Author |
Topic  |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 30/11/2012 : 18:11:28
|
Prete, upadaju bez potrebno u rasprave, ne moderiraju ceć mudoriraju, cinicni su... men uglavnom ide Globinjo neizmjerno na onu stvar sa svojim ponašanjem... Moj stris je radio za sluzbu drzavne bezbednosti, i iste metode imaju ovi naši mudovi...ne kažanjavaju prave krivce- one nekoji vređju, prijete, psuju...nego kažnjavaju one koji potiču dijalog i toleranciju i slobodu govora...
quote: Originally posted by globinjo vidim da se murdocu osladilo,pa oće još...nema problema...prvi i zadnji put upozoravam...godinu dana ban...za svaku pizdariju...godinu...pa posli kukajte markosu...ajde,samo dajte...svaku rič koju napištete,dobro je pogledajte prije nego stitnete "post new reply"...
ovakve metode je imo moj stric udbas...kad je trebalo zastrašivati
quote: Originally posted by globinjo a vidim,skuplja se ekipa      
ovako se smjheško moj tetak milicioner, kad je vidio da se u kafani okupljaju momci, koji malo popiju, pa bi onda jedva ceko nešto, makar i sitnu kavgu, samo da ima izgovor da uleti i odvaljuje bubrege di stigne
|
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 30/11/2012 : 18:17:25
|
quote: Originally posted by manhunter Ajmo globinjo, izvoli.
evo, opet udbaška metoda... kao, momci kad nećete mene MH slušat a fin sam dovas bio, evo vam ova hercegovačka sirovina ( globinjo), pa vidite kako će te sanjim |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 30/11/2012 : 18:19:03
|
Ista situacija kao Jugoslavija, i ta DB koju pominješ koja je lupala po prstima, zastrašivala i pretila, ali se bar znao neki red i nešto je imalo svoj tok.
Eto, ukini im to, tj. daj svima slobodu i onda uživaj u haosu...
Ala zvuči k'o da se uvlačim  |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 30/11/2012 : 18:25:19
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Ista situacija kao Jugoslavija, i ta DB koju pominješ koja je lupala po prstima, zastrašivala i pretila, ali se bar znao neki red i nešto je imalo svoj tok.
Eto, ukini im to, tj. daj svima slobodu i onda uživaj u haosu...
Ala zvuči k'o da se uvlačim 
kakav kaos bolan. naravno da je bio red, kad narod nije smio pisnit... da bar rade svoj poso kako treba, a ne samo zastrašivanje, upadanje bespotrebno na topice...
evo mlađo... on dođe i kaže, po stoti i tisućiti pput uz obavezni smajlić--" momci samo bez politike, važi " kao da smo glupi pa mora glumit papagaja...
opet mirise na strahovladu udbe- momci samo beze laži- inače zna se...
neka kažnjavaju, one koji šire mržnju, psuju, prijete, vređaju...i mirna bosna- a ne, njima je najvažnije zatvorit temu- to im je fetiš izgleda, a globo vjerovatno bude frlo, frlo uzbuđen kad, kaže- SLEDEĆI IDE NA GODINU DANA; JES ČULA BAGRO NEDOKAZANA |
Edited by - KRAS on 30/11/2012 18:27:22 |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 30/11/2012 : 18:28:21
|
Jbg, ja kako sam video, zatvarane su samo teme gde se vrtela politika povodom hrvatskih generala i one vezane za veronauku i religiju, gde stvarno izbije haos  |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 30/11/2012 : 18:38:21
|
pa to i treba da se zatvara, mi ovde raspirujemo bratstvo i jedinstvo...a ne da neko slavi ono što drugog vređa... dakle, to nebi trebalo da se SLAVI, već da se vodi dijalog, da svako iznese svoje mišnjenje o nekoj stvari...a poso mudova, bi trebalo da bude, da odstrele sve one koji slave etničko čiščenje, vređaju, psuju, prijete i nakon čistke, rasprava se nastavlja.. ali oni to neznaju, oni bi zatvarili, prijetili, silu provodili... |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 30/11/2012 : 18:49:27
|
Idi u kurac Slovenac. Bilo bi pametno da ovdje ne napisem ni rijec..ali jebiga. Moderatore koje si spomenuo u negativnom kontextu...definitivno si u pravu, jer obojica su pristrani i arogantni u svojim nastupima i smatram da su izgubili osjecaj za ovaj forum. Mladjo je odlican i ima takt i pregled te pristup problematicnim topicima koje nije lako voditi. Decko je i vise nego podoban za ovaj forum , sto za ovu drugu dvojicu nazalost ne mogu reci. Vidite..Forum evoluira i smatram da su itekako potrebne nove metode i nova terminologija da bi ga se odrzalo frekventnim. Volim pisati ovdje , ali ne pod ovakvim zastarjelim metodama moderiranja..pleaseee
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 30/11/2012 : 18:53:28
|
[pa i ja polako- naspram MH i Globe- stičem utisak da je Mlađo čovek... puno puta mi je progledo kroz prste, nije se derao name, pretio...mlađo, ak je bilo šta- ispričavam se...
