Author |
Topic  |
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 16/02/2015 : 14:43:32
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by igor 12
quote: Originally posted by izivko
Jeli to onaj Ante što se tuširao kantom... Ko njega pozva?
Taj idiot zreo je za još jednu kantu... Čitanje njegovih kolumni čisti je gubitak vremena.
he,he,taj koji ga je zalio kantom govana je,što bi se po narodskireklo,mutav... a možda čak i nepismen pa ne zna istom mjerom vratiti
Možda se samo umjetnički izrazio, na svoj način. Izveo je jedan originalni performans, kako bi se reklo...
neš ti oriđiđija..sa leđa..pa petama vjetra šteta što ne znamo ime tom narodnom junaku pa da uzvikujemo njegovo ime oko vatre kad nam se pazusi oznoje plešući |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 16/02/2015 : 14:52:52
|
Taj idiot zreo je za još jednu kantu... Čitanje njegovih kolumni čisti je gubitak vremena.
Je li to neko čita?
Izgleda samo neki besposličari izgubljeni u vremenu i prostoru, koji nemaju pametnijeg posla.
pazi vako,vako nekako bi narodni guslar mile krajina opjevao nas besposličare:
besposličar stari jesam dsormaze na nečemu te nosam
prostor i vrijeme relativna je stvar nama besposličarima božji je dar
pametna posla u nas radit nema što bi rekla komšinica milka man se ćorava posla i dođ na kavu
Najviše volim kad se u mojim riječima prepoznaju likovi na koje ni pomislio nisam.
nije bitno što si ti pomislio to jest nisi da ima nas i desnih koji volimo antu i njegove kolumne |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 16/02/2015 : 15:32:33
|
govor je bio u totalnom neskladu sa slikom, ko ono kad ti titlovi idu pola minute unaprijed ne mislim na nju, jer ona je bila i lijepa i nije govorila gluposti u biti je održala govor prihvatljiviji meni nego dsormazu nego mislim na uzvanike pa što pobogu na inauguraciji žene za predsjednicu radi čovjek koji je izjavio za saborskom govornicom da žena nije za mudraca nego za madraca o ratnim zločincima, ubojicama, lopovima i nabijenim puškama da i ne pričam
|
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 16/02/2015 : 15:39:21
|
Otkud si sad to da je govor bio prihvatljiviji tebi nego Dsormazu ili npr. meni? Govor je bio odličan i nastavlja poruke iz prvog govora poslije prvog kruga. Nikakvi mi ili oni i razne hajdučije, već zajedništvo i rad za bolje sutra. Mislim da smo svi na dobitku s ovom predsjednicom.
A što se tiče Kovačevića, po toj logici ni V. Pusić ni Kante Tomić ne bi trebali sjediti u publici... |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Posted - 16/02/2015 : 15:54:00
|
evo npr. dsormaz je naprosto opsjednut prošlošću, komunjarama, jugonostalgičarima, jugosmradovima, šumskim razbojnikom, yusipovićem, udbom.... a kolinda je jučer jasno rekla da je to bezveze rekla je i da domoljublje nije samo busanje u prsa, nego i ono što ja stalno govorim da je naravno da oni 'znaju' da je to s figom u džepu i da ne bi ona tako njih po ušima, jer ona je njihova, oni su njeni, ona to zbog svijeta, europe... možda su i u pravu ali ako samo gledamo na izgovoreno onda su takvi jučer dobili pljusku a ja nisam pa je meni prihvatljivije eto, tako sam ja to shvatio
a ovo o kovačeviću, pusić i tomiću, tu logiku ti nisam shvatio |
Edited by - ken2 on 16/02/2015 16:00:17 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts
Posted - 16/02/2015 : 16:22:18
|
ovaj mlađo je partibrejker samo takav on se politikom bavi izvan foruma za razliku od nas amatera
oš doć sutra u booksu da se malo šamaramo? nije te dugo bilo |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 16/02/2015 : 19:28:27
|
he,he,taj koji ga je zalio kantom govana je,što bi se po narodskireklo,mutav... a možda čak i nepismen pa ne zna istom mjerom vratiti
Možda se samo umjetnički izrazio, na svoj način. Izveo je jedan originalni performans, kako bi se reklo...
neš ti oriđiđija..sa leđa..pa petama vjetra šteta što ne znamo ime tom narodnom junaku pa da uzvikujemo njegovo ime oko vatre kad nam se pazusi oznoje plešući
Bio je to tipični diverzantski prepad "udari i nestani". Diverzanti su hrabri ljudi. I neznanim junacima se također podižu spomenici. Što će ti njegovo ime, možda je čovjek skroman i ne želi da se zna za njega... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 16/02/2015 : 20:19:31
|
U jebote,meni je promaklo da je ta ikog..inkur..a jebote, inauguracija bila juce, ja sam sve nesto brijao da je sljedeci vikend  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 16/02/2015 : 20:19:58
|
neš ti oriđiđija..sa leđa..pa petama vjetra šteta što ne znamo ime tom narodnom junaku pa da uzvikujemo njegovo ime oko vatre kad nam se pazusi oznoje plešući
Bio je to tipični diverzantski prepad "udari i nestani". Diverzanti su hrabri ljudi. I neznanim junacima se također podižu spomenici. Što će ti njegovo ime, možda je čovjek skroman i ne želi da se zna za njega...
ma jok to neki lokalni papak,klošar platili mu mangupi pivu a on zafrko trenirku u cipele pa požurio na korzo sa kantom |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island