Author |
Topic |
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 10/03/2014 : 00:17:30
|
Ma tko si ti sad odjednom, pa se pojavis, pa mi tu svizca s cokoladom uplices. Ali da je dobra, dobra je ta s mjehuricima. Samo mi svizac nije zelio odati recept, jedino mi je rekao da puno moram mijesati i onda kanticu kotrljati Alpama dok me snaga sluzi. Pa onda jos putem naiđes na bika, i tako nastade mjehuricasta Milka. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47143 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8250 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47143 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38022 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 11/03/2014 : 13:42:09
|
quote: Originally posted by Poli
A da se umjesto zatvora pozove sve ostecene na javno kamenjanje?
ali, ali... kako možeš tako nedemokratski, štoviše komunistički razmišljati? nismo mi barbarski, sjevernokorejski, iliti neki slični crno-komunjarski narod... mi smo demokratska, prozapadnjačka civilizacija koja glumi borbu protiv korupcije, koja teške kriminalce simbolično malo opali po đepu, osudi na par godina koje će im se zbog dobrog vladanja još i prepoloviti, a one koji u procesu odglume pokajnike još i nagradi "uvjetnom" kaznom s kojom godinom kušnje.
u demokraciji se kriminal itekako isplati. |
|
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3022 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38022 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 11/03/2014 : 13:54:50
|
ali ovako vise ljudi uziva, svako dođe na svoje
nadam se da se razumijemo da nisam ozbiljan, ali kako danas stvari stoje ...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 11/03/2014 : 14:13:22
|
quote: Originally posted by kiky
quote: Originally posted by Poli
A da se umjesto zatvora pozove sve ostecene na javno kamenjanje?
ali, ali... kako možeš tako nedemokratski, štoviše komunistički razmišljati? nismo mi barbarski, sjevernokorejski, iliti neki slični crno-komunjarski narod... mi smo demokratska, prozapadnjačka civilizacija koja glumi borbu protiv korupcije, koja teške kriminalce simbolično malo opali po đepu, osudi na par godina koje će im se zbog dobrog vladanja još i prepoloviti, a one koji u procesu odglume pokajnike još i nagradi "uvjetnom" kaznom s kojom godinom kušnje.
u demokraciji se kriminal itekako isplati.
I u yugodiktaturi je cvjetala korupcija sve u 16, samo se zbog cenzure o tome nije smjelo pisati, samo se potajno šaputalo. A nedajbože da bi neki od tadašnjih glavonja zbog toga bio procesuiran (osim Babe onomad, što je pak imalo duboku političku pozadinu, tj. svašta mu se i napakiralo). |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 11/03/2014 : 14:14:24
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI I to in nažalost neće smetat da opet imaju 20-25% na izborima. Livo krilo partije nažalost radi sve kako bi pomoglo desnon, tako da ćemo na slijedećin izborima kad zanemarimo one minorne i one debilne(Lesar recimo) imat mogućnost izbora između nesposobnih i kriminlaca.
Najžalosnije je to što su ti koje navodiš samo kao nesposobne, isto krimosi. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 11/03/2014 : 14:14:43
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
I to in nažalost neće smetat da opet imaju 20-25% na izborima. Livo krilo partije nažalost radi sve kako bi pomoglo desnon, tako da ćemo na slijedećin izborima kad zanemarimo one minorne i one debilne(Lesar recimo) imat mogućnost izbora između nesposobnih i kriminlaca.
Nažalost kao ni SDP
Oni su takvi jer narod tako želi, prestanimo ih zanemarivati pa možda društvo i krene nabolje. Ovak, uz HDZ i SDP, sigurno nećemo. To je već i pokazano doslovno primjerom njihove vladavine u zadnjih 25 godina...
Kikić, kak si kaj
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/03/2014 : 14:16:30
|
Dobro, hajmo stati s domaćom politikom, može? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 11/03/2014 : 14:23:24
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by NESVRSTANI I to in nažalost neće smetat da opet imaju 20-25% na izborima. Livo krilo partije nažalost radi sve kako bi pomoglo desnon, tako da ćemo na slijedećin izborima kad zanemarimo one minorne i one debilne(Lesar recimo) imat mogućnost izbora između nesposobnih i kriminlaca.
