Author |
Topic |
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 19/03/2013 : 20:00:21
|
@star-duster: Knjiga 6 "Omega" bi trebala da izadje krajem godine, predpostavljam Novembar, odprilike. Za razliku od ostalih 5 knjiga, koje su imale po 6 poglavlja (to jest, 6 svesaka koje su izlazile ili mjesecno, ili svaka dva mjeseca), Omega ce da ima 7 poglavlja (7 svesaka). Trenutno su izasle 4 sveske za Omegu, znaci jos 3 i bice kompletirana. Sada, problem je u tome sto se ne zna kad ce bas te ostale sveske biti objavljene, nekad izadju jedan mjesec posle prethodne, a nekad dva mjeseca posle.
Najkasnije ce zadnja sveska da bude objavljena u Septembru, a to znaci da HC knjiga sa svim poglavljima izlazi mjesec ili dva poslije toga. Onda najkasnije Novembar, a mozda i ranije, zavisi o ritmu individualnih svesaka.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Friki
Junior Member
Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Friki
Junior Member
Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
|
pcoro
Senior Member
Croatia
2312 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 19/12/2013 : 23:03:23
|
Jučer je izašao zadnji broj. Pred par mjeseci sam bio skinuo sve nastavke i pročitao ih u par dana i bio mi je super strip, tako da sam s nestrpljenjem čekao zadnji nastavak da dovršim priču. Na kraju, klasika - pročitao i nisam se previše oduševio. Da li je to zbog prekida u čitanju ili je taj kraj stvarno slabiji, nisam još siguran. Mislim da su definitivno pretjerali s emo pričama u završnici, a ni krv nije tekla u potocima kako sam se potajno nadao. Svejedno, Darkvud nije skup, pokupovat ću ga. |
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 28/01/2014 : 09:25:07
|
Pročitao preko vikenda, odličan strip, crtež mi nije baš 100% po ukusu, ali priča je izrazito intrigantna i s nestrpljenjem očekujem nastavak. S velikim nestrpljenjem. Da li netko možda zna kad izlazi druga knjiga DW-a? |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 28/01/2014 : 16:12:30
|
Kazu da je druga knjiga u pripremi, a trebalo bi 4 da izadju ove godine i da zavrse serijal pocetkom 2015. |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
Raven84
Senior Member
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 29/01/2014 : 10:29:37
|
Hvala ti Nemanja, veselim se noim nastavcima. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 30/01/2014 : 15:28:39
|
Same here! Viđao sam po internetu poneke stranice iz sveščica, ali sam se strogo čuvao da ne pročitam ni slovce jer hoću sve od početak do kraja u komadu. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12730 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
emirem
Advanced Member
10819 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 02/03/2014 : 23:11:59
|
Citam drugu svescicu(lovecraft) zasad ok.... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/03/2014 : 13:08:57
|
Nakon isprobavanja Naruta i One piece i dvostrukog razočaranja (dva serijala koja neću pratiti), na red došlo isprobavanje Lokot i ključa. Mogu samo da se pridružim hvalama za ovaj izuzetno kvalitetan strip. Kvalitetan prije svega detaljnom i lijepo razrađenom pričom, a zatim i meni lijepim crtežom. U pitanju je horor negdje na pola puta između Kinga i Barkera. Nije ovo strip koji će vas kupiti velikim slikama na ovlaš listanje. Ovo je strip koji će vam utjerati strah u kosti polagano i postepeno kako dublje ulazite u priču. Strah od stvarnog i nestvarnog u isto vrijeme. Kako je strip osebujnog karaktera, ne garantiram da će se svidjeti baš svakome, ali obavezo dajte priliku* da slučajno ne propustite sjajan doživljaj.
* Davanje prilike stripu je vrlo jednostavno. Kupim broj 1 i pročitam. Ako mi se svidi, nastavim kupovati serijal i čitam sve kada bude završeno (ovo zahtjeva strpljenje i nije za svakoga - možete čitati i kako izlazi naravno). Ako vam se broj 1 ne svidi jednostavno prodate strip pa neka netko drugi da priliku... Ranije sam skupljao i slagao u ormar sve i svašta, da bih tko zna kada, otkrio da mi se serijal ne sviđa. Pomanjkanjem mjesta, vremena i novca, tu sam praksu promjenio sa (vidi *) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 15/03/2014 13:10:20 |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8269 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21248 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/10/2014 : 15:01:26
|
posle pročitana dva broja, apsolutno se slažem sa Aceom (i svima ostalima) da je reč o vrhunskom stripu. A kažu da prave stvari tek slede! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 06/11/2014 : 22:40:56
|
Prvu knjigu sto je DW izbacio sam nabavio vrlo brzo po izlasku i u dahu procitao. Medjutim, sad je vec proslo vremena od citanja, a vec je izasla i druga (nazalost, pala je nisko na listi prioriteta za kupnju). Kako mi je serijal fino legao i bas mi se cita - skinut cu skenove i odcitat to. Jebiga, znam da ce neki reci kako nije to - to, ali zbiljaaaaa mi se cita.
