Author |
Topic  |
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14434 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32822 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 09/12/2023 : 14:04:30
|
Alisson i VAR spašavaju Liverpool, napad Liverpoola se nije pojavio na utakmici |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14434 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32822 Posts
Posted - 09/12/2023 : 14:23:14
|
Morat će klinci Elliott i Jones u vezu |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32822 Posts
Posted - 09/12/2023 : 14:58:48
|
Kriza |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32822 Posts
Posted - 09/12/2023 : 15:07:49
|
Eto Jonesa i eto gola, hoće li opet preokrenuti? |
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14455 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 09/12/2023 : 15:21:10
|
quote: Originally posted by tex2
Eto Jonesa i eto gola, hoće li opet preokrenuti?
Hoce 😉 |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32822 Posts
Posted - 09/12/2023 : 15:22:40
|
I Elliott  |
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14434 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14434 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14455 Posts
Posted - 09/12/2023 : 15:35:51
|
Prvi ste na tablici, a sad se ceka nesto kasnije jako zanimljiv dvoboj AV i Arsenala, može li AV ponoviti ovotjednu utakmicu kao što je bilo sa Cityjem ⚽️ Odlican rasplet na vrhu. |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32822 Posts
Posted - 09/12/2023 : 15:36:18
|
Uff, još jedna infarktna pobjeda, nije nas bilo nigdje do crvenog kartona! Nitko nije vidio Liverpool na vrhu na skoro pola prvenstva, a još su kiksali protiv malih klubova. Vidjet ćemo kako će ići dalje, početkom iduće godine Salah ide na afričko prvenstvo, puno je ozljeda, ali bodovi se osvajaju. |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32822 Posts
Posted - 09/12/2023 : 15:39:23
|
Ja gasim TV do sutra navečer i NFL-a.
Aston Villa -Arsenal, sve moguće, Arsenalu ide dobro s Villom u zadnje vrijeme, škicat će se rezultat.
quote: Originally posted by ReemCP
Prvi ste na tablici, a sad se ceka nesto kasnije jako zanimljiv dvoboj AV i Arsenala, može li AV ponoviti ovotjednu utakmicu kao što je bilo sa Cityjem ⚽️ Odlican rasplet na vrhu.
|
|
 |
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 09/12/2023 : 15:54:03
|
Evo sto se meni desilo danas po pitanju pracenja utakmice. 
Znaci godinama mi je vec zelja otici u kafic pogledati Liverpoolovu utakmicu s ekipom. Medutim od ekipe, nitko od njih ne prati bas nogomet (vecinom zensko drustvo, ali muski iz ekipe su jos i gori po pitanju pracenja bilo kakvog sporta), ali kako sam ja njih znao pratiti na nekim dogadajima za koje me boli briga i na koje sam isao samo radi druzenja (tipa koncert Vesne Pisarovic sto inace u ludilu ne bi isao, ali eto radi ekipe jesam), nadao sam se da bi i oni pristali koji put sa mnom otici pogledati Liverpoolovu utakmicu. No nista od toga, ali nedavno sam upoznao jednog koji prati nogomet i dogovorili se nas dvojica da cemo ici pogledati danasnju utakmicu. Bas sam bio sretan zbog toga i dodemo mi u kafic (i to smo isli u jedan za koji sam znao da prikazuju utakmice na televiziji jer sam koji put ranije se zatekao u njemu tocno onda kad su neku random utakmicu prikazivali), narucimo mi i pitamo moze li nam upaliti arenu 3. Kaze konobarica da moze, i donese nam pice i upali televizor i trazi po sportskim kanalima, kad ono ispadne - nemaju arenu 3. Imaju valjda neki osnovni paket, tako da imaju samo arenu 1 i 2. I sta sad? Vec smo narucili, a bilo je riskantno tako ici u novi kafic pa smo popili i otisli kod mene pogledati utakmicu. Naravno, stigli smo tek na poluvremenu do mog stana, tako da sam prvo poluvrijeme u cijelosti propustio. A i dalje si nisam ispunio zelju da pogledam s ekipom utakmicu negdje vani.
