forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor almanah 11
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2013 : 11:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
SUper, ja uopće ne pratim šta stiže u budućnosti, nego samo kupujem kad stigne i šta stigne. Taj gigant sa onim dinosaurima iz druge dimenzije mi je dosta dobar.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 10/04/2013 : 12:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Nije loš ovaj almanah. Chiarollu volim, a što se Mignacca tiče mislim da mi je ovo jedan od boljih njegovih uradaka na Zagoru.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/04/2013 : 09:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Nije loš ovaj almanah. Chiarollu volim, a što se Mignacca tiče mislim da mi je ovo jedan od boljih njegovih uradaka na Zagoru.

samo potpis stavim.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/04/2013 : 11:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by grofica Varga

samo potpis stavim.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 26/04/2013 : 14:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Upravo procitao taj almanah...crtez uzasan,Zagor izgleda uzasan...prica je jos ok ali ipak,epizoda koja se samo jednom procita i nikad vise.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 26/04/2013 : 14:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

Upravo procitao taj almanah...crtez uzasan,Zagor izgleda uzasan...prica je jos ok ali ipak,epizoda koja se samo jednom procita i nikad vise.

Mislim da je ovo boldano manje-vise istina o svim Zagorovim almanasima.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 26/04/2013 : 18:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Pročitao i nije ni loše. Priča završava pomalo neočekivano i tragično i fora mi je što sam, nakon što se sazna tko je ubojica, listao unazad stranice jer je Mignacco stvarno u nekim vinjetima sakrio naznake o ubojici, tako da na tom području almanah dobiva plus. Crtež je klasik Chiarolla... Tko se je naviknuo se je naviknuo, tko nije nema mu spasa... : )
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000