Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/11/2012 : 12:12:22
|
quote: Originally posted by bosancicigor
quote: Originally posted by Tonka24
Evo ako vas stvarno boli, obrisat cu topic. Nisam dosao zlom namjerom, zasto ne normalno ali bez gorcine i raspravljati o ovome? Bar smo mi ovdje na forumu normalni i liberalni, zasto ne bi bili val pomienja i zakopavanje svih ruznih stvari?
Ajde budi za promjenu jednom pametan i obriši topic. Valjda znaš gdje će ovo otići.... (poslušaj kikija i ne guraj još i Boga u ovu priču)
Slusaj vec sam ti poduze vrime na piku, jesam li ja pametan ili glup moja stvar. Ne koristi ovakve stvari za svoje frustracije koje upucujes meni ok? Iskreno mogao bi i izbrisati vidim da jednostavno ne ide na lipe.
Gle mali, nisi mi na piku ni najmanje, nisi zanimljiv da bi mi bio na piku. O tvojoj pameti svi sve znamo, tako da se ne trebaš truditi nepotrebno objašnjavati... O frustracijama bolje ni ne započinji priču, jer gubiš u startu. Nadam se da ti je bar ovo jasno, kad već ostalo nije. Ponavljam, imaš druge portale za razglabanje o ratu i poračju, nemoj ovdje!
Takoder o tvojoj pameti svima je sve jasno, ni ti ne trebas pojasnjavati iskazao si se. Frustracije, pa ti to pokazujes svaki puta kada se s nekim ne slazes. O cemu pricamo? Za tebe nisam mali, nismo cuvali ovce skupa. I ti nekome onda govoris o pameti i frustracijama. Molim te gledaj svoja posla ako ne mozes biti pametan. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 16/11/2012 : 12:13:31
|
quote: Originally posted by Amos
Točno. Danas je napisana povijest. I jako sam sretan zbog toga.
Slažem se s Damirom Kajinom da je danas konačno završen Domovinski rat i od sada trebamo gledati samo prema naprijed gradeći bolji život u našoj zemlji i sa svim susjedima!
 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:13:59
|
quote: Originally posted by Mhejl
Jaoj, kakva poruka... 
Doduše, valja neko i da igra ulogu forumskog klovna. Nije lako, pretpostavljam. 
Veliki Pajacino. 
Sve si rekao o sebi svaka cast. Na tvoje grane padati necu. Sebi to dopustit ne mogu, jos jednom svako dobro. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:14:04
|
quote: Originally posted by bjelolasica

De si bre Ciko?! Zaboravio si ti Docu brzo, a? |
Edited by - Jasko on 16/11/2012 12:14:24 |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:14:36
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by dsormaz1
Daj lakse malo, ne mozes se tako ponasati. I ja se veselim, ali postujem ljude oovdje maksimalno. Ne ponovilo se nikad i nikom Zlocin nema naciju i svaki je strasan i isti pred sudom.
Jasna stvar. U čemu je onda problem? Oni su oslobođeni, dakle nedužni su. Zašto ne bih bio sretan zbog toga, kao što si i ti i mnogi drugi koji se ovdje to ne usuđuju reći iz samo njima znanih razloga. Što ćemo se sad pretvarati i glumiti, kad si već otvorio takvu temu?
Točno. Danas je napisana povijest. I jako sam sretan zbog toga.
Slažem se s Damirom Kajinom da je danas konačno završen Domovinski rat i od sada trebamo gledati samo prema naprijed gradeći bolji život u našoj zemlji i sa svim susjedima!
Slazem se  |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7671 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 12:14:37
|
Ja samo ne mogu shvatiti zašto se otvaraju teme vezane za politiku kad se zna da su zabranjene. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 16/11/2012 : 12:15:32
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Covece, ovo je forum o stripovima. Sta koji kurac moramo raspravljati o politici ovde? O Gotovini i slicnim krvnicima kojih ima na svim stranama mozes i negde drugde. Procitaj pravilnik, pa ces videti da takvim stvarima nije mesto ovde. Bananica za ovo, pa razmisljam mesec dana i zahvaljuj se Bogu.
