forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DR.Zagorolog 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/12/2012 : 19:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Uh...On je svakako zaslužio biti na listi

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/12/2012 : 19:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by tinton

puklo je, otvaram topic za naj egocentrika foruma

nije puklo, brate, nego sam jutros imao malo manje smisla za humor nego inače, subota veče uzela svoj danak u glavobolji. A topic slobodno otvori, moj ego mi govori da imaju makar dva veća egocentrika na ovom forumu...Isto tako, toliko sam egoističan da sam 100% siguran ne bih mogao osvojiti tu titulu

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/12/2012 : 20:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Moj glas ide pijanom patku.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/12/2012 : 20:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ma strika Martin vas tuće za dva koplja.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/12/2012 : 20:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
strika Martin?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/12/2012 : 22:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

strika Martin?

Ma ona plavuša koji ima neadretalca za prijatelja (mislim doslovno ne mataforički)

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/12/2012 : 22:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
sad si stvarno sve pojasnio

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 16/12/2012 : 22:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

strika Martin?

Ma ona plavuša koji ima neadretalca za prijatelja (mislim doslovno ne mataforički)

Da, znam, ona riba sto je plavuša, a geek, totalni biološki apsurd
samo mi nije jasno šta je pesnik hteo da kaže

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 14:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
solar ima samo četiri glasa...šteta i nepravda
trebao je i on da bude u tesnoj konkurenciji

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 17/12/2012 14:21:56
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 17/12/2012 : 17:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Vidim mrtva trka, bit će zanimljivo do zadnjeg dana!

Na redu je lobiranje!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 18/12/2012 : 08:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

strika Martin?

Da, znam, ona riba sto je plavuša, a geek, totalni biološki apsurd
samo mi nije jasno šta je pesnik hteo da kaže

Pa za njega Di kaže da je egoista.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/12/2012 : 12:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ahhhhhhaaaaaaa
hehehehehehe definitivno smo male mace za njega.

King, imamo malu nelagodu sa imenom titule. Trebalo bi pisati Dr Zagorolog umesto Dr.Zagorolog. Znaš, tačka na dr se dodaje samo na nadgrbne spomenike, tj. na titule pokojnika. Nas je profa skoro gađao kad nam je potpisivao indekse zato što smo ga svi odreda sahranili

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/12/2012 : 12:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Nisam siguran u to, bio sam na faksu i uvijek se pisalo s točkicama, npr.
prof.dr.sc. Pero Perić ili doc.dr.sc.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/12/2012 : 12:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Nas su u osnovnoj skoli ucili da se dr pise bez tacke zato sto su prvo i poslednje slovo u reci, a da se prof. pise sa tackom zato sto f nije poslednje slovo
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/12/2012 : 12:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
A da to nije možda razlika između srpskog i hrvatskog pravopisa?
Ajde pitajte nekoga iz onog pravopisnog topica.

edit:
Evo što se tiče hrvatske verzije, našao sam ovo na stranici "centra za lekturu i prevoditeljstvo":

quote:
Obične kratice

Obične se kratice pišu malim početnim slovom, uvijek na kraju s točkom. Točka je ovdje znak kraćenja riječi. Kada je to dovoljno, tvore se jednim (početnim) slovom.

6. Slijede kratice s točkom na kraju, u kojih se piše samo prvo i zadnje slovo ili prvo slovo i kraj riječi:

dr. – doktor
mr. – magistar
rn. – račun
nro. – numero…

http://www.editorplus.hr/index.php/tema-mjeseca/131-kratice.html

Edited by - solar on 18/12/2012 12:43:11
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/12/2012 : 13:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

ahhhhhhaaaaaaa
hehehehehehe definitivno smo male mace za njega.

King, imamo malu nelagodu sa imenom titule. Trebalo bi pisati Dr Zagorolog umesto Dr.Zagorolog. Znaš, tačka na dr se dodaje samo na nadgrbne spomenike, tj. na titule pokojnika. Nas je profa skoro gađao kad nam je potpisivao indekse zato što smo ga svi odreda sahranili

na skracenice se dodaje tacka, isto kao sto si ti stavio na "tj.", slicno je i sa "dr.".
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/12/2012 : 13:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ok nije na izmet da pitam, pošto srpski pravopis kod živih osoba ne stavlja tačku. Ali, pošto je u pitanju razlika između dva jezika, hoću reći, pošto je na nekom ispravno, onda ne bih pravio problem.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 18/12/2012 : 13:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
http://pravopis.tripod.com/latinica/l-skracenice.html
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/12/2012 : 14:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
dakle, srbima-zagorolozima ne gine meteor 21-og

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 18/12/2012 : 15:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Pisanje recenzija i opca filozofija oko Zagora je vrsta intelektualnog vlasnistva.
Prevodjenje na druge jezike i stampanje o svom trosku i "love & share" su isto intelektualno ali i materijalna ulozena sredstva (vlasnistvo).

Zasada Acestroke i Attila za kandidate po mom misljenju....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/12/2012 : 15:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Attila je već krunisan

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/12/2012 : 18:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Predlazem da PijaniPatak onda pokloni solaru svojih 15 glasova, kad je vec toliko opterecen da covjek ima premalo glasova.
(bez uvrede solaru, nemam nista protiv njega; samo ne mogu shvatim Patkovu logiku da se buni zato sto mu konkurencija slabo napreduje).

Ali da utjesim PPa:
Eto, ja ovdje javno predajem solaru mojih 27 glasova, ako je to ikako moguce, jer mi ni titula ne znaci puno, da budem iskren.
Znaci, solar sada vodi sa 32 glasova.
Eto Patak, ne moras se vise bunit zbog solara, i stavljat tupave postove poput "sramota, steta, nepravda sto vise ljudi ne glasaju za njega."
Time kritikujes ne samo ljude koji su glasali za mene, nego i za tebe, sto, ako malo bolje razmislis, nema uopste nikakvog smisla.

(ponavljam, imam samo respect za solara)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/12/2012 : 20:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nema povlacenja, nema predaje.
Ko je mislio da se povuce iz izbora, trebao je na vrijeme reci, dakle, ace, idemo do kraja.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/12/2012 : 23:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Predlazem da PijaniPatak onda pokloni solaru svojih 15 glasova, kad je vec toliko opterecen da covjek ima premalo glasova.
(bez uvrede solaru, nemam nista protiv njega; samo ne mogu shvatim Patkovu logiku da se buni zato sto mu konkurencija slabo napreduje).

Ali da utjesim PPa:
Eto, ja ovdje javno predajem solaru mojih 27 glasova, ako je to ikako moguce, jer mi ni titula ne znaci puno, da budem iskren.
Znaci, solar sada vodi sa 32 glasova.
Eto Patak, ne moras se vise bunit zbog solara, i stavljat tupave postove poput "sramota, steta, nepravda sto vise ljudi ne glasaju za njega."
Time kritikujes ne samo ljude koji su glasali za mene, nego i za tebe, sto, ako malo bolje razmislis, nema uopste nikakvog smisla.

(ponavljam, imam samo respect za solara)

Ne vidim šta je tupavo u tome, Ace. Mani se ćorava posla

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 18/12/2012 23:05:15
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/12/2012 : 23:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ono što vama očito nije jasno, a meni očito je...kao liku koji ne čita Zagora godinama i sve ovo više-manje prati postrance, je slijedeće....Svi ste vi ovdje jebeni doktori Zagorolozi...hebo vas ovaj izbor...Uživajte u predstojećim blagdanima moji dragi zagorofili..
Haug!!!

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000