Meni je ova epizoda odlicna, jednookog jacka jos nisam citao.
Pripremi se za pravu poslasticu, odlična priča + Ferri
Sve te što Ferri crta pa i da imaju slab scenarij su poželjne. Donatelli je kad pogledamo pećinske ljude već ušao u godine.....jako slab crtež. Mada kad pogledaš,i dalje će godinama izlaziti epizode s njegovim crtežom....ne mogu reći da me to veseli.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
To je zadnje pojavljivanje jacka, zar ne? Ili ima jos koje, nisam siguran. Leonid, ne volis Donatellija? Meni je vrlo dobar, navikao sam na njegov crtez, od samog pocetka.
Volim ja Donatellija no u zadnje vrijeme mi se baš ne dopada crtež nekih njegovih epizoda. Sjećam se kao mali sam jedva čekao da dođu epizode SD extra gdje Ferri crta(iako tada nisam znao tko je tko,već sam razlikovao po crtežu).
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Sve te što Ferri crta pa i da imaju slab scenarij su poželjne. Donatelli je kad pogledamo pećinske ljude već ušao u godine.....jako slab crtež. Mada kad pogledaš,i dalje će godinama izlaziti epizode s njegovim crtežom....ne mogu reći da me to veseli.
Ne znam, mislim da Donatellijeve najbolje epizode tek dolaze, Brodolom na Misuriju super je nacrtao
"Novi" Ferri (redovna serija) mi nije dopadljiv, i iako je ostalo još žara, nije jak kao prije.