Author |
Topic  |
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 11:45:00
|
Vec je usledilo. Traze izvinjenje od dilana i kukaju kako je bog nepravedan. jedina sansa za kolku tolku pravdu mogu da potraze u hagu.
|
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/11/2012 : 11:45:03
|
quote: Originally posted by Born To Run
iz Bob Dilanovog intervjua za Rolling stone. naravno do skora obozavana legenda americke muzike i istorije postao je persona non grata u lijepoj nasoj preko noci.
Commenting on still tense relations between African Americans and Whites, Dylan said: "If you’ve got a slave master or the [Klu Klux] Klan in your blood, blacks can sense that ... Just like Jews can sense Nazi blood and the Serbs can sense Croatian blood".
Sta mislis gde vodi ovakva rasprava
Zasto ne raspravljati? Pa upravo se i dogadaju stvari kakve se dogadaju, jer svi sutimo, a svi znamo kako misli ona druga strana. Apsolutno sam za da se pocme raspravljati i konacno nade zajednicko rijesenje, da ponovno budemo dva bratska naroda bez unutarnjih skrivanja. Zato nam i je ovako jer nas vode ljudi koji nisu sposobni poceti nesto. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 11:45:54
|
quote: Originally posted by elfak nish
Osecam da sledi masovno paljenje Dylanovih ploca i CD-a u Hrvatskoj 
Mozda kod primitivnih ljudi, svakako.
|
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Posted - 16/11/2012 : 11:46:55
|
kao sto vidis vec jesmo dva bratska naroda, ovaj forum to pokazuje. ne bih ja tu nista menjao |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
 |
|
bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 11:48:23
|
quote: Originally posted by Tonka24
Evo ako vas stvarno boli, obrisat cu topic. Nisam dosao zlom namjerom, zasto ne normalno ali bez gorcine i raspravljati o ovome? Bar smo mi ovdje na forumu normalni i liberalni, zasto ne bi bili val pomienja i zakopavanje svih ruznih stvari?
Ajde budi za promjenu jednom pametan i obriši topic. Valjda znaš gdje će ovo otići.... (poslušaj kikija i ne guraj još i Boga u ovu priču) |
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11960 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 16/11/2012 : 11:49:46
|
Covece, ovo je forum o stripovima. Sta koji kurac moramo raspravljati o politici ovde? O Gotovini i slicnim krvnicima kojih ima na svim stranama mozes i negde drugde. Procitaj pravilnik, pa ces videti da takvim stvarima nije mesto ovde. Bananica za ovo, pa razmisljam mesec dana i zahvaljuj se Bogu.
Jebe se meni da li je on oslobodjen ili osudjen i da prepricavam dvesta puta istu pricu ko je kriv, ko je prvi poceo, ko je pobedio, a ko izgubio. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 11:50:04
|
quote: Originally posted by Born To Run
kao sto vidis vec jesmo dva bratska naroda, ovaj forum to pokazuje. ne bih ja tu nista menjao
Da 5000 ljudi. A sto je sa ostalih 4,5 ili koliko vec milijuna? Ma zalosne su neke stvari, evo ja se veslim jer samtram i doazano je da je sve radeno po pravilima. Gotovina je jos radio da ima sto manje zrtava, na zalost ima bolesnika koji su se izivljavali i takve treba na 40 godina osuditi. I evo cijeli dan gledam po tv-u, i stvarno jadno da umjesto da se vesele oni pustaju Thompsovonu " zloglasnu " Bojnu - Cavoglave. Nikada na taj nacin na zelenu granu. |
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 11:52:47
|
quote: Originally posted by bosancicigor
Evo ako vas stvarno boli, obrisat cu topic. Nisam dosao zlom namjerom, zasto ne normalno ali bez gorcine i raspravljati o ovome? Bar smo mi ovdje na forumu normalni i liberalni, zasto ne bi bili val pomienja i zakopavanje svih ruznih stvari?
Ajde budi za promjenu jednom pametan i obriši topic. Valjda znaš gdje će ovo otići.... (poslušaj kikija i ne guraj još i Boga u ovu priču)
Slusaj vec sam ti poduze vrime na piku, jesam li ja pametan ili glup moja stvar. Ne koristi ovakve stvari za svoje frustracije koje upucujes meni ok? Iskreno mogao bi i izbrisati vidim da jednostavno ne ide na lipe. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 16/11/2012 : 11:55:20
|
Neka plače koga smeta. Ja sam oduševljen oslobađajućom presudom. Baš sam se čuo s frendovima iz Novske i Dubrovnika, tamo svi slave. Posebno je veselo raspoloženje u Dubrovniku. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 11:58:33
|
Daj lakse malo, ne mozes se tako ponasati. I ja se veselim, ali postujem ljude oovdje maksimalno. Ne ponovilo se nikad i nikom Zlocin nema naciju i svaki je strasan i isti pred sudom. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 16/11/2012 : 12:01:13
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Neka plače koga smeta. Ja sam oduševljen oslobađajućom presudom. Baš sam se čuo s frendovima iz Novske i Dubrovnika, tamo svi slave. Posebno je veselo raspoloženje u Dubrovniku.