Jebe se meni da li je on oslobodjen ili osudjen i da prepricavam dvesta puta istu pricu ko je kriv, ko je prvi poceo, ko je pobedio, a ko izgubio.
Iako nisam oduševljen pokretanjem ove teme znajući kako bi se mogla razvijati, ne mogu ostati po strani ovakvih izjava. Sudski dokazano nedužna čovjeka ne možeš trpati u koš s onima zbog kojih je tamo nedužan i sjedio.
Nemoj ići stazama likova poput vronskog. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:16:37
|
Evo ako vas stvarno boli, obrisat cu topic. Nisam dosao zlom namjerom, zasto ne normalno ali bez gorcine i raspravljati o ovome? Bar smo mi ovdje na forumu normalni i liberalni, zasto ne bi bili val pomienja i zakopavanje svih ruznih stvari?
Ajde budi za promjenu jednom pametan i obriši topic. Valjda znaš gdje će ovo otići.... (poslušaj kikija i ne guraj još i Boga u ovu priču)
Slusaj vec sam ti poduze vrime na piku, jesam li ja pametan ili glup moja stvar. Ne koristi ovakve stvari za svoje frustracije koje upucujes meni ok? Iskreno mogao bi i izbrisati vidim da jednostavno ne ide na lipe.
Gle mali, nisi mi na piku ni najmanje, nisi zanimljiv da bi mi bio na piku. O tvojoj pameti svi sve znamo, tako da se ne trebaš truditi nepotrebno objašnjavati... O frustracijama bolje ni ne započinji priču, jer gubiš u startu. Nadam se da ti je bar ovo jasno, kad već ostalo nije. Ponavljam, imaš druge portale za razglabanje o ratu i poračju, nemoj ovdje!
Nisam jedini koji je otvorio ovu temu. Ja nisam dosao ovdje otvorio temu i " nestao ", vec sam otvorio temu za normalnu raspravu bez svada. Tebi se ne moram opravdavati niti si ti forumski autoritet. Pa zato ne vidim cemu ovo. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/11/2012 : 12:17:38
|
SLOBODA
Milostinju tražimo otvorenom, slobodu zatvorenom šakom. ~ Gueraci
Posljednja od ljudskih sloboda je izabrati vlastite stavove. ~ Viktor Frankl
Za misli se ne kažnjava. Misli su slobodne. ~ Ulpijan
Ako ne vjerujemo da najgori među nama imaju pravo na slobodu govora, onda uopće ne vjerujemo u slobodu govora. ~ Noam Chomsky
Nije dovoljno samo živjeti. Moramo imati sunce, slobodu i lijepi cvijet. ~ Hans Christijan Andersen
Na Zemlji ne može biti puno slobode dok god se ljudi klanjaju tiraninu sa neba. ~ Robert Green Ingersoll
Pokoravamo se zakonima da bismo bili slobodni. ~ Ciceron
Hoće li sloboda umeti da peva, kao što su sužnji pevali o njoj? ~ Branko Miljković
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:17:41
|
quote: Originally posted by wolf
Iako nisam oduševljen pokretanjem ove teme znajući kako bi se mogla razvijati, ne mogu ostati po strani ovakvih izjava. Sudski dokazano nedužna čovjeka ne možeš trpati u koš s onima zbog kojih je tamo nedužan i sjedio.
Nemoj ići stazama likova poput vronskog.
I jos jedan. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:17:54
|
@Tonka, za očekivati je da ova tema ne može završiti bez svađe. Možda si trebao više razmisliti prije otvaranja topica. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:19:36
|
quote: Originally posted by Jasko
Nemoj ići stazama likova poput vronskog.
