Author |
Topic  |
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8110 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8110 Posts
Posted - 07/11/2021 : 17:23:59
|
Super ljudi. To se traži! Kao obožavatelju Martyja posebno me veseli drogsyjeva rezervacija. 
PS: Konačno sam završio i poslao Herculeu davno obećanu Markovu recenziju.  |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
Edited by - Spock on 07/11/2021 17:27:33 |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14516 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 08/11/2021 : 17:45:25
|
quote: Originally posted by igor 12
da, nažalost. tako je kako je, još mogu za ove dvije zagorove recenzije u redovnoj seriji izvući slike koje želim. za sve slijedeće mi ne preosaje ništa drugo osim izrezati poneku sliku iz bonellijevih najava, ili eventualno naći još poneku surfajući bespućima interneta.
Vidjet ću ja Igore, imam na poslu printer koji ima i skener, pa probati koju vinjetu skenirati i vidjeti hoće li to na nešto ličiti. Kupujem sve od Zagora, sve edicije (kiosk izdanja) samo je isto malo problem kao kod Sarghana, i ja to kupujem sa nekim vremenskim odmakom od datuma izlaženja, jer čekam da se nakupe stripovi pa onda obavim narudžbu iz striparnice.
@Dwayne - baš super što nam se i ti vraćaš pisanju, baš glupo da te obeshrabre takve stvari poput skenova koji ne postoje za neka izdanja koja te zanimaju, a izvrsno da će Sarghan uskočiti po potrebi.
Naravno, super i da se Drogsy vraća, koliko sam samo puta pročitao njegovu recenziju 1.broja Nicka Raidera, možda se čovjek odluči nekad da napiše i još koju ;)
E da, Spock i recenzija Marka, to mi djeluje nespojivo, ali vidjet ćemo  |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 08/11/2021 17:46:24 |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33472 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/11/2021 : 17:53:14
|
Rezervirao bi sljedeće Texove:
TX VC 50-51................ Voz za Redvil - Blokirani put TX VC 52-53................ Selo pod opsadom - Pucanj u metu
To su sljedeće priče koje će izaći u izdanju Ludensa. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33472 Posts
Posted - 08/11/2021 : 17:56:56
|
Što mislite da kad izađe neki reprint stripa za koji postoji recenzija da se onda ta recenzija stavi na naslovnu stranicu sitea? Nema puno reprintova, uglavnom Ludens i VČ, pa bi stripofili mogli odmah vidjeti dotičnu recenziju, ako postoji? |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 08/11/2021 : 17:59:30
|
quote: Originally posted by tex2
Što mislite da kad izađe neki reprint stripa za koji postoji recenzija da se onda ta recenzija stavi na naslovnu stranicu sitea? Nema puno reprintova, uglavnom Ludens i VČ, pa bi stripofili mogli odmah vidjeti dotičnu recenziju, ako postoji?
Dobra ideja, slažem se. |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7130 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 08/11/2021 : 18:01:44
|
@ReemCP, ma nisu me obeshrabrile, ali, recimo, da su malo frustrirale. No, glavni problem stanke u rezervacijama je posao, odnosno loša organizacija slobodnog vremena. Mislim da dolaskom blagdana dolaze i nešto bolji dani po tom pitanju jer odjednom imam još 2-3 ideje (za njih, sken je "pri ruci"). |
loading...
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Posted - 08/11/2021 : 18:03:13
|
quote: Originally posted by Spock
Super ljudi. To se traži! Kao obožavatelju Martyja posebno me veseli drogsyjeva rezervacija. 
PS: Konačno sam završio i poslao Herculeu davno obećanu Markovu recenziju. 
Kako se samo ova Markova armija uvećala! Od izgubljenog beduina u pustinji, sad sa Spockom i Ivanom Liverpoolom već možemo sastaviti posadu tenka na kome bi pisalo "Tvrđava Ontario!" |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14516 Posts
Posted - 08/11/2021 : 18:04:30
|
Mislim Tex da to nije tehnički moguće napraviti, izuzetak je slučaj da netko napiše kontrarecenziju i onda ona osvane na sajtu skupa sa starom recenzijom istog broja na naslovnoj strani sajta.
