....da se nadovežem sam na sebe, upravo pročitao,.. definitivno samo za popunit kolekciju,...
ne vidim razlike od prethodnih... ajde bar če me Chiarola obradovat kojim pejsažem.... za razliku od tex almanaha koji su večidio odlični, ti Zagorovi su tek da izlaze.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
....da se nadovežem sam na sebe, upravo pročitao,.. definitivno samo za popunit kolekciju,...
ne vidim razlike od prethodnih... ajde bar če me Chiarola obradovat kojim pejsažem.... za razliku od tex almanaha koji su večidio odlični, ti Zagorovi su tek da izlaze.
nema nekih komentara na priču, crtež, scenarij... uglavnom, užas. almanah bi komotno ugasio, ovo je samo mrcvarenje sa nepotrebnim i idiotskim epizodama. već 100 put viđena priča, nakon 30ak strana već se zna kakav bude kraj, crtež nikakav...
mislim da bi 90% forumaša smislilo bolju priču neg ovo.
nema nekih komentara na priču, crtež, scenarij... uglavnom, užas. almanah bi komotno ugasio, ovo je samo mrcvarenje sa nepotrebnim i idiotskim epizodama. već 100 put viđena priča, nakon 30ak strana već se zna kakav bude kraj, crtež nikakav...
Slažem se s ocjenom, ali neka guraju almanasi, ipak je to Zagor Scenarij je uvreda za inteligenciju, neću o detaljima zbog ljudi koji nisu čitali, ali ne očekujte ništa dobro! Crtež je definitvno najbolji dio stripa, čak i ispred naslovnice, Ferri se uklopio u očaj ovog stripa. Loše, jako loše, edicija almanah je zakucana na dno svih Zagorovih izdanja.
ma nebu vratio, već bi nam mogao uvaliti almanah klasik, sa različitim naslovnicama.
Nekih dvadesetak minuta ga par nas nesto ispitivalo u Makarskoj oko nekih izdanja, kad ce, dal ce... Jos nisam video coveka koji onako ume lepo da ti isprica svasta i na kraju ti ne kaze nista
ma nebu vratio, već bi nam mogao uvaliti almanah klasik, sa različitim naslovnicama.
Nekih dvadesetak minuta ga par nas nesto ispitivalo u Makarskoj oko nekih izdanja, kad ce, dal ce... Jos nisam video coveka koji onako ume lepo da ti isprica svasta i na kraju ti ne kaze nista
Želja ti se ispunila. Almanah je ugašen tj. zamijenjen edicijom Zagor kolor
Jel to sigurno? Znam da nije izasao onaj najavljen za 10.2012 ali se i ranije desavalo da zabari kod nekih propratnih edicija preskoce poneku godinu.
Google translate, al opet se razume otprilike. Последњи календар је објављен у октобру 2011. Кликом на насловној репродуковати овде поред вас може видети лист података у заостатку. Када смо у стању да то учине, ми ћемо дати вести и информације о следећој књизи.
Jel to sigurno? Znam da nije izasao onaj najavljen za 10.2012 ali se i ranije desavalo da zabari kod nekih propratnih edicija preskoce poneku godinu.
Google translate, al opet se razume otprilike. Последњи календар је објављен у октобру 2011. Кликом на насловној репродуковати овде поред вас може видети лист података у заостатку. Када смо у стању да то учине, ми ћемо дати вести и информације о следећој књизи.
Je, sigurno je. Epizode koje su trebale biti sljedeća dva almanaha ("Bubnjevi noći"- Rauch & Pesce te "Crna krv" -Mignacco & Cassaro)bit će objavljene skupa s nekom novom Ferrijevom pričom u siječanjskom maxiju sljedeće godine.
Je, sigurno je. Epizode koje su trebale biti sljedeća dva almanaha ("Bubnjevi noći"- Rauch & Pesce te "Crna krv" -Mignacco & Cassaro)bit će objavljene skupa s nekom novom Ferrijevom pričom u siječanjskom maxiju sljedeće godine.
Hvala ti puno na informaciji Onda ostaje samo da se pristigne Maxi (od propratnih edicija) sto se tice Zagora. Super
fala bogu. almanah je zaista dno dna, na nižoj razini od komadanta marka i blek stene(nek se ne uvrede fanovi).
samo, nakon tita - tito.
odnosno, očekujem krajem 12. mjeseca reprint almanaha jer zbog čeg bi stizali talijane redovnom serijom ili izdali nekaj interesantno, kad zagor sa 4 različite naslovnice "udara guzicu".
samo još dodatak, tisak ovog broja je isto za drek, na dosta mjesta stranice su izbljedele i čini se ko da je doma fotokopirano,a ne u tiskari.
Zar nije "Crna krv" koju su crtli Cassaro izašao prošle godine u specijalcu?
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Priča ništa novo, ali sasvim OK za poznatu "kvalitetu" almanaha. Chiarolla kojeg obično baš ne podnosim ovdje se dosta popravio U svakom slkučaju, solidno
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!