Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/02/2016 : 19:38:18
|
daj mi prevedi to s turskog,jebga ne znan te izraze |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12515 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 21/02/2016 : 20:07:55
|
oni nisu rvatine |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 22/02/2016 : 15:12:16
|
quote: Originally posted by izivko
Ja bi sebi kurac odrizo kad ne bih mogao hraniti barem jednu ženu i 3 dice
Care! |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12515 Posts
Posted - 22/02/2016 : 15:50:47
|
Ma kriva je država. Plaća mala, nije mi zaposlila ženu, nemam ni dječji. Dobro nemam još djece, nisam se još ni oženio, ali jbg, sve to treba unaprid.
Nisam bio u Parizu od vrimena Jugoslavije, na skijanju zadnji put pritprošle godine, i to u Sloveniji, ej, napatili se svi, hrana ono nikakva, smještaj da ne pričam.
Dica mi nemaju ni tablet...
Otira ga ja |
Have mercy |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 22/02/2016 : 19:46:45
|
tako je. 88 % stanovništva triba odma u Aušvic. jerbo ne drže do obitelji i nemaju para a vjerovatno nisu ni članovi adezeja. abate irud to sve triba potamanat da rvacku ne unište |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12515 Posts
Posted - 22/02/2016 : 21:00:54
|
quote: Originally posted by lwood
tako je. 88 % stanovništva triba odma u Aušvic. jerbo ne drže do obitelji i nemaju para a vjerovatno nisu ni članovi adezeja. abate irud to sve triba potamanat da rvacku ne unište
Strpa ti u jedan post i rvatsku i adeze i Aušvic i potamanat |
Have mercy |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 22/02/2016 : 21:02:40
|
kad se ti sramiš napisat šta misliš. al ne boj se čitan te ko otvorenu knjigu. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Posted - 23/02/2016 : 20:54:23
|
zanimljivo da nisu spomenili da su Brazilci isto okupirali Paragvaj nakon rata a i duže su ostali od Argentinaca. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38075 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Posted - 25/02/2016 : 15:07:24
|
@Charlie
" Tonka, vec samim tim sto si u uvodu homoseksualizam nazvao nastranoscu, sam si zadao smjer teme i ona vise nema kud. Na jednoj temi treniras za gentlemana na drugoj sebi samom proturjecis.:) "
Molim te tvoja definicija homoseksualnosti? Normalno ljudsko seksualno ponašanje?Prirodno? To je nastranost po svim normalnim i logički pitanjima kao i mnogo toga u heteroseksualnom odnosu. Ne proturiječim ja sam sebi, neka svatko radi što misli za sebe da je najbolje, ako je po tebi nazvati nešto nenormalno-nenormalno kontradiktornost ili nedostatak kulture to je tvoja osoban stvar a ne opće prihvaćen stav. Meni pusti treniranje gentlemana, što si se uhvatila toliko toga? Da li ja spominjem tvoje treniranje boema i umjetnika? |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Posted - 25/02/2016 : 15:13:56
|
@ acestroke
" Ovaj covjek je ziva kontradikcija od osobe. Veze on nema za dzentlmenom, niti ce ikad imati.
Tonka, ubaci idiotizam u te "nastranosti" o kojem pricas, pa da takodje o tebi osobno mozemo diskutovati. "
Navedi mi jednu kontradikciju kod mene ( nemoj kopat unazad godinama, navedi nešto novije ) Za tebe je nekrofilija, incest normalan? Diskutirao bi o meni može nema problema, samo reci što te zanima.
Ovo gore povezano s dzentlmesntvom mogu ti samo reći da svatko tko pogleda zagorove recenzije i tvoje komentare koje ostavljaš, kako e odnosiš prema ljudima širom foruma, neistomišljenicima... Blago rečeno tebi treba jedna velika edukacija lijepog ponašanja i ponašanja općenito s ljudima. Meni je nevjerovatno da čovjek tvojih godina i čovjek koji je toliko obišao svijeta nema osnove osnova ophođenja s ljudima. Pozabavi se bontonom i ophođenju s ljudima imaš veliki problem to ti je moj dobronamjeran savjet. |
Edited by - Tonka24 on 25/02/2016 15:15:11 |
|
|
dupli
Senior Member
Croatia
1034 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 25/02/2016 : 15:24:27
|
Zaključali topic prije nego sam pejstao komentar pa pejstam ovdje jer se i Tonka24 prebacio.
Just Charlie i acestroke, Tonka24 ima apsolutno pravo na svoj svjetonazor. U njegovom svjetonazoru sve navedene stvari su nastranosti i vaš napad “ad hominem” neće promijeniti ništa. Članak koji je Tonka24 linkao ima jednu jako zanimljivu odrednicu. Zanemarimo što se radi o većini “gadljivim” stvarima. Tamo je iznesena tvrdnja: “Ti zakoni trenutačno ne štite nikoga. Razumijem da se ovi činovi mogu smatrati neobičnima i odvratnima, no zakon se ne bi trebao temeljiti na gadljivosti”.
Slažem se s bivšim švedskim ministrom koji kaže da se radi o “pokušaju privlačenja pažnje”, ali se ne slažem da se radi o “bedastom” pokušaju. Primjer jest ekstreman ali ne i bedast.
