forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7518 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 10/02/2022 : 21:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 10/02/2022 21:54:24
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7518 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 10/02/2022 : 21:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Qwertz

Trebao bih jedan savjet od iskusnih recenzenata. Je li bolje recenziju napisati odjednom ( u jednom pokušaju ), ili na više puta, pa zasebno analizirati priču, scenarij, zanimljivosti itd?

Sigurno da će recenzija biti bolja ako se piše kroz duže razdoblje, ali nekad se teško ubaciti nazad u ritam, pa čak se i natjerati završiti recenziju, ako prođe previše vremena...

Sve zavisi od osobe do osobe...

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13070 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 11/02/2022 : 08:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Samo naprijed @Reem!
Za specijal, ova epizoda je meni ugodno iznenađenje :)

Dogovoreno ;)

Golconda je u tehničkom smislu odlično izradila izdanje, sviđaju mi se i oni dodaci, prilozi koji prethode samim pričama. Jedino sam primjetio da je uzrečica Nicka nešto izmjenjena, kod LL Nick zna često reći "Svijete lopovski!", dok Golcondin Nick govori "Sunce ti žarko!"

Strike first. Strike hard. No mercy.

Edited by - ReemCP on 05/03/2022 09:51:27
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13996 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/02/2022 : 08:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Da, eto odmah i jedna zanimljivost za recenziju.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7518 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 11/02/2022 : 20:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
@Reem: Drago mi je da si nakon kratkog predaha nastavio s recenzijama.

Ažurirani popisi!

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6884 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 11/02/2022 : 22:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Radim na svom Ričardiju, ali ako može rezervacija:

MM VEC 49 Stanovnici podzemlja

To je nastavak priče "Poslednji konvoj", koju sam prvo recenzirao.

> Ipak, valjalo bi da ako prozirna senka čita napiše, ili da ga netko pita, je li imao u planu ili je li već počeo ovo recenzirati.
Nije "u minutu", neće to ekspresno biti ni započeto, a kamoli završeno, ali, ukoliko je mislio on, prepustio bih mu, zna se tko su legende recenzija MM-a.

loading...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 12/02/2022 : 17:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Ma samo pici, buraz (i hvala na pohvali)... Ja rekoh negde ranije da imam polisi, ne pisem nista novo dok se vec poslate recke ne obese.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7518 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 12/02/2022 : 22:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Odlično!

Drago mi je i da je Marty konačno dobio širi kadar recenzenata trenutno u pogonu (četiri, samo da napomenem ).

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13996 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 14/02/2022 : 19:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Poslao:

Komandant Mark:
- Div Efraim KMZS broj 580
- Brilijantska naušnica KMZS broj 589
- Zlatni kovčeg KMZS broj 592
- Zlatokosa KMZS broj 597
- Nepoznati razbojnik KMZS broj 619

Nick Raider:
- Ubijte Nicka Raidera! Libellus broj 27
- Unakrsna vatra Libellus broj 24
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 15/02/2022 : 22:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Napisao sam Doba oksidacije, međutim šaljem tek kad završim sa zanimljivostima.

Pri kraju sam sa Diabolikom - U neprijateljskim rukama, uskoro pošaljem.

Nisu recenzije, ali... nakon svega toga počinjem sa pisanjem biografije mojega omiljenoga strip autora Claudia Nizzija s posebnim naglaskom na njegov fantastičan posao na Tex Willeru.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6884 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 15/02/2022 : 22:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast, Claudio Nizzi zaslužuje biografiju odavno

loading...
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 16/02/2022 : 11:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Trebala bi ovo biti drukčija biografija od svih dosad viđenih, uz puno statističkih podataka i čak uz osvrte na pojednine epizode-klasike koje je radio.
S obzirom da sam se umirovio u pisanju recenzija za moje omiljene junake Mister Noa i Texa, i u tom dijelu sajta nemam baš previše toga više za reći, a nešto moram pisati, tipkati u slobodno vrijeme, uzeti ću dosta vremena sa ovim projektom, neće biti brzo gotov, ali nadam se da će prikazati koja je Nizzi veličina.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13070 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/02/2022 : 18:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Nekima sam već javio pa da i ostalima javim..

