Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 25/02/2016 : 16:02:50
|
quote: Originally posted by dupli
quote: Originally posted by Tonka24 Ne samo mojem, ali dobro nećemo o tome raspravljati. Evo mene zanima tvoj stav o trima navedenim stvarima.
Kojima? Incestu, nekrofiliji i čemu još?
Izvini tek sam sada vidio da si odgovorio. Pa napisao sam sotonizmu, iako to ne ide baš uz ovo dvoje ali ok. Vidim da dosta dobre stvari pišeš pa me zanima tvoj stav. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 25/02/2016 : 17:21:25
|
quote: Originally posted by Tonka24
Slažem se s tom, ali vidiš na žalost ima ljudi koji te ismijavaju, koji misle da si " zapeo " u 14-15 stolječu. Što god pozitivno pokušaš, kažeš napadaju te... A još gore je po mome da ima onih koji opravdavaju takve trendove pod izlikom " sloboda ". Da se razumijemo ja te ljude ne osuđujem, ne napadam, ja ih poštujem ali njihove stavove ne poštujem niti se slažem s time. Ima dosta ( ovdje mislim na neke forumaše, neću imenovati ) onih koji zbog svoje slabosti opravadavaju ovakve i slične stvari.
Pretpostavljam da je svako neslaganje s tobom znak slabosti?
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4541 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Tonto
Advanced Member
8297 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 25/02/2016 : 18:18:44
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
eh sve nesto kao ne biste svez les recimo Monike Beluci a da niko ne vidi
|
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 25/02/2016 : 18:50:18
|
@Charlie
" Tonka, vec samim tim sto si u uvodu homoseksualizam nazvao nastranoscu, sam si zadao smjer teme i ona vise nema kud. Na jednoj temi treniras za gentlemana na drugoj sebi samom proturjecis.:) "
Molim te tvoja definicija homoseksualnosti?
Meni se *#*@ebe tko koga #*@ebe.
A zašto tebe to toliko pati? Od čega bježiš da nisi s mirom po tom pitanju?
Normalno ljudsko seksualno ponašanje?Prirodno? To je nastranost po svim normalnim i logički pitanjima kao i mnogo toga u heteroseksualnom odnosu.
Što su odn. koje su to po tebi nastranosti u heteroseksualnom odnosu?
Postoji li i jedan seksualni odnos koji je tebi prihvatljiv? |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 25/02/2016 : 19:08:03
|
Zaključali topic prije nego sam pejstao komentar pa pejstam ovdje jer se i Tonka24 prebacio.
Just Charlie i acestroke, Tonka24 ima apsolutno pravo na svoj svjetonazor. U njegovom svjetonazoru sve navedene stvari su nastranosti i vaš napad “ad hominem” neće promijeniti ništa. Članak koji je Tonka24 linkao ima jednu jako zanimljivu odrednicu. Zanemarimo što se radi o većini “gadljivim” stvarima. Tamo je iznesena tvrdnja: “Ti zakoni trenutačno ne štite nikoga. Razumijem da se ovi činovi mogu smatrati neobičnima i odvratnima, no zakon se ne bi trebao temeljiti na gadljivosti”.
Slažem se s bivšim švedskim ministrom koji kaže da se radi o “pokušaju privlačenja pažnje”, ali se ne slažem da se radi o “bedastom” pokušaju. Primjer jest ekstreman ali ne i bedast.
Pitanje koje se postavlja je: Da li je jedina svrha zakona da nekog štite (što god to značilo) ili zakoni trebaju definirati i nešto više? Činjenica jest da svi zakoni vuku korijene iz prošlosti gdje su oni oblikovani velikim dijelom u skladu s najraširenijom ideologijom ili ideologijom vladara. Pitanje je da li mi i zašto želimo da tako (ne)ostane?
Osobno, nisam sklon naglim i masovnim izmjenama zakona zato što se radi o trenutnoj modi ili trendu, a posebice nisam sklon mijenjanju zakona preglasavanjem. Za neke promjene potrebno je i nekoliko generacija da stvari sjednu na svoje mjesto. Također, mislim da zakoni ne bi trebali biti tu samo zbog toga da nekog štite već bi morali doprinositi i stabilizaciji društva.