Pitanje koje se postavlja je: Da li je jedina svrha zakona da nekog štite (što god to značilo) ili zakoni trebaju definirati i nešto više? Činjenica jest da svi zakoni vuku korijene iz prošlosti gdje su oni oblikovani velikim dijelom u skladu s najraširenijom ideologijom ili ideologijom vladara. Pitanje je da li mi i zašto želimo da tako (ne)ostane?
Osobno, nisam sklon naglim i masovnim izmjenama zakona zato što se radi o trenutnoj modi ili trendu, a posebice nisam sklon mijenjanju zakona preglasavanjem. Za neke promjene potrebno je i nekoliko generacija da stvari sjednu na svoje mjesto. Također, mislim da zakoni ne bi trebali biti tu samo zbog toga da nekog štite već bi morali doprinositi i stabilizaciji društva.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Posted - 25/02/2016 : 15:32:45
|
quote: Originally posted by dupli
Zaključali topic prije nego sam pejstao komentar pa pejstam ovdje jer se i Tonka24 prebacio.
Just Charlie i acestroke, Tonka24 ima apsolutno pravo na svoj svjetonazor. U njegovom svjetonazoru sve navedene stvari su nastranosti i vaš napad “ad hominem” neće promijeniti ništa. Članak koji je Tonka24 linkao ima jednu jako zanimljivu odrednicu. Zanemarimo što se radi o većini “gadljivim” stvarima. Tamo je iznesena tvrdnja: “Ti zakoni trenutačno ne štite nikoga. Razumijem da se ovi činovi mogu smatrati neobičnima i odvratnima, no zakon se ne bi trebao temeljiti na gadljivosti”.
Slažem se s bivšim švedskim ministrom koji kaže da se radi o “pokušaju privlačenja pažnje”, ali se ne slažem da se radi o “bedastom” pokušaju. Primjer jest ekstreman ali ne i bedast.
Pitanje koje se postavlja je: Da li je jedina svrha zakona da nekog štite (što god to značilo) ili zakoni trebaju definirati i nešto više? Činjenica jest da svi zakoni vuku korijene iz prošlosti gdje su oni oblikovani velikim dijelom u skladu s najraširenijom ideologijom ili ideologijom vladara. Pitanje je da li mi i zašto želimo da tako (ne)ostane?
Osobno, nisam sklon naglim i masovnim izmjenama zakona zato što se radi o trenutnoj modi ili trendu, a posebice nisam sklon mijenjanju zakona preglasavanjem. Za neke promjene potrebno je i nekoliko generacija da stvari sjednu na svoje mjesto. Također, mislim da zakoni ne bi trebali biti tu samo zbog toga da nekog štite već bi morali doprinositi i stabilizaciji društva.
Ne samo mojem, ali dobro nećemo o tome raspravljati. Evo mene zanima tvoj stav o trima navedenim stvarima.
|
Edited by - Tonka24 on 25/02/2016 15:33:11 |
|
|
dupli
Senior Member
Croatia
1034 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 25/02/2016 : 15:38:12
|
quote: Originally posted by Tonka24 Ne samo mojem, ali dobro nećemo o tome raspravljati. Evo mene zanima tvoj stav o trima navedenim stvarima.
Kojima? Incestu, nekrofiliji i čemu još? |
|
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 25/02/2016 : 15:46:52
|
quote: Originally posted by Tonka24
Pogledajte najnoviji " trend "
http://net.hr/danas/svijet/za-incest-i-nekrofiliju-politicka-stranka-u-svedskoj-zeli-legalizirati-tabue/
Što vi mislite o ovakvim i sličnim stvarima?
Ja ću samo reći jednu stvar na ovu temu.. Ja i supruga imamo dva prekrasna sina.. Čin ljubavi u kojem su ta dva mala prekrasna bića nastala je najveća PRIRODNA ljepota koju čovjek može doživjeti.. Kada znaš da mali (mala) nastaje... Sve ostalo - drugima na izbor.. Ali o PRIRODI tu nema govora.. Slobode? Ma naravno... Ali sve dok se ne diraju u zakone.. Tu posebno mislim na iskorištavanje djece... Ako će netko mijenjati zakone u tom smjeru... E onda... Zbogom svijete..
P.S. Svaka čast tonka na topicu o gentlemanima... Čovjek uči dok je živ i ima dosta korisnih stvari kojih se treba podsjetiti a i naučiti naravno...
|
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14717 Posts
Posted - 25/02/2016 : 15:57:34
|
Slažem se s tom, ali vidiš na žalost ima ljudi koji te ismijavaju, koji misle da si " zapeo " u 14-15 stolječu. Što god pozitivno pokušaš, kažeš napadaju te... A još gore je po mome da ima onih koji opravdavaju takve trendove pod izlikom " sloboda ". Da se razumijemo ja te ljude ne osuđujem, ne napadam, ja ih poštujem ali njihove stavove ne poštujem niti se slažem s time. Ima dosta ( ovdje mislim na neke forumaše, neću imenovati ) onih koji zbog svoje slabosti opravadavaju ovakve i slične stvari.
Hvala na pohvalama glede topica, ima tu dosta korisnih stvari lijepo se razvio.
|
|
|
Topic |
|