Lako ja poslije nabavim knjige od Mracnog gaja |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 06/11/2014 22:42:32 |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 09/11/2014 : 18:55:41
|
quote: Originally posted by manhunter
Crtež je više nego američki, jedini razlog zbog kojeg sam odustao od daljeg čitanja.
Meni je pak sama radnja nažalost razlog zbog kojeg odustajem.
Jednostavno mi ne leži. Ako mogu izdvojiti kakav prijeloman trenutak, to bi bilo vađenje vještice iz glave. Tako da ću svoja dva primjerka es cea prebaciti na aukcije u najskorije vrijeme.
Možda sam već postao old skul. Ili tako nešto, ne znam.
|
Moje aukcije u prodaji |
Edited by - DKoor on 09/11/2014 18:57:07 |
|
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 10/11/2014 : 00:27:08
|
quote: Originally posted by DKoor
quote: Originally posted by manhunter
Crtež je više nego američki, jedini razlog zbog kojeg sam odustao od daljeg čitanja.
Meni je pak sama radnja nažalost razlog zbog kojeg odustajem.
Jednostavno mi ne leži. Ako mogu izdvojiti kakav prijeloman trenutak, to bi bilo vađenje vještice iz glave. Tako da ću svoja dva primjerka es cea prebaciti na aukcije u najskorije vrijeme.
Možda sam već postao old skul. Ili tako nešto, ne znam.
Sad ce ti neko od mladjih forumasa reci nesto u stilu: "Drz' se ti Bonellia".. sta da se radi, nekome pase nekome ne.. kao I svaki drugi strip. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 22/11/2014 : 16:11:24
|
Friško satra 4 trejda u 1 i po dan Čudo kako me ovaj strip "zavario" za svoj stranice. Ostala mi je još Omega. Nakon toga ću detaljnije napisat sveukupan dojam. |
Trljam ruke. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 04/12/2014 : 17:30:29
|
I tako, završih ja Omegu (i Alfu ).
Uglavnom, jedan od boljih horror serijala koje sam čitao (a možda i najbolji, so far). Cijela zamisao oko priče, profili glavnih likova, fabula priče su par ekselans. Nema dosadnog momenta i samo te usisava da čitaš dalje.
Crtež je, po meni, nepravedno popljuvan jer stvarno paše uz štoriju; dinamičan, fino iskadariran i bez drvenih likova što ovo djelo čini vrlo laganim za čitanje. Tako da, Rodrigueza za precjednika!
Što se pak tiče pisca, ista stvar. Bogotac, štob' rekli komšije. Jer kad uspiješ napravit likove do kojih ti je u priči STALO - onda imaš pravu stvar. I to "pravu stvar" u rangu Bosch-ove ubodne pile koja traje 200 ljeta ako je pravilno koristiš. Dakle, drug Hill je uz pomoć meštra Rodrigueza napravit štoriju u kojoj imate dojam da likovi stvarno pate, raduju se, tuguju etc. i da vi, čitatelji, radite to isto šnjiman. A ima i kritika na društvo ju-es-ej, hehe... Nemere brez tog! Blagi spojlerčič: ima san neke muške dane u vrime kad san čita onaj dio di se Tyler sreće sa svojim ćaćom, Rendellom Kračunom... Skoro san se raspekmezija, ali hrabro srce u junaka nemere ništa rasplakat osim kad se promine špica TV kalendara.
Serijal ima jebenu infuziju humora (da neb' pomislili kako je samo kasapljenje i ostalo nasilno dejstvovanje) koja se proteže od početka do kraja štorije, pametno dozirana tako da naglasak ipak ostaje na horroru, ali horroru ljudske psihe koja vaistinu zna da zađe u najdublje jame, špilje, pećine i ponore.
Bonus: svidilo mi se kako su na kraju poslikali kuću i imanje koje stvarno postoji tamo negdi u saveznoj državi Maine (možda san slaga ovo, moran ponovit geografiju).
Konklužn: L&K je jeben serijal. Prvon prilikon dočepajte se nekako ovog serijala i udrite čitat. |
Trljam ruke. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 05/12/2014 : 09:07:08
|
Prva me knjiga oduševila (Welcome to Lovecraft), s drugom sam imao mini hlađenje (Head games). Ali čitam dalje, svakako. |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
Topic |
|