Author |
Topic |
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 11/03/2014 : 16:46:38
|
Naravno da su svi isti. Samo treba pogledati kako su složni kad sebi ne daju dirati povlastice.
A ovi nisu manje lopovi, nego nemaju prilike krasti jer ničeg nema. To je suština cijele problematike. Što bi rekao Rojs - tko je jamio jamio je. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38025 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 11/03/2014 : 18:29:31
|
U načelu se slažem s kenom2, ali hebi ga!
Za nešto manje od dvije godine začepit ću nos, popiti tabletu protiv povraćanja i taj dan za svaki slučaj odustati od brijanja, pa ću opet glasovati za malo manje kriminalce i podjednako nesposobne.
Jer kad su s jedne strane prijetnje novim jamama i nazivanje đubradima vladajućih i njihovih očeva, a s druge nesposobnost, bahatost i kako god okreneš ipak znatno manji kriminal, onda je izbor nažalost jasan.
Možda se trenutno pojavljuje jedna opcija kojoj bi vrijedilo dati glas, ali on bi u tom slučaju na slijedećim izborima bojim se ipak bio bačen.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 11/03/2014 : 18:45:39
|
Bačeni glasovi su oni koji idu nesposobnim ljudima...prestanite glasati protiv. Dajte ljudi prestanite više biti pičkice i strahovati od nekakvih prijetnji (koja jebena paranoja). Glasajte ZA! Da dajte glas onima koji svojim postupcima to zaslužuju. Johnny ako sad njoj ti i ja damo svoj glas, na slijedećim izborima joj budu glas dali i oni slabijih sposbnosti rezoniranja. Zar je to bačeni glas? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 11/03/2014 : 19:09:09
|
quote: Originally posted by kiky
da, da, nije vama desničarima danas lako... jasno mi je. pa tako vi oštro opet protiv jugodiktature, koja naprema današnjim propalim i beznačajnim postjugoslovenskim državicama, svima redom ogrezlim u kriminalu, propalim i teško popravljivim ekonomijama, beskonačnim dugovima i rastućem siromaštvu, stoji kao pojam, sila i nikad više nedostižnija snaga.
Izgleda da je jugobolja neizlječiva bolest. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 11/03/2014 : 19:54:11
|
Japanci 11. ožujka obilježavaju treću godinu od trostruke tragedije koja ih je pogodila 2011. godine, kada je u potresu i tsunamiju poginulo više od 18.000 ljudi. Potres i tsunami su oštetili i nuklearnu elektranu Fukushima koja još uvijek nije do kraja sanirana.
U 14.46 sati (5,46 po GMT-u), kada je potres magnitude 9 zatresao sjeveroistočnu obalu Japana, minutom šutnje čitav će se arhipelag sjetiti žrtava, a u najviše pogođenim područjima - prefekturama Miyagi, Iwate i Fukushima - oglasit će se sirene.
Iako je od tragedije prošlo tri godine, obnova ide jako sporo. Oko 270.000 ljudi moralo je napustiti svoje domove, a više od 100.000 njih, najviše starijih, još uvijek stanuje u privremenim smještajima. Samo 3,5 posto obećanih kuća izgrađeno je u prefekturama Iwate i Miyagi, a stanovnici Fukushime se možda nikada neće vratiti svojim domovima, jer to neće biti dopušteno ili to sami neće htjeti zbog straha od radijacije.
Dosad je potvrđena smrt 15,884 ljudi, dok se njih 2,636 još vode kao nestali. Potraga za njima još traje. M.P./AFP 11.03.2014. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 11/03/2014 : 20:21:26
|
quote: Originally posted by dosada
Nisu bili složni, opet dolazimo do netočnih informacija i njihovih širenja.
Jbg, ja još iz glave ne mogu izbaciti Šeksa i Kajina kako su se silom gurali kroz vrata da se stignu izboriti za povlaštene mirovine. Dva predstavnika dijametralno suprotnih struja zajedničkim snagama boire se za povlastice. A takvih koliko hoćeš pun Sabor. Fikusi i uhljebi od kojih nitko nema koristi. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/03/2014 : 20:48:10
|
Bačeni glasovi su oni koji idu nesposobnim ljudima...prestanite glasati protiv. Dajte ljudi prestanite više biti pičkice i strahovati od nekakvih prijetnji (koja jebena paranoja). Glasajte ZA! Da dajte glas onima koji svojim postupcima to zaslužuju. Johnny ako sad njoj ti i ja damo svoj glas, na slijedećim izborima joj budu glas dali i oni slabijih sposbnosti rezoniranja. Zar je to bačeni glas?
sretni dosada i njegove bajkovite formulacije |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 11/03/2014 : 20:49:25
|
Mirela Holy i održivi razvoj Hrvatske!
Vidi ti Kikića
yea,moš mislit šta če ona šta razvit. ka i ovi dosad |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 11/03/2014 : 20:52:16
|
i to bi bia napredak . |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/03/2014 : 21:13:03
|
quote: Originally posted by lwood
i to bi bia napredak .