Jedino možemo kad izađe neki reprint, linkati postojeću recenziju u tu i tu temu tog broja na forumu, mislim da drugih opcija nemamo. |
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7130 Posts
Posted - 08/11/2021 : 18:11:25
|
quote: Originally posted by ReemCP
Mislim Tex da to nije tehnički moguće napraviti, izuzetak je slučaj da netko napiše kontrarecenziju i onda ona osvane na sajtu skupa sa starom recenzijom istog broja na naslovnoj strani sajta.
Jedino možemo kad izađe neki reprint, linkati postojeću recenziju u tu i tu temu tog broja na forumu, mislim da drugih opcija nemamo.
Ovo o "nemogućnosti vađenja iz arhive" sam i ja pomislio. Ako ipak to može i mjesečno su 1-2 takva izdanja, ideja je dobra, vrijedilo bi izdvajanje (pa makar i na dan), ne bi značajno poremetilo željeni ritam.
A, ako ne može, ima dovoljno topica za izreklamirati staru recenziju. |
loading...
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14516 Posts
Posted - 08/11/2021 : 18:15:48
|
Nažalost, ne može se, to sam baš primjetio kad naknadno unosim naslovnice u starije recenzije koje mi Delboj pošalje, pa kad pred kraj imaš opciju "postavi kao glavnu vijest" (ima opcija i za sporednu), ništa se ne dogodi, recenzija ostane u toj svojoj poziciji datuma kad je postavljena.
Jedino kontrarecenzije "dignu" ih opet na vrh na glavnu stranu sajta, pretpostavljam da je to zbog datuma objave koji se ne mogu mijenjati inače, nema takvih opcija. |
|
Edited by - ReemCP on 08/11/2021 18:16:20 |
 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8110 Posts
Posted - 08/11/2021 : 18:30:27
|
Jedino možemo kad izađe neki reprint, linkati postojeću recenziju u tu i tu temu tog broja na forumu, mislim da drugih opcija nemamo.
Čak da je ovo i izvedivo ne bih bio za ovu ideju jer tako će uzeti prostor novoj recenziji. Sada svaka nova recenzija ima dva dana slave na prvoj stranici i to je nekako idealno. Predlažem da svaki dobar poznavalac pojedinog junaka okači link na recenziju na topic najave toga broja. Tako ja radim za Malog Rendžera. Radio bih i za Martyja, ali nažalost, za to nema prilike jer Libellus nema najave na ovom sajtu, ali mogao bih onda u glavnom topicu. |
 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8110 Posts
Posted - 08/11/2021 : 18:36:21
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
PS: Konačno sam završio i poslao Herculeu davno obećanu Markovu recenziju. 
Kako se samo ova Markova armija uvećala! Od izgubljenog beduina u pustinji, sad sa Spockom i Ivanom Liverpoolom već možemo sastaviti posadu tenka na kome bi pisalo "Tvrđava Ontario!"
Tko zna, možda se još netko priključi.  Ono što je najbitnije, mene si navukao na davno prekriženog junaka pa s guštom čitam svaku novorecenziranu epizodu prije čitanja recenzije i ostavljanja komentara.  |
 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8110 Posts
Posted - 08/11/2021 : 22:11:37
|
Popisi ažurirani uz još nove četiri rezervacije.
Ja sam rezervirao Kena Parkera SR 27,
a ono što me posebno raduje je da je prozirna senka poslao tri nove Martyjeve recenzije.    U popisu su njihova imena. |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14516 Posts
Posted - 08/11/2021 : 22:18:38
|
..a ono što me posebno raduje je da je prozirna senka poslao tri nove Martyjeve recenzije.   
Samo se nadam da ti i Dwayne (koji je isto fan Martyja) nećete poludjeti, jer nakon tvog Tellera "Kineska četvrt", koliko sam shvatio, oba Martyja su opet s Kinezima, nema gdje ih nema :)
Šalu na stranu, super su se recenzenti raspisali, malo fali da stanje bude 40+, jako malo fali. |
|
Edited by - ReemCP on 08/11/2021 22:18:57 |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7130 Posts
Posted - 08/11/2021 : 22:19:20
|
Popisi ažurirani uz još nove četiri rezervacije.