Naruci jednu pesmu za svoju dusu  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 12:03:52
|
Jao, pa vidi, uvijek isti, "reformisani" i "pokajani" likovi, otvaraju ovakve teme. 
Naravno, očekujemo da moderacija podijeli banove svim pokretačima ovakvih tema... ukoliko nisu najobičnije kukavice pičkice i moralne nule.  |
Edited by - Mhejl on 16/11/2012 12:04:29 |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 16/11/2012 : 12:06:42
|
Daj lakse malo, ne mozes se tako ponasati. I ja se veselim, ali postujem ljude oovdje maksimalno. Ne ponovilo se nikad i nikom Zlocin nema naciju i svaki je strasan i isti pred sudom.
Jasna stvar. U čemu je onda problem? Oni su oslobođeni, dakle nedužni su. Zašto ne bih bio sretan zbog toga, kao što si i ti i mnogi drugi koji se ovdje to ne usuđuju reći iz samo njima znanih razloga. Što ćemo se sad pretvarati i glumiti, kad si već otvorio takvu temu? |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 16/11/2012 : 12:06:59
|
@Jasko, što si ti neki forumski pandur pa si svakom loncu poklopac?
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:07:05
|
quote: Originally posted by Mhejl
Jao, pa vidi, uvijek isti, "reformisani" i "pokajani" likovi, otvaraju ovakve teme. 
Naravno, očekujemo da moderacija podijeli banove svim pokretačima ovakvih tema... ukoliko nisu najobičnije kukavice pičkice i moralne nule. 
Nisam ja nikakav pokajani lik, prvi puta mi se obrcas i jos na ovakav nacin, svaka ti cast. Tebi na cast. Misli sto god hoces tvoja stvar, ne zanima me, samo mene ovdje neces blatiti, to neka ti bude jasno. Ovo sto si napisao za modove to si ti u duplo, a dokaz je ovaj post koji si napisao. Svako dobro. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 12:09:09
|
quote: Originally posted by bosancicigor
Ajde budi za promjenu jednom pametan i obriši topic. Valjda znaš gdje će ovo otići.... (poslušaj kikija i ne guraj još i Boga u ovu priču)
Slusaj vec sam ti poduze vrime na piku, jesam li ja pametan ili glup moja stvar. Ne koristi ovakve stvari za svoje frustracije koje upucujes meni ok? Iskreno mogao bi i izbrisati vidim da jednostavno ne ide na lipe.
Gle mali, nisi mi na piku ni najmanje, nisi zanimljiv da bi mi bio na piku. O tvojoj pameti svi sve znamo, tako da se ne trebaš truditi nepotrebno objašnjavati... O frustracijama bolje ni ne započinji priču, jer gubiš u startu. Nadam se da ti je bar ovo jasno, kad već ostalo nije. Ponavljam, imaš druge portale za razglabanje o ratu i poračju, nemoj ovdje!
|
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:09:35
|
Daj lakse malo, ne mozes se tako ponasati. I ja se veselim, ali postujem ljude oovdje maksimalno. Ne ponovilo se nikad i nikom Zlocin nema naciju i svaki je strasan i isti pred sudom.
Jasna stvar. U čemu je onda problem? Oni su oslobođeni, dakle nedužni su. Zašto ne bih bio sretan zbog toga, kao što si i ti i mnogi drugi koji se ovdje to ne usuđuju reći iz samo njima znanih razloga. Što ćemo se sad pretvarati i glumiti, kad si već otvorio takvu temu?
Ma znam ali ne mozes bas reci " neka place koga smeta..."  |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 16/11/2012 : 12:10:54
|
Jasna stvar. U čemu je onda problem? Oni su oslobođeni, dakle nedužni su. Zašto ne bih bio sretan zbog toga, kao što si i ti i mnogi drugi koji se ovdje to ne usuđuju reći iz samo njima znanih razloga. Što ćemo se sad pretvarati i glumiti, kad si već otvorio takvu temu?
Točno. Danas je napisana povijest. I jako sam sretan zbog toga.
Slažem se s Damirom Kajinom da je danas konačno završen Domovinski rat i od sada trebamo gledati samo prema naprijed gradeći bolji život u našoj zemlji i sa svim susjedima! |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 12:11:40
|
Hvala Bogu da je uslisio nase molitve. Pravda je ispunjena, Hrvatska se pravedno i posteno obranila. Hvala generalima za zrtvu koju su podnijeli. Hrvatska je oprala ljagu sa sebe i nadam se da ce pravedno postupiti prema Srpskim stanovnistvom, koji je na zalost gluposcu i nepravdom pojedinaca napravio nepravdu.
 |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
Topic  |
|