Nema me od ovog vikenda i cijeli idući tjedan (posao malo žešće krenuo), znači nekih 10 dana, ali recenzije/objave na sajtu će ići redovito. Pa ako me slučajno nešto budete trebali, nemojte zamjeriti ako ne odgovorim odmah, ako odgovor dobijete kroz dan ili dva.. samo da prođe ta "ludnica"...

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 18/02/2022 : 20:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
O kakvom poslu se radi, ako nije tajna?
E, da. Napokon krenuh pisati recenziju za Chica u francuskoj revoluciji

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 18/02/2022 : 20:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Red je da obavijestim nekako, pa cu to uraditi na ovom topicu. Vec nekoliko dana laptop mi ne radi, kvar je tezak u pitanju te mi se ne isplati popravljati a ne uzima mi se laptop niti komp u skorije vrijeme.
Sobzirom da su mi sve recke bile na tom laptopu nisam u mogucnosti da ih zavrsim te naposljetku posaljem tako da ih moram ostaviti slobodnim za pisanjem nekim drugim recenzentima, koji ce mozda pronaci zainteresovanost da odrade moje price.

Izvinjavam se jos jednom na zakasnjenju.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4573 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 18/02/2022 : 20:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Idi bre Reem baš si sad morao da odeš incognito kad sam poslao prvu recenziju
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13070 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/02/2022 : 22:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

O kakvom poslu se radi, ako nije tajna?

Ne smijem javno, mogu reći samo da je fizičke prirode ;)
Kod mene ti je ona parola "radi vole, kad nemaš škole", imam školu, ali pogrešnu

quote:
Originally posted by naker

Idi bre Reem baš si sad morao da odeš incognito kad sam poslao prvu recenziju

Hehe

Dobio sam "dojavu" u vezi tebe i baš mi drago da si uspio napisati Evo da ti odmah javim da sam već preuzeo tvoju recenziju, a ovaj 2.mjesec je već ionako "bukiran" plan objava (još 5 komada ide, čini mi se), tako da tvoja recenzija će ići najvjerojatnije u 3.mjesecu :) S tobom se čujem još da te pitam u vezi nekih sitnih tehničkih detalja (ali o tome ćemo kroz desetak dana). Jer i da nisam sad u poslu, opet tvoje slike i slike dr. recenzenata moram pripremiti i sve poslati prije na upload i tek će onda recenzija/e biti spremna za objavu, ali mislim da idući mjesec ide garant

Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4573 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 18/02/2022 : 22:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Ako je Deers mogao čekati na Gipijev tekst godinu dana mogu i ja jedan mesec Rešavaj to što imaš pa se čujemo, nigde ne žurimo
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 21/02/2022 : 10:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav!!
Opet neiskusni recenzent s glupavim pitanjima.
Treba li recenzija biti pisana s nekim određenim fontom, poravnanjem i proredom, ili ju ne trebam na taj način uređivati?

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7518 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 21/02/2022 : 15:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozdrav!!
Treba li recenzija biti pisana s nekim određenim fontom, poravnanjem i proredom, ili ju ne trebam na taj način uređivati?

Pošalji mi na PM tvoju e-mail adresu, pa ti ja pošaljem primjer u Wordu koji možeš upotrijebiti kao predložak.

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 21/02/2022 : 15:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

quote:

Pozdrav!!

Pošalji mi na PM tvoju e-mail adresu, pa ti ja pošaljem primjer u Wordu koji možeš upotrijebiti kao predložak.

Poslah, zahvaljujem Vam na pomoći.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7518 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 21/02/2022 : 16:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pozdrav!!

Poslao sam ti dva primjera recenzija: jednu već objavljenu i jednu koja još čeka na objavu.

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 21/02/2022 : 18:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Pozdrav!!

Poslao sam ti dva primjera recenzija: jednu već objavljenu i jednu koja još čeka na objavu.

Vidjeh, puno Vam hvala. Sutra krećem napisati recenziju u Word

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7518 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 23/02/2022 : 23:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
-

Edited by - Spock on 23/02/2022 23:28:40
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7518 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 23/02/2022 : 23:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
-

Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000