu i vijestima koje mi citamo, vidjeli su sto je ovaj radio preko ljeta. Pa zasto bi ga docekivali sirokih ruku i uopce dozivjeli na terenu. Bas me zanima kakvu bi mu dobrodoslicu napravili u Unitedu da su tamo jos Keane i Scholes. Kadrovskih problema u klubu ima gdje god se okrenes, samo sto paradoksalno su si presudili da sada ovise o Ronaldu koji svaki cas moze otici i koji ne dozivljava suigrace i trenera kad je poraz.
Da je sve to u vestima tacno ne bi se zvalo tabloidno novinarstvo, odnosno smece.. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 21/08/2022 : 11:17:19
|
I kako s takvim složiti ekipu?
Veoma tesko, ali s druge strane i veoma lako. Definitivno si u pravu u nabrajanju nekoliko negativnih tacki, ali to je gledanje vise u polupraznu casu. A druga strana, pa, covjece, imas najboljeg golgetera svih vremena u svojim redovima. Covjeka koji je jos uvijek u stanju da sam baci vrhunskog protivnika na koljena. Nadji nacin kako i iskoristi to. Pogresno je razmisljati da ti treba slabiji napadac koji bi se bolje uklopio. Uklopi se ti, imas savrsenu masinu u rukama, nauci da rukujes s njom. |
 |
|
Topic  |
|