ni MH nije bio loš moderator, al sad nema vremena, pa samo dođe da ključa topice...
ali ja nerazumijem, šta globo ovde radi ko moderator, zamislite da on ide na utakmice i urla ko inidjanac u opsadi,zbog zakotrljanje lopte... kako on moze bit moderator..imal markos neko logično objašnjenje..fanatični navijač pa moderator
vratite nam Kinga...
|
Edited by - KRAS on 30/11/2012 19:01:53 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 30/11/2012 : 19:10:45
|
quote: Originally posted by Poli
To tebe poneli prosvjedi?
Meanwhile in Ljubljana...

"fertik je" after "gotof si"
hehhe..vidi ka robokop...jes ovi slovenci cudni, pre 24 godina kad je Janšu hapsila KOS, bunili su se...sad posle 24 godine, slovenci ga oće objesit...pa ti budi pametan  
|
Edited by - KRAS on 30/11/2012 19:12:18 |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 30/11/2012 : 19:16:05
|
quote: Originally posted by KRAS
[pa i ja polako- naspram MH i Globe- stičem utisak da je Mlađo čovek... puno puta mi je progledo kroz prste, nije se derao name, pretio...mlađo, ak je bilo šta- ispričavam se...
ni MH nije bio loš moderator, al sad nema vremena, pa samo dođe da ključa topice...
ali ja nerazumijem, šta globo ovde radi ko moderator, zamislite da on ide na utakmice i urla ko inidjanac u opsadi,zbog zakotrljanje lopte... kako on moze bit moderator..imal markos neko logično objašnjenje..fanatični navijač pa moderator
vratite nam Kinga...
King je bio odlican mod, MH ..nema jednostavno stiha..sorry , ali ovo pisem iskreno i bez zlobe... Globinjo ..smijesno.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 30/11/2012 : 19:32:03
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by mr murdoc King je bio odlican mod
Je li ovo neki vic? 
A joke is a very serious thing |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 30/11/2012 : 20:09:44
|
murdock,aj lijepo u kuhinju,spremi nesto dobro,sta si se uhvatio bezpotrebnog kacenja. kad vidis ko te podrzava,ja bi se malo zabrinuo,radi imidza. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 30/11/2012 : 20:24:54
|
quote: Originally posted by Tutta
murdock,aj lijepo u kuhinju,spremi nesto dobro,sta si se uhvatio bezpotrebnog kacenja. kad vidis ko te podrzava,ja bi se malo zabrinuo,radi imidza.
Dusebriznici su mi uvijek bili simpa..promaseni. Hvala na savjetu..ali Ne hvala  |
 |
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 30/11/2012 : 22:00:56
|
Vjeronauk u Skolama nije bio provokativni topic , niti se u takav razvio, pa opet imamo preuranjeno ubacivanje moderatora sa prijetnjama bana na godinu dana..jer on to ladno moze  Takoder imamo drugog moda koji ga lozi da to ucini. Good Cop, Bad Cop  Mislite li mozda da smo mi posteri maloumno stado ovaca? Nadam se da to nije tako.. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
fikus
Senior Member

1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 30/11/2012 : 23:10:11
|
Prilagodiš se atmosveri u društvu u kojem živiš da ne bi najebao. Prilagodiš se atmosveri na poslu da ne bi dobio otkaz. Prilagodiš se atmosveri u braku da ne bude svađe. Prilagodiš se atmosveri na forumu da te ne bi izbacili. Pogneš glavu, progutaš istinu, govoriš samo politički korektne rečenice i smješkaš se. Ako imaš neko mišljenje koje se neće dopasti svima, radije ga zadrži za sebe... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
|
Topic  |
|