Manhunter je izbrisao uvodni post na zaključanoj temi, gdje je jedna od stvari koje je Tonka proglasio nastranima - homoseksualnost. Reagirala sam na to. Ne mislim da se homoseksualnost može svrstati u istu kategoriju kao pedofilija, nekrofilija i još nešto..sad sam zaboravila više što sve na linku piše. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 25/02/2016 : 19:30:22
|
Pogledajte najnoviji " trend "
http://net.hr/danas/svijet/za-incest-i-nekrofiliju-politicka-stranka-u-svedskoj-zeli-legalizirati-tabue/
Što vi mislite o ovakvim i sličnim stvarima?
kasniš gojko. pa u egiptu su tili legalizirat nekrofiliju nakon šta su srušili mubaraka. za incest ne znan al znan koja je zemlja imala najnižu dob za stupanje u sexualne odnose. pogađaš koja? bravo. naravno radi se o vatikanu. smiješno zar ne? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
Edited by - lwood on 25/02/2016 19:32:00 |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 25/02/2016 : 19:43:21
|
jel? al nisan evo več 11 godina. sadiš li ti šta gori? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 25/02/2016 : 19:50:44
|
pa takvi su najsumnjiviji |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 25/02/2016 : 20:02:16
|
ak ti je profesorčić mog kalibra sumnjiv, knjiški moljac koji laprda na stripovskom forumu (ej, strip-forumu!!) o heideggeru i zagoru, onda stvarno... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 25/02/2016 : 20:06:46
|
ma ajde,začudija bi se koga sve uvate u sadnji. a o uživalacima da i ne pričan |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 25/02/2016 : 20:12:08
|
iss,pa nisan cinkaroš |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 25/02/2016 : 20:13:24
|
quote: Originally posted by tinton
Slažem se s tom, ali vidiš na žalost ima ljudi koji te ismijavaju, koji misle da si " zapeo " u 14-15 stolječu. Što god pozitivno pokušaš, kažeš napadaju te... A još gore je po mome da ima onih koji opravdavaju takve trendove pod izlikom " sloboda ". Da se razumijemo ja te ljude ne osuđujem, ne napadam, ja ih poštujem ali njihove stavove ne poštujem niti se slažem s time. Ima dosta ( ovdje mislim na neke forumaše, neću imenovati ) onih koji zbog svoje slabosti opravadavaju ovakve i slične stvari.
Tvoje su pretpostavke kao prozori kroz koje gledaš na svijet.Operi ih katkad inače svjetlo nikada uči neće.
Naravno da to što si napisao nema veze s istinom. Ako pogledaš napisao sam da poštujem svačije stavove ali ne mora značiti da ću se složiti i ne mora značiti da sam ja u pravu. Toliki egoista ipak nisam. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 25/02/2016 : 20:17:19
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
@Charlie
" Tonka, vec samim tim sto si u uvodu homoseksualizam nazvao nastranoscu, sam si zadao smjer teme i ona vise nema kud. Na jednoj temi treniras za gentlemana na drugoj sebi samom proturjecis.:) "
Molim te tvoja definicija homoseksualnosti?
Meni se *#*@ebe tko koga #*@ebe.
A zašto tebe to toliko pati? Od čega bježiš da nisi s mirom po tom pitanju?
Normalno ljudsko seksualno ponašanje?Prirodno? To je nastranost po svim normalnim i logički pitanjima kao i mnogo toga u heteroseksualnom odnosu.
Što su odn. koje su to po tebi nastranosti u heteroseksualnom odnosu?
Postoji li i jedan seksualni odnos koji je tebi prihvatljiv?
