Zaista odlicno i strip i izdanje! Ja sam u subotu procitao 3-6! Uvijek u trenutku kad pomislim da znam kuda ide radnja, ona krene u drugom smjeru. Inace, Bignamini koji crta epizode 3, 6, 8, 9, 10, 11, 12 mi je jedan od najboljih crtaca u Bonelliju. Covjek jednostavno rastura! Na nasu srecu sto su to u Bonelliju skuzili i dali mu da nacrta zadnjih 5 epizoda serijala!
9 i 10 ce izaci do kraja maja, zavrsetak serijala verovatno u avgustu. Znam da bi ljudi hteli da to ide znatno brze ali nedostatak prodaje uslovljava ritam.
Žao mi je što to ide tako traljavo sa prodajom. Ne znaju ljudi da propuštaju pravi biser od stripa, u domaćem izdanju besprekornih tehničkih karakteristika. Šteta, stvarno šteta.
U svakom slučaju, siguran sam da ćete vi izgurati posao do kraja. Strpićemo se nekako.
Da, slažem se da ljudi nisu svesni kakav dobar strip propuštaju. I pravo je čudo, sa obzirom da je većina ovdašnje publike nastrojena prvenstveno Boneli stripovima, da se ovakav biser SBE produkcije tako slabo prodaje.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Da, slažem se da ljudi nisu svesni kakav dobar strip propuštaju. I pravo je čudo, sa obzirom da je većina ovdašnje publike nastrojena prvenstveno Boneli stripovima, da se ovakav biser SBE produkcije tako slabo prodaje.
Kad se sve vratilo iz knjizara, ukupno negde oko 600 primeraka prvih 6 brojeva. Ocito steampunk ne lezi ljudima koji su od SBE navikli na nesto drugo.
sem šačice ljudi sa ovog foruma, a radi se stvarno o šačici, malo ko zna za ovo izdanje PP. Govoriti da se ljudima ne sviđa Grejstorm, a ne uzimati u obzir lošu prodaju zbog očajne distribucije je malo neozbiljno.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
sem šačice ljudi sa ovog foruma, a radi se stvarno o šačici, malo ko zna za ovo izdanje PP. Govoriti da se ljudima ne sviđa Grejstorm, a ne uzimati u obzir lošu prodaju zbog očajne distribucije je malo neozbiljno.
A kolio njih komentarišu da će uzeti ovaj serijal tek kada izađe sve. Ne shvatajući da time usporavaju objavljivanje stripa, jer prodaja ide sporo samim tim i priliv potrebnih sredsatava za naredne brojeve.
Kada se jednom opečeš duvaš i u sladoled. Šalu na stranu, ne znam koliko ljudi priča to i da li svi uzmu strip koji kažu da će ga uzeti. Ali broj forumaša koji znaju da ovaj strip postoji je srazmeran prodaji. Distribucija je čudo. Ja znam nekoliko ljudi koji vole i skupljaju stripove, ali su od mene prvi put čuli za Greja. Ne zalaze ovde svi koji kupuju stripove!
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Kada se jednom opečeš duvaš i u sladoled. Šalu na stranu, ne znam koliko ljudi priča to i da li svi uzmu strip koji kažu da će ga uzeti. Ali broj forumaša koji znaju da ovaj strip postoji je srazmeran prodaji. Distribucija je čudo. Ja znam nekoliko ljudi koji vole i skupljaju stripove, ali su od mene prvi put čuli za Greja. Ne zalaze ovde svi koji kupuju stripove!
Pa prosvetli ih Karvene
Svetlost je ušla u njihove do sada male živote, oči su otvorene, saznanje je stiglo.
A kolio njih komentarišu da će uzeti ovaj serijal tek kada izađe sve. Ne shvatajući da time usporavaju objavljivanje stripa, jer prodaja ide sporo samim tim i priliv potrebnih sredsatava za naredne brojeve.
Tako ce mozda uzeti par njih, kao sto je bio slucaj sa Caravanom.
Da se nadovezem i ovako odgovorim na pojedinacne PMove koji su stizali u prethodnim danima: serijal ce svakako biti zavrsen, debakl prodaje prvih sest brojeva je uzrokovao ocajnu finansijsku poziciju i to je uticalo na sporiji ritam. Nismo odustali ali interes publike ne opravdava brze izlazenje.