Sto se tice utakmice, nisam bas odusevljen s prvim dijelom drugog poluvremena, crveni karton je okrenuo vodu na nas mlin. Konacno prvi, makar na koji sat, ali ja bas mislim da ce Villa izvuci makar bod, ako ne i 3 protiv Arsenala. Al bi onda bila guzva na samome vrhu u tom slucaju.  |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14455 Posts
Posted - 09/12/2023 : 16:05:28
|
Ne znam Ivane koliko ti je blizu i imaš li prijevoz do tamo, Kooglana food&bar u Tower centru, u prizemlju, mislim da sve utakmice prenose u kaficu, a imaš u sklopu toga i bilijar, fliper i druge igre, baš smo nedavno tamo bili i dobro se zabavili 🙂 |
|
 |
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts
Posted - 09/12/2023 : 16:17:44
|
To mi je u susjedstvu, manje od 5 minuta pjesice, bas mi je stan u tom dijelu Rijeke. Ako nadem ekipu, mogao bih skociti, makar na te igre, za to bi ih bilo mozda lakse nagovoriti. Ali uopce mi nije palo na pamet da kafici mozda nemaju cijeli sportski paket. Kazem, vidio sam par puta da se prenosila utakmica i to na tim areninima kanalima, ali ocito su bile na jednom od prva 2 arena kanala. U stanu pak imam samo arena 1 i 3. |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14434 Posts
Posted - 09/12/2023 : 16:24:59
|
@Ivane,ti što idu na koncerte Vesne Pisarović, a ne idu pogledati Liverpoolove utakmice, to nisu prijatelji. Ma kakvi. To su izrodi. Ili navijači Manchestera. Ili izrodi... :) |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14455 Posts
Posted - 09/12/2023 : 16:26:14
|
@Ivan - A i tamo na vrhu je onaj Wetttpunkt Picasso, mislim da sam vidio da isto imaju prijenose, u sklopu tog kata kino, a i imate odmah na par koraka Mcdonalds :) |
|
Edited by - ReemCP on 09/12/2023 16:26:42 |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4570 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 09/12/2023 : 16:39:12
|
Liverpoolovi fanovi sad vade Villine dresove koje su spremili jos otkako je Gerrard dobio nogu od tamo :) |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts
Posted - 09/12/2023 : 16:49:06
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
@Ivane,ti što idu na koncerte Vesne Pisarović, a ne idu pogledati Liverpoolove utakmice, to nisu prijatelji. Ma kakvi. To su izrodi. Ili navijači Manchestera. Ili izrodi... :)

Ma joj, preko tjedan dana su me bili ganjali da odem s njima. I do zadnjeg trena nisam ni trebao ici, no stvar je bila u tome sto su kupili kartu za jos jednog kolegu kojeg nismo vidjeli vec par godina. I bilo je u planu da se svi zajedno prije koncerta nademo negdje na picu. I ja sam isao prvenstveno zbog toga da malo s njim popricam, kad ono, dodem u grad, mi se tamo vec okupili, a on javi da ipak ne moze doci, da je zapeo u Karlovcu s busom. I onda je bilo sto ce s tom kartom i nista, meni je uvalili na kraju. Tj. nisu mi je ni uvalili, nego me prisilili da idem i da ju platim. A ja od nje doslovce samo jednu pjesmu znam i to je to. Ali nisu ni oni bili zadovoljni s koncertom na kraju.
Bas mi je zao sto nitko u ekipi nije od sportova pa sportski razgovori koje vodim s njima uglavnom budu moji monolozi.  |
 |
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts
Posted - 09/12/2023 : 16:50:47
|
quote: Originally posted by ReemCP
@Ivan - A i tamo na vrhu je onaj Wetttpunkt Picasso, mislim da sam vidio da isto imaju prijenose, u sklopu tog kata kino, a i imate odmah na par koraka Mcdonalds :)
Ispada da bolje od mene, koji sam vec godinama gore, znas kafice po toweru Mislim da nisam niti bio u nekom kaficu tamo. U Mcdonaldsu jesam, iako radije biram Food city koji je odmah pored.  |
 |
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts
Posted - 09/12/2023 : 16:53:47
|
quote: Originally posted by don_draper
Liverpoolovi fanovi sad vade Villine dresove koje su spremili jos otkako je Gerrard dobio nogu od tamo :)
Don, koja je tvoja prognoza? Kakvu utakmicu ocekujes?  |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
32822 Posts
Posted - 09/12/2023 : 17:00:17
|
Tak se veli, ali nema smisla, nismo još došli ni do pola prvenstva
Liverpoolovi fanovi sad vade Villine dresove koje su spremili jos otkako je Gerrard dobio nogu od tamo :)
|
|
 |
|
don_draper
Advanced Member

4570 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 09/12/2023 : 18:10:20
|
quote: Originally posted by Ivan Liverpool
Don, koja je tvoja prognoza? Kakvu utakmicu ocekujes? 
Stavio sam kao prognozu 3:2 za nas U svakom slucaju ne ocekujem laku utakmicu, bit ce otvoreno i frcat ce prilike, ali nadam se da se Villa ipak malo ispraznila protiv Cityja |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Topic  |
|