bez lijeve izpružene Zagorove noge to bi bila izvrstna naslovnica, sviđa mi se taj krupni plan... a priča je ista ko u vrijeme Dnevnika, nije se promenila(dijelimično samo prevod)promjenili smo se mi...malo ostarili.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Pročitah i svidjelo mi se. Može li mi netko objasniti zašto je ekipa iz ZS naslov svojeodobno preimenovala u "Tvrdokrilac" ? Osim što glupo zvuči poprilično je besmisleno
S ovom pričom završava prijelazno post Nolittino razdoblje (Sclavi) i počinje Toninellijeva era koja je obilježila vrhunac popularnosti Zlatne Serije 80-tih godina. Puno vrlo dobrih, ali skoro isključivo darkvudskih priča, tzv toninellijevski realizam. To će trajati sljedećih stotinjak brojeva, skoro deset godina. Svi ćemo biti puno stariji kad extra serija "odradi" Toninellija i uhvati se Boselli/Burattini ere!
Mislim da će se to razdoblje dobro nadopunjavati s redovnom serijom. Taman kad se »Toninellijev darkwoodski realiam«, uz Ferrijev maestralan crtež, razmaše, u redovnoj seriji će Zagor ganjati Atlantidu i Richtera po Južnoj Americi. Najbolje od Zagora i u isto vrijeme svaki mjesec na kioscima. Milina... : )
Pročitah i svidjelo mi se. Može li mi netko objasniti zašto je ekipa iz ZS naslov svojeodobno preimenovala u "Tvrdokrilac" ? Osim što glupo zvuči poprilično je besmisleno
Tako se zvala letelica Ikarovog Pera pa je po njoj i strip dobio naziv.
Mislim da će se to razdoblje dobro nadopunjavati s redovnom serijom. Taman kad se »Toninellijev darkwoodski realiam«, uz Ferrijev maestralan crtež, razmaše, u redovnoj seriji će Zagor ganjati Atlantidu i Richtera po Južnoj Americi. Najbolje od Zagora i u isto vrijeme svaki mjesec na kioscima. Milina... : )