Najžalosnije je to što su ti koje navodiš samo kao nesposobne, isto krimosi.
ja vjerujem da se danas osječaš grozno, kao i svi hrvatski desničari, kada si vjerovatno zajedno sa drugom krugerom svome idolu sanaderu zdušno skandirao kada je dotični na splitskoj rivi 2000. godine dizao bune protiv račanove vlasti... pa sada moraš brže bolje prebaciti lopticu na "ljevičarske" zločine, kako aktualne pa tako i one iz prošlosti.
danas se desničari koprcaju i sramote po svim mogućim portalima... i izvan njega. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/03/2014 : 14:32:41
|
quote: Originally posted by dosada
I to in nažalost neće smetat da opet imaju 20-25% na izborima. Livo krilo partije nažalost radi sve kako bi pomoglo desnon, tako da ćemo na slijedećin izborima kad zanemarimo one minorne i one debilne(Lesar recimo) imat mogućnost izbora između nesposobnih i kriminlaca.
Kikić, kak si kaj
Dosado, ne provociraj Kikyja i ne započinji svađe. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/03/2014 : 14:33:30
|
Još je žalosnje šta su ove drugi koje navodin ka kriminalce, isto nesposobni. Inače, šta se samoga kriminala tiče livo krilo jedne te iste partije je ipak dosta daleko od desnog krila. Valjda još moraju učit, a i ovi prije njih su većinu pokrali pa nemaju šta, a nije da ne bi tili.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 11/03/2014 : 14:47:30
|
ja vjerujem da se danas osječaš grozno, kao i svi hrvatski desničari, kada si vjerovatno zajedno sa drugom krugerom svome idolu sanaderu zdušno skandirao kada je dotični na splitskoj rivi 2000. godine dizao bune protiv račanove vlasti... pa sada moraš brže bolje prebaciti lopticu na "ljevičarske" zločine, kako aktualne pa tako i one iz prošlosti.
danas se desničari koprcaju i sramote po svim mogućim portalima... i izvan njega.
Opet bezveze lupetaš kad nemaš argumenata kojima bi pobio ovo što sam napisao u svoja 2 posta. 2000. nisam bio u Splitu, nisam nikad bio ni u jednoj stranci i nemam nikakvih idola. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Posted - 11/03/2014 : 15:28:05
|
da, da, nije vama desničarima danas lako... jasno mi je. pa tako vi oštro opet protiv jugodiktature, koja naprema današnjim propalim i beznačajnim postjugoslovenskim državicama, svima redom ogrezlim u kriminalu, propalim i teško popravljivim ekonomijama, beskonačnim dugovima i rastućem siromaštvu, stoji kao pojam, sila i nikad više nedostižnija snaga.
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 11/03/2014 : 16:22:02
|
da, da, nije vama desničarima danas lako... jasno mi je. pa tako vi oštro opet protiv jugodiktature, koja naprema današnjim propalim i beznačajnim postjugoslovenskim državicama, svima redom ogrezlim u kriminalu, propalim i teško popravljivim ekonomijama, beskonačnim dugovima i rastućem siromaštvu, stoji kao pojam, sila i nikad više nedostižnija snaga.
Pogotovo u demokratskom smislu. Tko je progovorio o kriminalu vladajućih obično bi završio kao S. Đureković.
Zbog tih tvojih nedostižnih zamalo su nam lupili sankcije, što bi vjerojatno bio rekord za jednu novu EU članicu. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 11/03/2014 : 16:38:50
|
Mladjo što li ono reče o domačoj politici!?
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 11/03/2014 18:49:51 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/03/2014 : 16:42:09
|
Još je žalosnje šta su ove drugi koje navodin ka kriminalce, isto nesposobni. Inače, šta se samoga kriminala tiče livo krilo jedne te iste partije je ipak dosta daleko od desnog krila. Valjda još moraju učit, a i ovi prije njih su većinu pokrali pa nemaju šta, a nije da ne bi tili.
ono najgore što je ova vlast napravila, je da konačno možemo potvrditi onu hdzovsku tezu 'svi su političari isti' oni su to godinama pokušavali prodati, a da bi sebe malo opravdali i druge uprljali - dijelom im je uspijevalo, ali dijelom i nije sada je to gotova stvar ovi su možda malo manji lopovi, a oni drugi su možda malo manje nesposobni, ali i jedni i drugi nemaju dobre namjere, mrze svoje građane, bahati su... nažalost, narod će sutra opet izabrati iste, odnosno one druge, one koji nisu na vlasti - od toga može samo gore, jer neke normalne alternative, s dobrim namjerama, nema na vidiku ja se samo nadam da će sdp doživjeti ne poraz, nego debakl, da će biti na 10% - i to im je puno eto, morao sam sad će me mladjo sdpejac opomenut ili nedajbože izbacit ovake riči od jednog ljevičara |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic |
|