Ja sam rezervirao Kena Parkera SR 27,
a ono što me posebno raduje je da je prozirna senka poslao tri nove Martyjeve recenzije.    U popisu su njihova imena.
Ja sam zapazio dvije i jedna Dylanova. 
Inače, znam da su DeeCay i prozirna senka giganti u tom svijetu, ali bi li nekako mogao nagovijestiti što piše? Čisto ako ... Ušla mi je jedna na radar prethodnih mjeseci, ne znam ni tko je autor, dakle, ništa tu nema, ali ne bih volio da ju nekad rezerviram i onda upola rada prozirna senka baš nju pošalje. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 08/11/2021 22:24:03 |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14516 Posts
Posted - 08/11/2021 : 22:20:26
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Ta Dylanova je team-up sa Martyjem, možda je zato napisao 3  |
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7130 Posts
Posted - 08/11/2021 : 22:26:34
|
Ta Dylanova je team-up sa Martyjem, možda je zato napisao 3 
Ma sigurno da je zato, moj grijeh. Ne pratim DD color, nisam znao za taj team-up. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 08/11/2021 22:27:07 |
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14516 Posts
Posted - 10/11/2021 : 12:14:59
|
Inače, znam da su DeeCay i prozirna senka giganti u tom svijetu, ali bi li nekako mogao nagovijestiti što piše? Čisto ako ... Ušla mi je jedna na radar prethodnih mjeseci, ne znam ni tko je autor, dakle, ništa tu nema, ali ne bih volio da ju nekad rezerviram i onda upola rada prozirna senka baš nju pošalje.
Dwayne, javi meni koji te Marty zanima, a ja onda mogu pitati DeeCayja i Senku preko maila (vjerujem da će odmah javiti) jesu li imali to u planu, pa ti javim ;)
- -
Ako nije Hercule već uzeo, rezervirao bih: NR ZS 16 / LIB 06a....Zagonetne lutke |
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7130 Posts
Posted - 10/11/2021 : 13:45:19
|
Inače, znam da su DeeCay i prozirna senka giganti u tom svijetu, ali bi li nekako mogao nagovijestiti što piše? Čisto ako ... Ušla mi je jedna na radar prethodnih mjeseci, ne znam ni tko je autor, dakle, ništa tu nema, ali ne bih volio da ju nekad rezerviram i onda upola rada prozirna senka baš nju pošalje.
Dwayne, javi meni koji te Marty zanima, a ja onda mogu pitati DeeCayja i Senku preko maila (vjerujem da će odmah javiti) jesu li imali to u planu, pa ti javim ;)
-
Kad se približi tren, rano je još. |
loading...
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14516 Posts
Posted - 11/11/2021 : 09:30:21
|
@Dwayne - dogovoreno  @Hercule - može, hvala što si odmah javio, počeo sam lagano već piskarati o tome, bacio se na novi slučaj Kako reče Drogsy na prethodnoj stranici, nadam se i ja da neću puknut' pod pritiskom  |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33472 Posts
Posted - 11/11/2021 : 13:48:30
|
Trebao bih ovaj vikend završiti recenziju sljedećeg Ludensovog Texa:
TX VC 50-51................ Voz za Redvil - Blokirani put
pa onda kad izađe Ludensov Vlak za Redville, može se objaviti. Teško je reći kada, jer je Ludens ove godine imao nepravilan ritam izlaska Texa, pa je nepoznato kada će izaći novi broj. Zadnji je izašao 20.10., a broj prije toga u 8. mjesecu. |
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33472 Posts
Posted - 13/11/2021 : 20:59:01
|
Poslana recenzija TX VC 50-51... Voz za Redvil - Blokirani put
To je iduća priča koja izlazi u izdanju Ludensa, pa kad saznam da izlazi javim, pa se može tada objaviti. |
|
 |
|
Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1864 Posts
Member since 26/01/2011 |
Posted - 14/11/2021 : 00:43:00
|
Joj, znam da ovo neće biti tako skoro gotovo, ali moram staviti i ovu rezervaciju jer je ovo baš nešto što MORAM detaljno obraditi.
DRGN 59 / LIB 20b / Zemlja bez povratka |
 |
|
Topic  |
|