Koliko god žalosno bilo, to je vjerovatno najpametnije šta je neko od političara reka ikad u ovoj državi. osin Vuce koji je tija legalizirat prostituciju.
Holy vjerovatno ima moj glas, al kako je već rečeno, vjerovatno će bit bačen. Otkad je Vlado Gotovac mrtav, neman za koga glasat. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/03/2014 : 21:13:07
|
quote: Originally posted by dsormaz1
nažalost, ali moram se složiti s kolegom dsormazom
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8164 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/03/2014 : 21:31:17
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
U načelu se slažem s kenom2, ali hebi ga!
Za nešto manje od dvije godine začepit ću nos, popiti tabletu protiv povraćanja i taj dan za svaki slučaj odustati od brijanja, pa ću opet glasovati za malo manje kriminalce i podjednako nesposobne.
Jer kad su s jedne strane prijetnje novim jamama i nazivanje đubradima vladajućih i njihovih očeva, a s druge nesposobnost, bahatost i kako god okreneš ipak znatno manji kriminal, onda je izbor nažalost jasan.
Možda se trenutno pojavljuje jedna opcija kojoj bi vrijedilo dati glas, ali on bi u tom slučaju na slijedećim izborima bojim se ipak bio bačen.
ukoliko se netko stvarno dobronamjeran i sposoban ne pojavi onda ja ili neću uopće na izbore, ili ću otič glasat za moju simpatiju jacu, ako se uopće kandidira ona ima svojih grešaka, nije ni nešto sposobna, niti je prepoštena, niti nešto posebno pametna i obrazovana, ali barem u sebi ima nešto ljudsko ono što ne vidim ni u milanoviću, ni u holy, ni liniću, ni jovanoviću, ni pusički, iako je ona barem pametna i obrazovana i ima petlje, o hdzovcima da ni ne govorim svima njima želim potpuni debakl, ono, da ima izbornih jedinica u kojima će ostat ispod praga i da se u izbornoj noći šokiraju i bauljaju ko zombiji oko zatvora, da se posvade i potuku između sebe, da iz sdpa nastane više stranaka nego iz hslsa, ako je to uopće moguće i uopće me nije briga što će narod izabrat još gore, neka ih neka iličić bude ministar prosvjete, neka markićka bude ministrica socijale i obitelji, neka je bandić premijer, kalamarko zamjenik, glavaš ministar policije ma neka gand postane vizionar i neka ga zatvore, neka nas evropa izbaci i udari nam sankcije, ma neka rade šta god hoće samo mi miči ove, da ih ne gledam više, štetočine jedne, i još se bahate |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 11/03/2014 : 21:37:31
|
quote: Originally posted by ken2
znate sto, ponekad mi je pun klinac gledati kako se ljudi ismijavaju svim i svacim i svakim. Da ste cemu, izvolite se primiti posla i izvolite se probiti i izaci u javnost sa svojim idejama u koje vjerujete, i zelite nesto pokusati, pa se onda izlozite ismijavanju istih takvih kakvi ste vi. Tko vama moze biti dobar i zadovoljiti vase prohtjeve i odgovoriti na vase vizije kojih ste puni ko kanta govana.. jos se ta/taj nije rodio. Jelda da je ugodno biti pametan u komforu vlastitog doma sakriven iza monitora i pametovati. Nemojte me ljutiti, bolje vam se moderatoru zamjeriti, kazem vam.. |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 11/03/2014 : 21:40:14
|
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by Just_Charlie
znate sto, ponekad mi je pun klinac gledati kako se ljudi ismijavaju svim i svacim i svakim. Da ste cemu, izvolite se primiti posla i izvolite se probiti i izaci u javnost sa svojim idejama u koje vjerujete, i zelite nesto pokusati, pa se onda izlozite ismijavanju istih takvih kakvi ste vi. Tko vama moze biti dobar i zadovoljiti vase prohtjeve i odgovoriti na vase vizije kojih ste puni ko kanta govana.. jos se ta/taj nije rodio. Jelda da je ugodno biti pametan u komforu vlastitog doma sakriven iza monitora i pametovati. Nemojte me ljutiti, bolje vam se moderatoru zamjeriti, kazem vam..
Ljubim te.
Tutta, odi u kurac! |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19680 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 11/03/2014 : 21:44:37
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
znate sto, ponekad mi je pun klinac gledati kako se ljudi ismijavaju svim i svacim i svakim. Da ste cemu, izvolite se primiti posla i izvolite se probiti i izaci u javnost sa svojim idejama u koje vjerujete, i zelite nesto pokusati, pa se onda izlozite ismijavanju istih takvih kakvi ste vi. Tko vama moze biti dobar i zadovoljiti vase prohtjeve i odgovoriti na vase vizije kojih ste puni ko kanta govana.. jos se ta/taj nije rodio. Jelda da je ugodno biti pametan u komforu vlastitog doma sakriven iza monitora i pametovati. Nemojte me ljutiti, bolje vam se moderatoru zamjeriti, kazem vam..
Upravo. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Topic |
|