Ja sam u miru po tom pitanju u potpunosti i od ničega ne bježim. Izvrćeš moje riječi kako ti se sviđa.Očito je da u zadnje vrijeme nisi ti u miru po puno toga što se mene tiče, zašto je to tako samo ti znaš :)
Na drugo pitanje nema smisla da odgovorim jer ti bi opet okrenula u svoju priču i bila bi u nemiru s tim mojim stavom |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 25/02/2016 : 20:19:08
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Zaključali topic prije nego sam pejstao komentar pa pejstam ovdje jer se i Tonka24 prebacio.
Just Charlie i acestroke, Tonka24 ima apsolutno pravo na svoj svjetonazor. U njegovom svjetonazoru sve navedene stvari su nastranosti i vaš napad “ad hominem” neće promijeniti ništa. Članak koji je Tonka24 linkao ima jednu jako zanimljivu odrednicu. Zanemarimo što se radi o većini “gadljivim” stvarima. Tamo je iznesena tvrdnja: “Ti zakoni trenutačno ne štite nikoga. Razumijem da se ovi činovi mogu smatrati neobičnima i odvratnima, no zakon se ne bi trebao temeljiti na gadljivosti”.
Slažem se s bivšim švedskim ministrom koji kaže da se radi o “pokušaju privlačenja pažnje”, ali se ne slažem da se radi o “bedastom” pokušaju. Primjer jest ekstreman ali ne i bedast.
Pitanje koje se postavlja je: Da li je jedina svrha zakona da nekog štite (što god to značilo) ili zakoni trebaju definirati i nešto više? Činjenica jest da svi zakoni vuku korijene iz prošlosti gdje su oni oblikovani velikim dijelom u skladu s najraširenijom ideologijom ili ideologijom vladara. Pitanje je da li mi i zašto želimo da tako (ne)ostane?
Osobno, nisam sklon naglim i masovnim izmjenama zakona zato što se radi o trenutnoj modi ili trendu, a posebice nisam sklon mijenjanju zakona preglasavanjem. Za neke promjene potrebno je i nekoliko generacija da stvari sjednu na svoje mjesto. Također, mislim da zakoni ne bi trebali biti tu samo zbog toga da nekog štite već bi morali doprinositi i stabilizaciji društva.
Manhunter je izbrisao uvodni post na zaključanoj temi, gdje je jedna od stvari koje je Tonka proglasio nastranima - homoseksualnost. Reagirala sam na to. Ne mislim da se homoseksualnost može svrstati u istu kategoriju kao pedofilija, nekrofilija i još nešto..sad sam zaboravila više što sve na linku piše.
Naravno, slažem se s time. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 25/02/2016 : 20:43:05
|
quote: Originally posted by tinton
Tvoje su pretpostavke kao prozori kroz koje gledaš na svijet.Operi ih katkad inače svjetlo nikada uči neće.
Naravno da to što si napisao nema veze s istinom. Ako pogledaš napisao sam da poštujem svačije stavove ali ne mora značiti da ću se složiti i ne mora značiti da sam ja u pravu. Toliki egoista ipak nisam.
Da, vidio sam da si to napisao. Ali si u istom postu implicirao da oni koji "opravdavaju ovakve stvari" to rade iz nekakve slabosti.
|
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 25/02/2016 : 20:57:35
|
Da, obično iz neke svoje slabosti, nešto slično što rade ili žele da rade povezano s time, pa traže opravdanja. Ne mora značiti da je baš tako ali ima dosta slučajeva. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 25/02/2016 : 21:05:14
|
Da, obično iz neke svoje slabosti, nešto slično što rade ili žele da rade povezano s time, pa traže opravdanja. Ne mora značiti da je baš tako ali ima dosta slučajeva.
Bolje bi bilo da govoriš konkretno jer ovako ispada da optužuješ sve s tim stavovima. |
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 25/02/2016 : 21:08:04
|
Možda ispada, ali vjeruj mi ne optužujem...tko sam ja da optužujem nečije stavove. Samo jednostavno ne mogu se složiti da je to u redu i da je to potrebno zakonski odobriti. Za moj pojam to je na neki način " defektno, neprirodno " opet naglašavam da poštujem te ljude i stavove ali jednostavno se ne slažem s time. Nadam se da me shvaćaš? |
|
|
Topic |
|