I jos jedan.
Moram te razočarati i reći ti da se neću dati navući na provokacije. Od mene više ništa na ovom topicu. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 16/11/2012 : 12:20:33
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Daj lakse malo, ne mozes se tako ponasati. I ja se veselim, ali postujem ljude oovdje maksimalno. Ne ponovilo se nikad i nikom Zlocin nema naciju i svaki je strasan i isti pred sudom.
Jasna stvar. U čemu je onda problem? Oni su oslobođeni, dakle nedužni su. Zašto ne bih bio sretan zbog toga, kao što si i ti i mnogi drugi koji se ovdje to ne usuđuju reći iz samo njima znanih razloga. Što ćemo se sad pretvarati i glumiti, kad si već otvorio takvu temu?
Ma znam ali ne mozes bas reci " neka place koga smeta..." 
To je bila samo reakcija na postove nekih koji sad pljuju po ljudima koji su oslobođeni po svim točkama optužnice, nazivaju ih krvnicima i što ja znam. I još ih trpaju u isti koš s nekim drugim likovima. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:20:57
|
Moram te razočarati i reći ti da se neću dati navući na provokacije. Od mene više ništa na ovom topicu.
Vec si razocarao. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:21:31
|
Nevjerovatni su mi likovi poput Mheja koji " otvoreno " vrijeda, ismijava bez ikakvih argumenata. I ovaj bosancicigor " lisica ", kao neki sticenik, dobrica... a nije sposoban iznjeti svoje misljenje, ili igra lukovo. Bar budite fer i posteni pa nemojte stvarati nered. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:23:48
|
@Tonka, za očekivati je da ova tema ne može završiti bez svađe. Možda si trebao više razmisliti prije otvaranja topica.
Dobro sam razmislio. Znao sam da ce biti provokatora. |
 |
|
bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 12:24:57
|
Nisam jedini koji je otvorio ovu temu. Ja nisam dosao ovdje otvorio temu i " nestao ", vec sam otvorio temu za normalnu raspravu bez svada. Tebi se ne moram opravdavati niti si ti forumski autoritet. Pa zato ne vidim cemu ovo.
Za početak, pročitaj fikusov post još jednom. Tonka, koristiš priliku što trenutno nema moderatora i otvaraš nepotrebni topic i toga si jako dobro svjestan. Zašto to radiš, najbolje znaš sam. Možda je vrijeme ali nije mjesto za ovaj topic. Kužiš razliku?
|
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 16/11/2012 : 12:25:49
|
quote: Originally posted by Jasko
Zanimljivo. Da je neko otvorio temu "Pravda je pobedila!", pre par meseci, kakva li bi onda reakcija bila 
Znas zasto je tako? Zato sto i puno ljudi u Srbiji imaju svijest i zdravo razmisljanje i znaju da sponeuta dvojica nisu krivi, da krivce treba traziti drugdje. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 16/11/2012 : 12:27:14
|
quote: Ovo sto si napisao za modove to si ti u duplo, a dokaz je ovaj post koji si napisao. (by Tonka24)
Ajde poštenjačino otvorena, fino mi objasni šta sam... da vidimo imaš li petlje da otvoreno prekršiš pravilnik i kažeš ono što misliš, nakon što si se ranije "opekao"...
Boj ne bije svijetlo oružje, nego srce u junaka. 
Elem, tragikomični cirkus od teme i članova. Savršeno okruženje za našeg Tonkicu i njegov omiljeni smajlić - . |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 16/11/2012 : 12:29:03
|
tonka, ako je danas praznik za hrvatsku, onda moraš da shvatiš da je za srbiju ovo noćna mora od presude, s obzirom što ona zapravo podrazumijeva, i da bez obzira na tvoje (miroljubive) namjere pri otvaranju topika, ne možeš očekivati da svi ovdje danas budu sretni i zadovoljni... i smireni. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts