Malo sam se zasitio klapa, previše su se iskomercijalizirale. Klape treba doživjeti u svom prirodnom okruženju, onda je to pravi gušt.
Inače klapa Maslina i Ragusa (koja nije navedena) su institucije. Intrade, Iskon i ostale su već komercijalni proizvodi. Naravno to ne znači da su loši, daleko od toga.
U zadnje vrijeme jedino što poslušam od klapa je Libar. Oni su mi pravo osvježenje. Jedan spoj klapskog pjevanja i rocka.
Tko ih još nije poslušao neka svakako to napravi.
Na ovo se naježim, ovo kužim jer sam tu odrastao i sve to prošao. Život bez mora mi je nepojmljiv.
Ova me "ubija". Predivno.
vrime radi svoje ne čeka ni minut u tempu je teško nać pravi put sakrit se moreš i lako bit ljut al otkrit ćeš kasno di je topli kut
kad napraviš svoje okreneš krug zatvoriš foje u testamentu pisat će masno bija je tu pokrija konte platija dug
vrime radi svoje ima svoj plan spustit ćeš pogled i svatit tek tad da bija si sritan al pretežno sam možda je mogla još jednon za kraj pružit se s tobon i dočekat dan
vrime radi svoje zapleten u trud kad pogledaš sebe vidit ćeš nju
Klapa Cambi se prije 4 i pol godine rascijepila na dvije klape, na one koji sebe i dalje zovu klapom Cambi jer se smatraju pravim (i pravnim) nasljednicima originalne klape Cambi, i na one koji se zovu Pjevači KUDA Cambi.
Za detaljnije informacije evo teksta iz Slobodne Dalmacije:
Meni ovo zvuči vrlo tanko i šuplje. Kad su već odlučili na Eurosong poslati klapu, zar nisu mogli izabrati neku iskusnu i potvrđenu. Da su poslali i lanjsku špicu Larina izbora Samo ljubav ostaje vjerujem da bi bilo bolje. Na kraju će rezultat biti sukladan naslovu, dakle mižerja.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...